Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 80 629
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря, Две в едно! Не съм наясно по принцип и затова не мога да разбера какво точно целят.
Успех! Hug

# 286
  • На остров
Досега целяха да стопират всички процеси, все едно си в климактериума за да не се произвеждат фоликули. Сега като почна инжекциите ще се цели обратното да се удебели лигавицата и да се произведат фоликули.

# 287
Бамба, а как ти беше изписан този хормон? За колко време и в комбинация с кои други стимуланти?

# 288
  • София
къс протокол, хормона на растежа беше всеки ден.
в началото пурегон, после него сме го намалили и е включен менопур.

# 289
  • На остров
Bamba а колко менопур слагаше? Вие кога ще правите опит

Аз сега съм на 375 за три дена и 300 за три дена, преди 2 г бях на 300 и 315 мисля.
Пробвал ли е някой акупунктура, тук е доста популярна практика заедно с ивф.
Аз не съм пробрала по време на опита но след това като бременна имах болки в таза не знам как се казва на български тук си има един специфичен термин и това ходих на физиотерапевт за акупунктура, масажи, и упражнения на фитнес уреди и носех колан.

# 290
  • София
300беше менопура тогава, ама бях на 36 години.
За опит не знам, малко сме в творческа почивка.

# 291
  • In transit
Искам ви питам нещо, с тези инжекции дето ги бият трябва да се вдигне и Е2 нали? Хич не съм наясно как и какво точно се случва Flushed Обаче си размишлявам ...моя не се вдигна хич докато ми биха инжекциите, ЛХ също, оттогава минаха 10 дни, обаче от два-три дни ми направи впечатление, че съм се раздула горе на бедрата и на ханша. На кг не съм мръднала, обаче много вода съм задържала изведнъж едвам си влизам в дънките и си мисля, естрогена ми да не е хукнал нагоре, не виждам друга причина? Някакви наблюдения да имате? Някой скоро беше се оплакал, че от стимулациите доста е наддал...две в едно не беше ли ти?

# 292
  • На остров
Az да съм качила, но сунарелата си има такова действие. Много съм уморена също така.

Мики при мен досега беше проблема че Е2 е висок искаха да е нискък преди да започна с менопура. Сега е нисък и ще трябва да почва да се качва. ТИ за кои инжекции говориш

# 293
  • In transit
За гонал и мериоферт. А моя по принцип си беше много нисък, под долна граница. И даже след стимулацията не мръдна хич. Обаче сега това задържане в областите, които посочих сочат, че е от висок естроген, та ми е малко странно, затова ви разпитвам.  Търся първопричината дето се вика. Simple Smile

# 294
  • София
като започнат да растат фоликулите и естрадиола се покачва. та явно твоя се покачва малко като вече няма нужда.
може да отидеш да те прегледат.
и ако ви е не много зле спермограмата може пък по домашному да ви с еполучат нещата.

# 295
  • In transit
Grinning Бамба чул те Господ!

# 296
  • На остров
Заветният ден на моите инжекции настъпи и днес ги почвам. Обадих се в аптеката да запазаят всичо и мм ще ги вземе след работа.

# 297
Искам ви питам нещо, с тези инжекции дето ги бият трябва да се вдигне и Е2 нали? Хич не съм наясно как и какво точно се случва Flushed Обаче си размишлявам ...моя не се вдигна хич докато ми биха инжекциите, ЛХ също, оттогава минаха 10 дни, обаче от два-три дни ми направи впечатление, че съм се раздула горе на бедрата и на ханша. На кг не съм мръднала, обаче много вода съм задържала изведнъж едвам си влизам в дънките и си мисля, естрогена ми да не е хукнал нагоре, не виждам друга причина? Някакви наблюдения да имате? Някой скоро беше се оплакал, че от стимулациите доста е наддал...две в едно не беше ли ти?

Мики, стимулация се започва не за да се вдигне Е2, а за да се стимулират фоликулите, да нараснат.
ЛХ не трябва да се вдига по време на стимулация, защото фоликулите се пукат, слагат се инжекции,
за да се понижи нивото на ЛХ, на мен ми слагаха Оргалутран.
Първите няколко дена от стимулацията ми се подуваше коремът, после спря.
Ако задържаш вода, също се отразява на кантара, поне при мен е така.
Може да пробваш упражнения, спортът е най-добрият избор.
Хранителният режим също е много важен. Успех! Hug

# 298
Здравейте, Сиси сега като споменаваш за ЛХ по време на стимулация, ми стана интересно.
Може ли да споделите какви са били вашите стойности. При мен на 12 д. от стимулацията беше 9.4, което май си е доста високо.

Последна редакция: ср, 07 фев 2018, 22:30 от megisch

# 299
  • София
късничко са ти включили цитротида.
ама с лх 9 трудно ще се спукат фоликулите, на доста по-високи стойности се случва.
проблема е че като е по-високо растат по неравномерно и може едни да са дорасли, други не.

Общи условия

Активация на акаунт