Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 331
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
И аз затова бих искала да се върне, за да завършат историята както трябва.
Сега положението за мен е малко- четеш Пинокио и преди да стане истинско момче спираш, защото са ти взели книгата.

# 31
И аз затова бих искала да се върне, за да завършат историята както трябва.
Сега положението за мен е малко- четеш Пинокио и преди да стане истинско момче спираш, защото са ти взели книгата.
Абсолютно, точно да принцесата да целуне жабата и да стане принц, и ти взимат жабока Smiley
А и да ви кажа,на мен напоследък ми е мъчно и за магарето. Ние ожалихме девойката, ама той горкиат също си остана прецакан и нещастен и колкото и да си е сам виновен, пак си ми е жал за него.

Обаче ето, Скубиду казва, че знае, че няма да го има и аз лично предпочитам да се настроя предварително на вълна последната опция от анкетата. Smiley Нищо, че гласувах с първата.
Може ли после някой да има грижата да занесе резултатите на Вергов? Ако трябва, аз лично ще се жертвам за общото благо Smile

# 32
  • тук, на мястото си
Като гледам Дървото на живота, че си мисля Мазовчето каква хубава отрицателна роличка можеха да му спретнат, а и той със сигурност щеше да се справи. Сега взеха го хвърлиха поне в  нещо хубаво да беше пък то....

# 33
Алфея, абсолютно, даже не е нужно да е отрицателен герой, просто да не го бяха вкарвали в такава дълбока драма, дето си изгуби и чувството за хумор, и иронията.
Сега се сещам, че към списъка на Мириъл за нужните ни персонажи трябва да добавим и един злодей, че Виолета оваканти мястото.

# 34
  • 221B Baker Street
Ами то, след Виолета, който и да сложат, няма да е толкова зъл и противоречив образ... Аз за първи път на този филм ревах, когато вещицата умира...

# 35
  • Бургас
Да се върне, разбира се, дори и епизодично. Не съм болен фен на Вергов, но тази роля си я играе наистина брилянтно. И на фона на някои неща във филма, които ми напомнят тъпа турска боза /не постоянно, но има такива моменти/, Вергов и още няколко човека внасят класа и вдигат нивото. Иначе не бих спряла да гледам филма ако даден актьор го няма, бих спряла да го гледам ако няма класни сценаристи и ми оставя сладникаво и празно, отегчено усещане за тъпа сапунка /дано не се случва/.

# 36
Чудя се, как ще компенсират липсата на най-добрите си актьори. Надявам.се, че няма.да.разчитат на оригинален сценарий, щот хич ги няма там.

Последна редакция: вт, 16 яну 2018, 09:09 от Monza

# 37
Оригиналния сценарий е отдавна изчерпан. Ще продължат някои от историите с героите на останалите артисти и ще въведат нови сюжетни линии с новите попълнения. Стига да е нещо вълнуващо може и да се получи някаква компенсация. Признавам, че съм малко скептичен засега докато не знаем дори поне кои ще са новите.

# 38
  • Бургас
Гласувах "Да" за Банков. Харесвам Вергов. Лошо няма да си иска повече пари - заслужава си ги. Надявам се, че след като имат много приходи от четвърти сезон, да вкарат повече добри актьори в този. А и сценаристите трябва да се постараят, тъй като "Скъпи наследници" по втора ще ги конкурира, особено, ако го изместят в по-нормално време.

# 39
Благодаря за анкетата. Гласувах с Да, втора опция. Смятам, че сценаристите наистина му съсипаха ролята с тая жена в кома. Той пристигна в болницата честен, принципен, сподели с Евгения, че жена ми и дъщеря му са умрели в ръцете му и изведнъж - йок, жена му жива. Може би и дъщеря му е жива? От Христина Апостолова явно всичко може да се очаква. И не се опитаха да дадат поне някакво обяснение защо е излъгал за жена си. И защо я е оставил в Германия сама. Мисля, че това е една от основните причини за напускането на Вергов. Превърнаха образа му в част част от  жълта сапунка. Доколкото четох (не съм присъствала) на фен срещата е говорил съвсем други неща за участието си в 5 сезон.
Така че сценаристите имат някаква възможност да оправят образа му в 5 сезон. Аз няма да го гледам в очакване да се появи Вергов. Като се появи - ще му мисля. Няма да им вдигал рейтинга. Като си спомня за последните две серии на 4 сезон - тфу, тръпки ме побиват

# 40
  • София
На мен не ми харесва идеята да вкарат някой нов лекар и бам Огнянова си ляга с него. Трябва да доразвият историята с Банков, а не да я оплитат с друг. Crossing Arms На мен няма да ми е интересно без Калин и Банков.

# 41
  • Разпиляна във въображението
То пък голяма борба с корупцията направи Банков. Една полянка + малко за Урологията. Другото го направи Виолета.

# 42
  • тук, на мястото си
Банков се появи в четвърти сезон, нарекоха го чуждо тяло,  минава и заминава. Ако това са имали в предвид сценаристите - добре, но Калин е от първата минута, Наталия също, Виолета си отиде, Биляна, Сашо и Генадиев-старши ги изписаха отдавна.  Тук идва въпроса какво общо има петия сезон с първия и със заглавието. 

# 43
То пък голяма борба с корупцията направи Банков. Една полянка + малко за Урологията. Другото го направи Виолета.
Ее, не е така, защото той поведе тази битка и се опълчи на системата, той рови, за да открие какво се случва с парите. Виолета му помогна,но битката беше негова.

Историята с откраднатия живот приключи отдавна. Не върви обаче да сменят името на сериала, мен лично това не ми пречи. Докато имат интересни истории за разказване, могат да се кръщават както си поискат Simple Smile

# 44
Аз се чудя как ли ще кръстят новия сезон.....дали ще назовава отново идващите нови или съвсем в друга посока ще отидат. Преди време бях се пошегувала като се разбра, че ще има 5-ти сезон да го кръстят-Последният оцелял Smile.

Общи условия

Активация на акаунт