Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 688
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
Хей , погледнах  темите и тук е три пъти по-активно , отколкото в новия сериал  Peace
Май без  сериал е по-интересно  ura cheers

# 91
Ели, абсолютно същото и аз си помислих Joy

# 92
Ами там още Катерина не ме е впечатлила достатъчно, а тук изглежда още не са утихнали емоциите по нашите любимци Laughing

# 93
И аз харесвам Калин Врачански, но той не е достатъчно висок за Зорница. Да не се получи като Биляна и Алекс.

# 94
  • тук, на мястото си
Гледам Каварджикова в Дървото и си мисля - ех, защо не е направиха такава силна жена и в Откраднат живот. Щеше да го отвее Генадиев и да го завре в на ...... г...

Иначе Зорница си ви я оставям. Ще я следя в действието, но за фен не знам. Зависи какво завъртят около нея. Не бих искала да я видя отново в положение на втората жена, за трети път. Ще е жалко. Заслужава да бъде първа.

Каварджикова я харесвам много в Дървото, но Стоян Алексиев и там не става.

# 95
Аз Стоян Алексиев незнам откъде я е направил тази кариера - и в театъра не го харесвам, не само в двата сериала.

# 96
И аз харесвам Калин Врачански, но той не е достатъчно висок за Зорница. Да не се получи като Биляна и Алекс.
Все метър и осемдесе ще докара Grin

# 97
Все метър и осемдесе ще докара Grin

Метър и седемдесе и пет, според IMDb  Laughing
Тя - 1.70. Доста по-висока ми се виждаше до Вергов, като се има предвид, че той почти до 1.90 го докарва  Laughing

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 23:04 от Zlati***

# 98
Хей , погледнах  темите и тук е три пъти по-активно , отколкото в новия сериал  Peace
Май без  сериал е по-интересно  ura cheers
Изобщо не съм впечатлена в момента от новия сериал.
Нали, като развихрим фантазиите си става страшно и адски забавно Joy

Диана ми изглежда към 1.75 висока, пасваха си добре с Вергов- нито тя е миньонче и той да стърчи над нея, нито пък тя да е по-висока от него, имаха приятна разлика. Врачански само да не е по-нисък от нея, ще го преживея да са на една височина, то това да е проблема ако другото се получи.

# 99
Междувременно ми хрумна като идея, че ако до Зорница се появи мъж той може да е просто в ролята на приятел първоначално. Нещо като Наталия и Калин в началото, но без секса. Просто едно чисто приятелство. Да я разбира, изслушва, да й дава съвети и да успява да я разсмива и разтоварва. Любовта може да дойде постепенно, с времето.

# 100
А бе вече се нагледахме на онази двойка , където  мъжът се вдигаше на пръсти , за да и стигне  до лицето ..., добре ,че  ги изпратиха в Англия .
Щом ни е височко момичето ,  newsm78 малко трудно ще и  изпратят подходащ мъж . Те артистите като правило май не са много високи . Добре е ,че има изключения , но и в американските филми  повечето са запъртъци . За това и им избирали  подходящи партньори /за да изглеждат величествено  hahaha Joy/.

# 101
Височка е, и според мен е около 1.73-5. Аз съм 1.60, на срещата бях с 8см ток и тя пак стърчеше над мен Smile Да не говорим, че стоеше доста равностойно срещу Вергов.
Но се надявам да са намерили някой височък.

А Вергов или с годините се е научил да се целува или само с Диана му се получава. Трета актриса гледам как целува и все е по-скоро комично Joy

# 102
От жената ще да е Grinning

# 103
C другите може да е прибягвал до триковете Mr. Green
Тук си се целуваха истински или поне на моменти Grinning Kогато отиде на прословутата вечеря, какъв език му удари Диана Blush

# 104
Fairy, тъкмо за теб си мислех, че може да ни ориентираш за височината й. Simple Smile
Това за целувките ме разби Joy , но е вярно, на почти всички им личи, че го правят по задължение . На тези двамата от аватара ми не знам каква е причината да им се получи така органично, за мен е може би една от  най-добрите целувки на наши актьори.
Donna, май си права, от жената ще е Wink Satisfied

Общи условия

Активация на акаунт