Откраднат живот - Тема 29 - В очакване на сезон 5

• 51 344
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
Охоооооооо, малкият има потенциал!!! Grinning Grinning Grinning

# 706
Дона, под една нейна снимка нещо някой ѝ обясняваше за близалките и тя каза, че не обича близалки. Simple Smile

Иначе стъпалата вървят така - дъното на дъната е Ася, после това новото момченце, после Тасев, после всички останали и най-отгоре непосредствено преди върха е Калин (който явно наистина не знае, че трябва да става доктор Grinning )и далеч на върха едно магаре рита къчове Joy

Естествено, че баткото  ще брани Зори, а не братлето, то братлето със Зори би било в безопасност, видяхме, че тя не хапе. Smiley

Едит: Е, добре де! Бива ли такова нещо и защо са объркали кой Захариев да вземат?! Що не са взели този Захариев Grinning

# 707
А къде нареждаш 4-5те ни предложения към сценаристите Wink Между Тасев и Калин?
Онова магаре на върха мислех, че си рецитира Вапцаров, вместо да рита Grinning Grinning Grinning

оооооо, недей! този беше голямото дърво в Под Прикритие!!! ама дърво!
те двамата братя ли са?

# 708
  • София
И кой пръв предположи Велислав Павлов, ако искате да ви гледам срещу скромна сума, моля пишете на лично.  Wink Laughing

# 709
sea, аз и по-голяма сума ще дам, ако можеш да надникнеш в бъдещето и да ни успокоиш, че тия няма да припарват до нашето момиче Grinning

Дона, първоначално и аз помислих, че са братя, но са родени в една и съща година, така че - едва ли. Иначе и тоя не съм го гледала, та не знам, че е дърво, но поне е по-мъжествен от Митачето Grinning
Всичките ви предложения към сценаристите са точно там, някъде между Тасев и далеч от Калин и поета Grinning

# 710
  • София
Добре, ще пиша, ако получа провидение.  hahaha

# 711
Нашите предложения вероятно са ги оставили за следващите сезони. Най-добрата новина изглежда е, че Калин остава. Без него сериала нямаше да е вече същия. Радвам се, че са се споразумяли.

# 712
Феъри,това ти предложение за И.Захариев -НЕ!! Simple SmileТози освен за манекен за друго не става!Само един кадър ако погледнеш с него и ще се покаеш,че изобщо си го предложила Joy

# 713
Феъри,това ти предложение за И.Захариев -НЕ!! Simple SmileТози освен за манекен за друго не става!Само един кадър ако погледнеш с него и ще се покаеш,че изобщо си го предложила Joy
Абе личи си, че не е гледала Под прикритие Sweat Smile

# 714
Абе личи си, че не е гледала Под прикритие Sweat Smile
Като приключи със "Стъклен дом" предлагам да го подхваща Simple Smile

# 715
Извинете, отивам да се срамувам в ъгъла Flushed Просто като цъкнах Димитър Захариев, ми излезе и този Ивайло и реших, че не е лошо момчето, отде да го знам, че става само да изиграе пациент в кома Grinning
Обещавам след Стъклен дом да мина на Под прикритие.

Иначе ми прави впечатление, че ги връткат актьорите - е го, тоя участвал в Дървото на живота, сега в Откраднат живот...да им обърна внимание само, че Калин Врачански също участва в дървото на живота Joy

# 716
Че и в Стъклен дом беше Wink
Сега като стана дума за Стъклен дом и Под прикритие, се замислих как ви се вижда малкия брат Бахаров като лекар?

# 717
Или не съм стигнала до него, или не съм го забелязала, значи Grinning

Дона, малкият Бахаров си го представям само като третия до Пенев и Владов Joy

Като казах Владов, се сетих, че някой тук  го беше предложил за Зорница. Аз тогава бурно възроптах, ма ако продължават да ми вкарват такива криви, направо лично ще му я заведа Smile

# 718
Tова момче така се изложи в ББ,че сега ми е нещо..абе не съм му фенка.Но в "Стъклен дом"се справяше,според мен.Като лекар..не мога да си го представя,той си е с имидж на хаймана Joy

# 719
Или не съм стигнала до него, или не съм го забелязала, значи Grinning

Дона, малкият Бахаров си го представям само като третия до Пенев и Владов Joy

Като казах Владов, се сетих, че някой тук  го беше предложил за Зорница. Аз тогава бурно възроптах, ма ако продължават да ми вкарват такива криви, направо лично ще му я заведа Smile

Имах предвид, че Врачански освен в дървото на живота участва в стъклен дом Wink Напомняма на сценаристите Grinning Grinning
Няма да са зле - тримата глупаци (макар че не са глупави де!)
Ти какво - избираш най-малкото зло ли? Като се замисля, накрая до там ще ни докарат (докато Банков се върне в последния епизод)

Общи условия

Активация на акаунт