Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 80 585
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
И най-отчайващите на пръв вид истории са с успех накрая! Това трябва да ни крепи.
Според вас, генетичните изследвания имат ли връзка със стимулацията? По-скоро с подхода на стимулацията?

Последна редакция: пт, 30 мар 2018, 15:44 от ВикториА

# 616
Не съм много запозната, но мисля,  че генетичните изследвания дават информация дали може да предадем на децата си определени заболявания.  Не виждам как стимулацията може да промени това. Знам, че ако единият партньор има генетичен проблем, трябва да се прави ПИД на ембрионите.

# 617
Благодаря, Пухче, питането ми е сведено до това, дали сега да напъваме да ги правим или след стимулацията от финансова гледна точка. Че тук при нас не си поплюват с цените. Сега ще пускаме стандартните изследвания преди старта.

# 618
Ако ще е ЗЕТ, може и след стимулацията.
Ние направихме два опита без генетични изследвания . Ако нямате доста неуспехи с хубави ембриони,  или пък хора от родата с проблеми -задължително ли е да ги правите?

# 619
mtz, предпочитам да се самолекувам, отколкото да чакам една година да ми запишат час за след една година, за да чакам една година за ДЯ след една година неуспехи Simple Smile Няма как да управляваш най-популярната клиника в БГ и да караш пациенти 40+ да чакат толкова. Няма да споменавам интервюто му на скоро, според което съм градила кариера и не съм родила дете да си го гледам сама, ами съм чакала да стана на 35 и да си намеря съпруг и се чудя защо са ми проблемите... Rolling Eyes

# 620
  • На остров
Виктория ние никога не сме правили генетични изследвания. Въобще в сравнение с масовите случаи в БГ ние сме правили много много малко изследвания.

Сега преди следващият ни опит нищо не ни искат. Инфекциозно вирусни правихме сега при последният опит и те важат две години. Тсх ще си псуна и това е.

# 621
Какво ще кажете за клиника Св .Лазар и доктор Ла4ев ?

# 622
Знам за два успешни опита там с ДЯ.
Въпросът е, че незнам колко са неуспешните, за да направя сравнение. Едно е да са 2 от 3, и съвсем друго,  ако са 2 от 50.

# 623
А аз за Лачев чух, че взима скъпо и не обяснява. Но все пак е важен крайният резултат, а доколкото разбрах, имат най-съвременната апаратура за съхранение и наблюдение на ембрионите.
Лично аз ти препоръчвам да минете поне през две клиники, в които да си направите консултация и да говорите за начин на действие. Прегледа ти е до 50 лева, консултация - до 100 лева, където и да си.  Съберете мнения и тогава действайте ,не се хващайте за първата, дори и тя да е с множество препоръки.
Успех Hug

# 624
Изискват ни ги вече тези изследвания, защото до сега само неуспехи с инвитро опитите.

# 625
Изискват ни ги вече тези изследвания, защото до сега само неуспехи с инвитро опитите.
Вики, най-добре ги направи, на мен също ми казаха,
че се изискват след няколко неуспеха.
Късмет! Hug

# 626
[video][/video]Здравейте, сладурки! Не съм ви навестявала скоро. Как сте?
Моя милост доживя да види какво е туй цикъл без ЗФ, без киста, без естрадиол в небесата. В предишния пих Дуфастон и ми дойде по-рано. Не го усетих - нито дискомфорт в кръста, нито в гърдите. Май ще се окаже, че от незапомнени времена съм си имала ПМС, макар и да не е бил тежък. В момента пия Фемара, ще видим дали ще ми повлияе добре.

# 627
123, радвам се, че имаш добри новини!  Фемарата за какво е, стимулация ли започна?

# 628
Благодаря, Пухче! Да, стимулация започнах с Фемара. Не съм подходяща за „нормална” стимулация, както се изрази докторката Simple Smile. Разбрах, че е лекарство за рак на гърдата, което потиска естрогените. То било егати и кефа да не са ти напрегнати гърдите.

# 629
Пожелавам ти успешна стимулация!
Дръж ни в течение,  че ще те мисля

Общи условия

Активация на акаунт