Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 674
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
При всички случаи ще гледам сериала. Галя все още е там /засега/. Ще си намеря и нов любимец да браня
Аз смятам, че ти имаш потенциал да харесаш Зорница в новия сезон, когато тя няма да кръжи около някой мъж Wink

# 61
Не предизвиквай съдбата(сценаристите), че може така да я подхванат и Зорница, че и от нейните принципи нищо да не остане.

# 62
Не предизвиквай съдбата(сценаристите), че може така да я подхванат и Зорница, че и от нейните принципи нищо да не остане.
Еее, пепел ти на езика, надявам се да не посягат на нейния характер, ще ми бъде много мъчно, ако стане поредната неадекватна кукувица. Astonished

# 63
Ще е голяма гадория  , ако я чифтосат със Захариев , а Галка да страда и да замине да се развива професионално  в чужбина /да учи Да Винчи-то/.

# 64
Въх, Ели, как ти хрумна?! Hushed Такова нещо не трябва да се споменава на глас, за да не се случи Grinning

Между другото, Ралица Паскалева казваше в едно интервю, че те целувките с партньора не били съвсем задължителни и си имали трикове как да изглеждат все едно се целуват, ма да не го правят наистина. Питах се Ралица по принцип ли го прави това или просто й е неприятно да се целува с Емил. И изобщо, мен такова признание ми се струва малко обидно за партньора.
И после що между Зорница и Банков имаше химия - ми щото си се целуваха на общо основание и не прибягваха до трикове. Grin

# 65
Ай недей, леко изтерясване ще приема, предвид случилото се, но не и като тези на Вяра и Наталия.

Ели, що за идеи(не им ги давай, че кой знае какво ще извъртят пак), Fearful то вече ще й излезе име, че само директори сваля Smile

# 66
Ауууу, човек ви оставя за малко и почвате с глупостите JoyJoy
Значи отсега заявявам - ако Банков не се върне, ще гледам. Ако направят Огнянова кукувица, спирам да гледам, ама веднага! Искам да видя силна жена, професионалист в работата. За момента не я виждам около който и да е мъж. Освен това чифтосване със Захариев ще е върха на простотията - след 7 години с женен мъж, връзка с нещо като женен мъж(с жена в кома).....не мисля, че ще ги съберат със Захариев, твърде е тъпо!

# 67
..........не мисля, че ще ги съберат със Захариев, твърде е тъпо!
Аааа, не ги подценявай сценаристите, аз си мислех същото и за жената на Банков да е жива, ама ето на опровергаха ме Joy
И после що между Зорница и Банков имаше химия - ми щото си се целуваха на общо основание и не прибягваха до трикове. Grin
Да, и аватара ми е доказателство за това Grinning Heart

# 68
Майчеее, понякога се опитвам да повярвам в сценаристите.... незнам.... ама пък ми стана смешно - в първи епизод със Захариев, в пети - пак!
Аватарът ти.....ох.....още ми действа по особен начин Wink

# 69
Това исках да кажа, че за да му се случи нещо хубаво и задълго на някой от героите ще е или ако умира или ако напуска сериала. А Зорница остава...

# 70
Моля ви се, аз не виждам мъж като Петър с какво може да заинтригува Зорница, това ми се вижда абсурд на абсурдите, да не говорим, че тя не би посегнала на мъжа на колежката. (Ако допуснем, че сценаристите са още с всичкия си)
Ще има някой сред новите, който ще се завърти около нея, гаранция. Аз сега нали гледам Стъклен дом, и тайничко си мечтая за Калин - има много секси глас и вече го виждам как пасва на картинката. Grinning

# 71
Не знам дали съм споменавала тук, но когато се появи Огнянова и Захариев й раздаваше шоколади, си помислих, че ще има някаква интрига между тях.
А пък Галето така мило гледаше новия директор, пък какво излезе после.......

Не знам защо, но все си мисля, че ако се появи нов мъж около Зорница, то ще бъде непознато лице, а не известен актьор.

# 72
Калин Врачански е готин, бих му се радвала ако дойде и замае главата на Зорито. За мен е важно тя да не изстерясва като други и да я покажат като професионалист, силна и самоуверена жена, мъжът да е като допълнение към картинката, който да върне усмивката на лицето й. Simple Smile

# 73
  • София
Калин не мога да си го представя като лекар и това е.  Laughing

# 74
Калин не мога да си го представя като лекар и това е.  Laughing
Оо, направо го виждам с бялата престилка. Говори тихо, леко дрезгаво, просто мога да визуализирам как реди диагнози Joy

Общи условия

Активация на акаунт