Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 80 618
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
Бамба, то така е най-добре, да не се лишаваш от нищо, не съм имала проблем с килограмите, в живота си май само с това не съм имала проблем, затова не съм спазвала диети, след като ми откриха много лоша язва, промених режима си на хранене, с който се чувствам много добре, ни ми е било тежко, е, хапват ми се пържени картофи, но 2 години не бях вкусила пържено, сега като се пооправих, много рядко, а газирано изобщо не съм пила, но не ми се и пие. Ето, забравих фолиевата киселина, чудех се какво съм пропуснала, добре че ми напомни, пия 2 вида, едната е метилирана, другата в ТР ми я изписа докторът, там си я купих, тук не съм я виждала.
Бамба, успех ти желая! Hug Пиши как се развиват нещата! Стискам палци! Hug

# 241
Момичета аз днес с кръвния пуснах и витамин D, че тук слънце няма много.Та мисълта ми е дали мога да си пия ей така вит.д или трябва да е по препоръка от доктор.Днес съм с ужасно главоболие и болки като за цикъл,така че ми е ясен резултата от кръвния. А за диети и добавки, олеее за мен ще бъде най-голямото наказание ако трябва да спазвам такава.Никога не съм правила диети,но не съм и била никога с наднорменно тегло,отклонения или болести,само ЕГН-ми е проблема Simple Smile

# 242
Момичета, имате ли идея кои клиники в БГ прилагат МАКС,  засега съм чувала само за Надежда.
 Бубанка, нека излязат първо резултатите!

# 243
Бамба, то така е най-добре, да не се лишаваш от нищо, не съм имала проблем с килограмите, в живота си май само с това не съм имала проблем, затова не съм спазвала диети, след като ми откриха много лоша язва, промених режима си на хранене, с който се чувствам много добре, ни ми е било тежко, е, хапват ми се пържени картофи, но 2 години не бях вкусила пържено, сега като се пооправих, много рядко, а газирано изобщо не съм пила, но не ми се и пие. Ето, забравих фолиевата киселина, чудех се какво съм пропуснала, добре че ми напомни, пия 2 вида, едната е метилирана, другата в ТР ми я изписа докторът, там си я купих, тук не съм я виждала.
Бамба, успех ти желая! Hug Пиши как се развиват нещата! Стискам палци! Hug
И аз пия турската версия на фолиевата киселина, че от нашата ми става зле на стомаха.

# 244
  • София
Момичета, имате ли идея кои клиники в БГ прилагат МАКС,  засега съм чувала само за Надежда.

щерев, ама при тях е малко по-особено, всене им достига материал.
мисля че и малинов се рекламираха  Rolling Eyes

# 245
Изумена съм от огромните разлики в цените на клиниките:
Св.Лазар - само разширена спермограма : 300лв
Ню Лайф- р.спермограма + консултация с уролог : 125лв ; сди тест: 180лв , т.е. общо 305лв
Надежда-р.спермограма +сди тест: 150лв.
Нов въпрос : да не би в Малинов и Надежда да се правят от компютър и затова да са по-ниски цените?

# 246
  • София
за надежда мога да кажа само.
там съвсем простите спермограми ги правят автоматизирано.
останалите ги броят ръчно.
в надежда мисля че имат най-много биолози, тия при спермограмите са поне десетина човека.
там по принцип цените са може би най-ниски за всичко, прегледа например е 10лв.

# 247
Момичета аз днес с кръвния пуснах и витамин D, че тук слънце няма много.Та мисълта ми е дали мога да си пия ей така вит.д или трябва да е по препоръка от доктор.Днес съм с ужасно главоболие и болки като за цикъл,така че ми е ясен резултата от кръвния. А за диети и добавки, олеее за мен ще бъде най-голямото наказание ако трябва да спазвам такава.Никога не съм правила диети,но не съм и била никога с наднорменно тегло,отклонения или болести,само ЕГН-ми е проблема Simple Smile
Бубанка, аз пия капки Вигитанол без лекар да ми ги е изписал. 10 капки на ден, още не съм пускала контролни изследвани, през февруари ще станат 6 месеца. Успех! Hug

# 248
Витамин Д -17,3 при рефер.стойносто 30-100 ,даже и в долната граница не влизам,док.ми е изписал за 3 мeсеца по 1 хапченце от 1000 IE на ден.
Кръвния е 3,9 ,което е за жалост - - -
Нищо де,сега два месеца ще попътуваме и после може да се пробваме отново с едно икси.А вие момичета,бъдете здрави,наслаждавайте се на живота и сбъдвайте целите и мечтите си.

# 249
  • In transit
Витамин Д -17,3 при рефер.стойносто 30-100 ,даже и в долната граница не влизам,док.ми е изписал за 3 мeсеца по 1 хапченце от 1000 IE на ден.
Кръвния е 3,9 ,което е за жалост - - -
Нищо де,сега два месеца ще попътуваме и после може да се пробваме отново с едно икси.А вие момичета,бъдете здрави,наслаждавайте се на живота и сбъдвайте целите и мечтите си.
1000 единици са нищо при тези стойности. Аз пия по 5000 и успях за месец да си вдигна Д3-то от 28 до 45 при същите реф. стойности. Хубаво е с нещо мазно да се пие за да усвоява по-добре и задължително с вит. К2.
Тук е обяснено добре: http://herbamedicabg.com/kakvo-tryabva-da-znaete-za-vitamin-k2-v … amin-d-i-kaltsiy/

Съжалявам, че не успя. Прегръдка, почини си и следващия път ще стане!:hibiscus:

# 250
  • Бургас
Бубанка съжалявам много,другият път ще е нашият успешен опит.Hug

# 251
Бубанка, прегръдки и от мен! Всички сме наясно, че при нас нещата се случват по-трудно.Важното е , че ще се случат! Заредете батериите и после ще му мислите!

# 252
Бубанка, много съжалявам! Hug Не се отчайвай! Hug Следващият път ще успеем!
Всички, които започнахме заедно, нямахме късмет, за съжаление, но така било писано,
ще си починем, да съберем сили и продължаваме напред!
Витамин Д ти е адски нисък, моят беше 33. Хубаво е да е на горната граница.
Тя Мики вече ти е писала, права е, че с тази доза няма да наваксаш.

# 253
Бубанка, съжалявам за неуспешният опит! Както са писали момичетата 1000 единици са много малко, за да успееш да вдигнеш вит. Д. Моят беше 34.8 и с 2-3 к. вигантол (1000-1500 IE) за 3 месеца не помръдна въобще, сега и аз пия по 10 к.  на ден.
Сиси, 6 месеца не са ли доста време, при това количество? Аз мисля да го изследвам отново след 3 м., знам че вит. Д се вдига бавно, но ме е страх и да не предозирам. При 5000 IE мисля, че е добре също така да се приема с К2.

# 254
Здравей, megisch! Казаха ми след 6 месеца да го изследвам, не са много 10 капки, съмнявам се да съм достигнала нужната стойност, особено през зимата.

Общи условия

Активация на акаунт