Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 80 630
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Бамба, Cetrotide беше включен още от 6 д. на стимулацията, но въпреки това стойностите бяха такива. Значи може и да не са дорасли, както пишеш.

# 301
megisch, не са ми пускали кръвни изследвания, затова не знам колко е било ЛХ,
но знам, че се повишава и се пукат фоликулите, ако не се приложи и друг препарат.
Сега си погледнах рецептите, от 11 ден ми е включен Оргалутран.
2 дена + Мерионал, после - обед и вечер само Оргалутран, в 00,15 Овитрел,
следващият ден без лекарства и на последващия пункция.
Имах само 1 фоликул, доктора направи всичко възможно да го запази и да стигна до пункция,
но я. не беше качествена.

# 302
  • In transit
Сиси, благодаря за обяснението.
Моя ЛХ на 5 ден беше 6.

# 303
Сурогатното майчинство си е друго.Иначе имат различни пакети за опити с ДЯ. Пиши им, и аз ще питам,да съберем повече информация
Здравейте на всички .Имам отговор от клиниката.Те имат 3 пакета за опити с ДЯ.Работят само с пресни яйцеклетки  и само ако клиент иска да се исползват замразени яйцеклетки/сперма това се пиши в молба.
Координатор говори на български език има и други координатори които работят с клиенти които говорят на други езици,дори на китайски и японски)
Попитах Какво точно се включва в пакети
Това беше отговор

Biotexcom Bulgaria <biotexcom.bg@biotexcom.com>
Здравейте.Първото посещение в клиниката предполага медицинска консултация с лекар.Пакет включва транспорт от летището до хотел,транспорт от хотел в клиниката,от клиниката до хотел и от хотел на летището.Хотел,храна,медикаменти,медицински тестове.Този пакет вече включва компенсация на донора.Вие не плащате нищо освен полети и цената за пакет.

# 304
  • Германия
Биотекском в Украйна предлагат снимка и кратко видео на донорките. Това е страхотен плюс.
Според немският форум за ДЯ в който членувам успеваемостта е изключително висока. Аз съм се насочила към тази клиника. Мога да споделя още инфо.

# 305
Аз също доста си писах с тази координаторка. Хубавото там е, че получаваме всички я.от донорката (не ги делят като тук).Замразяването на останалите ембриони след трансфера е 300 евро на година, но не разбрах това на 1 брой ли.Има нещо, което ми е много странно - нямат цена за ЗЕТ. Питам я - ако първия пресен трансфер е неуспешен,  колко струва следващия ( нали ще имаме замразени бластоцисти )  Тя ми отговори, че ако пресния е неуспешен,  пациентите им предпочитали да сменят донорката.На мен това ми се струва абсурдно.
Лъки, ти какво знаеш по въпроса?

# 306
Аз също доста си писах с тази координаторка. Хубавото там е, че получаваме всички я.от донорката (не ги делят като тук).Замразяването на останалите ембриони след трансфера е 300 евро на година, но не разбрах това на 1 брой ли.Има нещо, което ми е много странно - нямат цена за ЗЕТ. Питам я - ако първия пресен трансфер е неуспешен,  колко струва следващия ( нали ще имаме замразени бластоцисти )  Тя ми отговори, че ако пресния е неуспешен,  пациентите им предпочитали да сменят донорката.На мен това ми се струва абсурдно.
Лъки, ти какво знаеш по въпроса?
Аз не виждам никаква причина да се използват замразени бластоцисти ако първия трансфер неуспешен и ако е възможно да се използват овоцитите на друг донор, защо не?Какъв смисъл да плащам 300 евро на година .Мисля че успеваемостта е изключително висока защото исползат пресни яйцеклетки и пресен трансфер.

# 307
  • Германия
В Биотекском един опит значи един ембрионтрансфер. Това е кофтито на пакетите им. Но всички Герм. двойки се насочват към пакет 9900 Евро-5 опита  и ако няма бременност до 12 г.с -връщат парите.

# 308
и ако бременността е настъпила на 1,2 или 4 ембриотранфер задълженията на клиниката се считат за изпълнени след 12г.с а ако беше спонтанен аборт преди 12-та седмица от бременността и в пакета останаха опити,исползват ги до края.Това е много сложно и това голяма работа,още и парите връщат,по такъв начин те са уверени в себе си,успеваемост е наистина много висока
.

# 309
Ако избера тях, ще е защото за същите пари тук ще получа 8 я., а там- двойно. Ясно е, че и при младите жени, не от всеки бластоцист става бебе. Ако не се получи от първия трансфер, защо да не ползваме  другите ни ембриони, за които сме платили и са наши? Значи, ако имаме от донорката 8 бластоциста,  и върнем 2 на пресен, другите вместо да ги замразим,  да ги оставим да загинат, така ли? Дали няма после да се чудя, дали пък точно от другите не е било нашето бебе?

# 310
  • София
а останалите ембриони ги унищожават?

# 311
Незнам, и аз това се чудя. Ако няма да се ползват,  какво ще ги правят? Няма смисъл да замразяват, ако ще се сменя донорката при евентуален неуспех

# 312
Аз мисля че останалите ембриони се унищожават,ако ще се смени донорката.Няма смисъл да ги замразяват ако не стана от първи път,на кого ще ги дават,никой не се нуждае от чужди деца.

# 313
  • София
много хора се нуждаят от всякакви деца.
интересно е какви са законите там.
например имат ли право да се даряват готови ембриони, ако да ми изникват и други въпроси.

# 314

Biotexcom Bulgaria <biotexcom.bg@biotexcom.com>13:59
Ние нямаме право да даряваме готови ембриони.Ако става въпрос за програма за сурогатното майчинство,детето трябва да бъди генетично свързано с баща си,защото няма да има възможност да се върнат с детето си в тяхната страна.След раждането на детето(деца) ние правим DNK.Посолството го изисква,да  се установи родството.Всички яйцеклетки и ембриони са ваши.

Общи условия

Активация на акаунт