Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 692
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • София
То и аз ще свикна сигурно, ама към момента не мога.  Laughing

# 76
Аууууу, Fairy, много надълбоко си навлязла в сериала нещо Joy
Врачански.... бе не е зле, ама защо да се залюбва Огнянова с лекар, може да е пациент - хем да е леко скандално

# 77
Дона, нали се разбрахме, че с пациент е неудобно за снимките Joy

# 78
Дона, нали се разбрахме, че с пациент е неудобно за снимките Joy
Еххххххх, отиде ми теорията Joy
Аз сега се замислих - кой и какъв бихте искали да е новият злодей?

# 79
Аз искам новият директор да е гад и да ги гърчи и да се дебнат. Ама май няма да стане.

# 80
Е то май Захариев ще е директор, ако е той и не го смени някой друг едва ли ще успее да ги дисциплинира повече от това в момента, по-скоро ще му се качат на главата. Който и да е директор леко го съжалявам от сега, с този  персонал ще е му е много трудно, не им пука, че говорят с директора....видяхме при Банков, все някой му се ежеше, други му се караха и противоречаха -все своенравни са Grinning

# 81
Калин Врачански е готин, бих му се радвала ако дойде и замае главата на Зорито. За мен е важно тя да не изстерясва като други и да я покажат като професионалист, силна и самоуверена жена, мъжът да е като допълнение към картинката, който да върне усмивката на лицето й. Simple Smile

Аз пък си мисля, че Зорница може да мине и без мъж този сезон. Гаранция, че така няма да изстеряса. Grinning Предпочитам да я видя като силна жена и професионалист. Нека разгърнат този й образ.

# 82
И на мен много ми се иска да я покажат такава. Проблемът е, че според сценаристите това сигурно няма да е интересно и ще я вкарат в драма. Както, междувпрочем, стана с Романова.

# 83
Бягането от проблемите чрез работа не означава, че ги е решила. Като се прибере в къщи и остава сама пак ще си страда. Усмивката едва ли ще се върне на лицето й като се претрепва от работа за да не мисли. Романова, Вяра, Калин... минаха по този път и се видя, че това не е решение, а отлагане на проблема. За малко става. Все пак по някое време трябва да се появи и мъж.

# 84
Ами сега могат да направят обратното на това, което беше с Романова. Вкараха Огнянова в драмата, видяхме я плачеща и страдаща, нека сега обърне другата страна. На мен ще ми е малко трудно да свикна да я гледам с някой друг мъж. С Банков така ми въздействаха, че не знам дали ще го постигнат с друг (поне при мен). 

# 85
Аз съм на принципа, че незаменими хора няма и все ще се намери някой, който да я омае когато му дойде времето. Дали ще ни въздейства по същия начин както с Банков? Ами не искам да се повтарят. Нека този път е нещо по-различно.

# 86
Е то такава жена да я оставят самичка ще си е престъпление Smile, тя трябва да продължи напред. Не пречи да си е така всеотдайна в работата си и някой да я направи щастлива отново в същото време. Иначе ще ръси и тя мъдрости наляво-надясно.

# 87
  • Разпиляна във въображението
Гледам Каварджикова в Дървото и си мисля - ех, защо не е направиха такава силна жена и в Откраднат живот. Щеше да го отвее Генадиев и да го завре в на ...... г...

Иначе Зорница си ви я оставям. Ще я следя в действието, но за фен не знам. Зависи какво завъртят около нея. Не бих искала да я видя отново в положение на втората жена, за трети път. Ще е жалко. Заслужава да бъде първа.

# 88
Miriel, точно затова не мисля, че ще я съберат със Захариев - трети път е твърде много.
Според мен, с когото и да я съберат, няма да ни въздействат по същия начин, както с Банков. Там просто имаше химия, получаваше им се на самите актьори.

# 89
Много химия, да, и заедно с това много сълзи, болка и разбити мечти. Могат в противовес да ни покажат нещо с повече усмивки. Няма да има такъв копнеж и такова страдание, но пък ще има повече щастие, така ги виждам аз нещата. Иначе няма шанс да я оставят сама, това е златна мина, която няма да изпуснат.

Общи условия

Активация на акаунт