Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 333
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • Разпиляна във въображението
То пък голяма борба с корупцията направи Банков. Една полянка + малко за Урологията. Другото го направи Виолета.
Ее, не е така, защото той поведе тази битка и се опълчи на системата, той рови, за да открие какво се случва с парите. Виолета му помогна,но битката беше негова.

Накрая, чак около пет месеца след постъпването си на работа. Дотолкова не се занимаваше с текущата си работа, че повече го гледахме да пие и чете цивилен и да гони докторката, отколкото да преглежда документи, да подписва и т.н., а Жекова го гонеше по коридорите. Накрая пък всички страдаха.

Откраднат живот - Ново начало /да краднат от Фермата/

# 46
Благодаря за темата!
Глас за Банков, дори и с епизодична поява, но тайно се надявам на повече Laughing

Цитат на: Angelina Kurisheva

А че става въпрос за пари- така е. Аз случайно днес попаднах на едно интервю на Емил Марков от преди няколко месеца, в което той каза, че те правят Холивуд за 5 лева. Аз така си обяснявам нещата- успехът на сериала и особено на 4 сезон беше неочаквано огромен. Това вероятно се изразява в някакви съответно неочаквано големи приходи (изразявам се така понеже процеса не ми е ясен), които явно при разпределението не достигат до артистите. Затова е цялата одисея сега - ще наемем нови актьори, те няма да имат претенции в началото, на тях им стига участието в звездния сериал, за да ги направи звезди. А пък "ние, видите ли, сме толкова кадърни, такъв финал направихме на 4 сезон", че с всякакви актьори ще направим шедьовър с абсолютна гледаемост. Моля да извините сарказма ми.  
Angelina Kurisheva, споделям мнението ви. Вергов, в едно интервю, ако не бъркам беше с Мон Дьо, споделяше, че по собствен избор е участвал във филми и театрални постановки дори без една стотинка, но когато става въпрос за телевизионен проект, в който някой ще вземе много пари на негов гръб, то той трябва да си плати съответната цена за това. И го подкрепям, както и всеки друг артист, за когото се отнася същото. Hямам представа дали в случая става въпрос за непосилни искания (не мисля) или просто създателите на филма си повярваха, че каквото и да става, успеха е гарантиран, но според мен ще сгрешат, ако не се постараят да го задържат. Kакто него, така и Димо.  Дори да си призная, напоследък повече ме хваща яд за Димо. Този човек изнесе първите три сезона на гърба си, страхотен и в четвърти и има още какво да даде. Hаталка може да я изпратят и в майчински Crazy, не е необходимо акцента в новия сезон да е върху отношенията им. А Вергов наистина го вкараха в сапунка, но това стана в последните епизоди, когато вече се е разбрало, че напуска.  Hе мисля, че това му е основната драма, макар, че да си призная, като негов почитател, ми беше тъжно да го гледам какви глупости е принуден да изиграе. Особено сцената със събуждането на жена му, в момента, в който прие новината, че ще става баща. Обаче го изигра супер, точно така си представям индийските сериали Laughing. С глас съм се смяла на изражението му, въпреки че ме беше яд на това развитие и ми беше мъчно и за Зорница, и за Банков.

# 47
  • Другата България
Съгласна съм с предходното мнение. Peace
Гласувах с първата опция, все още е съм загубила надежда.

# 48
На мен няма да ми е интересно без Калин и Банков.

Как без Калин? Какво съм пропуснала? Много се извинявам, ако темата е дискутирана вече, но след края на сезона ви поизпуснах  Embarassed

# 49
  • Другата България
И Калин нямало да го има в новия сезон, но лично аз не вярвам.

# 50
Ееее, това пък ако е истина, кой ще остане? Димо остана един от малкото харизматични актьори, който наистина изнесе сериала на гърба си. Ако и него не успеят да задържат, ще загубят огромна част от зрителите си. За Вергов някак си се примирих, Буковска е ясно, че няма да я има, Васил Банов също. Но ако се махне и Димо, сериалът става посредствен. Моите уважения към Янина Кашева и Марта, но само те не са достатъчни.

# 51
От предната тема, мнение #593 на BigCityNights, който доколкото разбирам, има вътрешна информация.
Цитат
Луиза не участва в новия сезон. Подобно на Димо Алексиев, Дария Симеонова и Вергов. Четирима нови влизат.

# 52
Реално погледнато аз осъзнавам, че вероятността Вергов да се върне е нищожна. По толкова учудващо категоричен начин беше показано в последната серия, че това е краят - Зорница попита д-р Кръстева какъв е смисълът да се сбогува с човек, когото никога повече няма да види-като че ли се преместват в различни измерения - ей я къде е Германия, толкова българи живеят там и редовно си идват в България. На д-р Тасев също беше отговорено, че няма никакъв шанс да се върне обратно (никога не казвай никога). Прощаването със Зорница също звучеше много окончателно, което също не е логично, при положение, че те все пак си простиха , двама души които се обичат поне се чуват от време на време, останалото са пубертетни истории.
И все пак ме се иска да се върне заради магията в любовта му със Зорница - повярвайте ми, с никой друг артист няма да я постигнат. Дано успеят да го убедят!

# 53
  • София
Ще го убедят срещу желаната от него сума. Mr. Green

# 54
Съвсем съм ви изпуснала.  ooooh! Връщам се да ви чета.  Hug
Гласувах!

# 55
Инви, нищо не си изпуснала, все едно и също нещо си въртим Grinning
Нашата Дианка продължава да е дежурна по пускане на снимки от болницата Grinning
Поне изглежда в крепко здраве. От всички възможни варианти с Банков, без Банков, с полу-Банков, с нов мъж, без нов мъж и каквото още се сетите, най- малко желаният от мен е да я набутат в някоя депресия и да почне да копае към дъното. Та така като гледам снимките й от снимачната площадка с грим и прическа и изглеждаща свежа, поне това се успокоявам - че няма да я пратят в депресивна посока.

# 56
  • Другата България
Ееее, това пък ако е истина, кой ще остане? Димо остана един от малкото харизматични актьори, който наистина изнесе сериала на гърба си. Ако и него не успеят да задържат, ще загубят огромна част от зрителите си. За Вергов някак си се примирих, Буковска е ясно, че няма да я има, Васил Банов също. Но ако се махне и Димо, сериалът става посредствен. Моите уважения към Янина Кашева и Марта, но само те не са достатъчни.
Да, и моето мнение е същото. Аз съм една от фенките на Димо, и ако и него, и Вергов наистина ги няма, не съм сигурна, че изобщо ще гледам. Но както казах, преди да прочета нещо официално или да видя, не вярвам.

# 57
Човекът изглежда много вътрешен и вярвам, че информацията му е достоверна.
Добре е, че все пак и вътрешни хора поглеждат насам за да получат някаква обратна връзка от мнения на хора, които казват и нещо по-различно от "страхотен е". По неговите думи би трябвало да сме малко по-различно от "непретенциозна публика".

# 58
  • Другата България
А аз не вярвам.
Затова и сме различни.

# 59
  • Разпиляна във въображението
При всички случаи ще гледам сериала. Галя все още е там /засега/. Ще си намеря и нов любимец да браня

Общи условия

Активация на акаунт