Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 80 625
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
  • На остров

Бубанка много съжалявам !

# 256
  • In transit
megisch! трудно ще предозираш вит.Д И аз така си мислех преди време. Пия го без прекъсване повече от две години, в началото пиех по 5000 IU около половин година и след това лятото намалих на 2000, като си мислех, че като се разхождам на слънце всеки ден ще си го набавя от слънцето. Уви, ноември се оказа, че съм на долна граница и се наложи пак да пия по 5000 единици за да си възстановя липсите.
Между другото хубаво е, че и лекарите започват да обръщат внимание на нивата на вит.Д. Скоро бях на ендокринолог и лекарката като видя стойностите се възхити какви добри нива съм имала, каза, че рядко се срещало.

# 257
Бубанка, съжалявам и аз
Както са казали момичетата, събирай сили и смело напред.    Hug

# 258
Витамин Д -17,3 при рефер.стойносто 30-100 ,даже и в долната граница не влизам,док.ми е изписал за 3 мeсеца по 1 хапченце от 1000 IE на ден.
Кръвния е 3,9 ,което е за жалост - - -
Нищо де,сега два месеца ще попътуваме и после може да се пробваме отново с едно икси.А вие момичета,бъдете здрави,наслаждавайте се на живота и сбъдвайте целите и мечтите си.
Прегръдка, миличка! Simple Smile
Sparkling Heart

# 259
И аз си пуснах вит. Д и Б12, чакам резултатите днес следобяд, пък да видим...

# 260
  • Пловдив
Момичета, аз от повече от година пия вит. Д и Б12. Вит. Д на Viridian - 4000, а Б12 - пия 5000 - всяка сутрин. Отделно пия и фолиева, това си се подразбира. Скоро не съм си мерила нивата, но вече Ви писах, че след 3 неуспешни инвитро процедури (две на естествен, една със стимулация) - преди четири месеца забременях ненадейно. Загубих бебето, но там историята е друга.

# 261
  • На остров
Дойде моят МЦ, днес говорих с клиниката продължавам със Сунарелата, в понеделник на преглед и живот и здраве сряда или четвъртък почвам менопура.

# 262
Браво, това е крачка към успеха!
 Пък на мен ми влезе друга муха в главата!  Някой чувал ли е нещо за опити с ДЯ в  Bio Tex Com, Украйна?

# 263
Здравейте момичета,при мен настъпи време за смяна на клиника и доктор,замислям се за доктор Стефанов има ли някоя от вас която е при него?

# 264
  • На остров
Пухче, аз съм чувала за Русия, Атина, Чехия, Дания.

Аз да се оплача, от този месец и половина със Сунарела съм качила още, отделно от предишната бременност не си върнах всичко и сега още направо не знам. Явно годините, Хашимото, и стимулацията не са добра комбинация за моя организъм. Толкова дебела никога не съм била, не е момент за драстични диети но нещо трябва да предприема.

# 265
 Аз също качих много покрай двете стимулация и доста месеци с противозачатъчни

# 266
  • На остров
при мен всичко започна с наруралната бременост по това време преди 3г. , която завърши в 10седмица с кухо яйце. ьва месеца по късно започнахме стимулация, бременост, не си върнах кг след катп се роди малчо, тази есен зет, стрес на работа и сега дългаааааааа стимулация и на нищо не приличам..

# 267
Две в едно, късмет ти желая! Hug
За отслабване може да пробваш сутрин на гладно чаша леко топла вода с малко изцеден лимон.
Може вечер да ядеш салата само или нещо много леко.
Коремни преси, клякания, ако имаш и някой уред вкъщи.
Пухче, ако не си пробвала това с водата, може да пробваш, дава резултати.
Аз не съм напълняла от стимулацията, но преди няколко години пих дуфастон за пукане на киста,
наду ми се коремът, пръстите на ръцете, като че ли задържах вода от него,
имах разлика с около 1-2 кг. максимум, като го спрях, реакцията изчезна, натрупаното също.
Някой беше споменал за Украйна, Пухче, но аз не бих отишла там, не знам защо, но не ми се нрави.
Успех ви желая, момичета! Hug

# 268
  • На остров
сиси аз вода с лимон пия от години за добра перисталтика, ама полза за кг няма.

# 269
Всеки организъм явно различно реагира. Майка ми отслабна с 10 кг. без диета,
като стриктно пиеше вода по някаква схема от книга.

Общи условия

Активация на акаунт