Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 80 590
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • София
едва ли ги дават на всеки резултатите  Rolling Eyes

# 601
  • тук-там
Ще ми го дадат в плик, защо не? Можем поне да опитаме.

# 602
Благодаря,  Бамба! То аз си се познавам колко настоятелна и оправна мога да бъда,  ама друго си е да зная предварително,  че ембриолозите им не са някакви неразбрани същества . Иначе щях да го мисля до сряда.
   mtz, благодаря и на теб за предложението!  Ако нещо не се справя (и ние оправните понякога не успяваме 😃), то непременно ще се възползвам от услугите ти!
Момичета,  майтапа настрана,  но наистина смятам, че всички ние сме едни борбени, оправни и непредаващи се жени! Предполагам, че при повечето от вас (както и при мен), мъжете стоят една крачка назад и всичко е оставено на нас, което си е едно немалко психическо натоварване ( да мислим и уреждаме всичко ), освен другите ни притеснения. Браво на нас, всеки ден по различни поводи доказваме, че сме нежният, но не и слаб пол!

# 603
  • In transit
Пухче, аз знам, че не е хубаво ТМ да шофира толкова км и после да пусне спермограма. Прегряваха смерматозоидите. Така ми беше казала моята гинеколожка.

# 604
Ох, сега и това да мисля!
Ще отидем рано и ще го оставя два часа навън да се охлаждат😉 Какво друго да направя?

# 605
  • In transit
Ще отидем рано и ще го оставя два часа навън да се охлаждат😉 Какво друго да направя?
Не искам да те отказвам, просто да знаеш. Hug Може да го разходиш из София преди спермограмата да му се подобри кръвооросяването. Blush

# 606
Реших да попълня заявка за Надежда ( още не съм😠) .
Докато чакаме сигурно ще направим опит в Биотекском Киев (всъщност ще е пакет с два опита, но се надявам да успеем от първия). За там ми трябваше ултразвука, преди малко се обадиха и от Геника, че кариотипът на мъжа ми е ОК. Сега ще се обадя в Надежда за час за спермограма  (искам да я направим там със сди тест).

Пак за донорска програма в Надежда ли?

# 607
Ами преди време ми казаха по телефона, че няма значение, че искам опит с ДЯ- попълвам и си чакам по каналния ред за първи преглед. После предполагам, че никой няма да ме запише направо за ДП, просто защото аз искам. Ще се започнат пак изследвания от нулата. Даже си мисля,  че може да настояват първо за опит с мои я., ако правя още фоликули и АМХ не е съвсем нисък. Ама то докато ми дойде реда,  може и в менопауза за съм вече 😃

# 608
Пухче, много късмет ти желая! Стискам ти палци от цялото си сърце! Hug

# 609
Ами преди време ми казаха по телефона, че няма значение, че искам опит с ДЯ- попълвам и си чакам по каналния ред за първи преглед. После предполагам, че никой няма да ме запише направо за ДП, просто защото аз искам. Ще се започнат пак изследвания от нулата. Даже си мисля,  че може да настояват първо за опит с мои я., ако правя още фоликули и АМХ не е съвсем нисък. Ама то докато ми дойде реда,  може и в менопауза за съм вече 😃

Аз съм с амх 0.8 и се готвя за опит в Бахчечи. Всъщност защо се отказахте? Докторът уклончив ли беше, че няма да стане? Почвам да се притеснявам..

# 610
  • София
puh4e05, няма да те почнат с изследванията наново.
каквито имаш ще погледнат и ще ти предложат варианти.
а ако кажеш че си за донорска мисля че няма да ти откажат.
по принцип вече не им се занимава с по-възрастни, ако самите те не настояват.

# 611
  • тук-там
Пак да препоръчам - Стаменов е за случаи 40+. Според мен той няма да повтаря изследвания и ще подходи аналитично и стратегически. Има такъв спец в Бг точно за нашите случаи, възползвай се!

# 612
  • тук-там
Не искам да те отказвам, просто да знаеш. Hug Може да го разходиш из София преди спермограмата да му се подобри кръвооросяването. Blush
Сега се сетих, че мъжът ми даде материал сутринта и на обяд резултата беше излязъл. Може да дойдете предната вечер - ще се насладите на нощния живот в Сф, на другата сутрин да дадете материал и да изчакате резултата.

# 613
Ще правим спермограмата със sdi ,  може би затова ще се забави. Казаха, че няма да е готова същия ден.
      Карлита, трябва да опитате, иначе няма как да знаете какво ще се случи. Ние направихме два опита там- общо от 15 извадени я. нямаше 
и една,  която да доведе до щастлив финал. Докторът не се отказа от мен, но каза, че много трудно (разбирай с много опити ) ще намерим ембрион без аномалии. Аз сама реших да продължа с ДЯ.

# 614
Честито, Пухче!
Бъди жива и здрава, нека се сбъднат мечтите ти! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт