Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 80 596
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • София
http://old.bg-mamma.com/?topic=1027036;topicrefid=19

това видяхте ли го?
обикновенно такива кампании пренебрегват по-неблагонадеждните като нас, над 40.
сега границата е 45г.

# 586
Има хора, които все още ни дават шанс! Аз лично няма да се възползвам.

# 587
Здравейте, момичета!
Продължавам да ви чета, макар и да не съм писала. След два неуспешни опита икси в щерев бях решила да направя задължително консултация в друга клиника....и така отново се започна- консултация, а после и опит за икси отново и отново....нищо, все повече се отчайвам, започвам да си мисля, че вече трябва да се учим да живеем с мисълта, че може би не ни е дадено да имаме дете...
Лекарят препоръча предвид историята и този трети опит да се насочим към донорска яйцеклетка, мисля, че съм готова за това, но явно се чака много, предупредиха ме, че най-малко 8-9 месеца ще чакаме...на 40 съм (през лятото ставам на 41) и това явно ще е следващата ми стъпка....преди окончателно да се откажа

Аз съм на 44 г. с АМХ 1,4. При последния опит, три фоликула с три яйцеклетки, всичките оплодени, едната спря. Опитът беше успешен до 8 г.с. Смени клиниката!

# 588
  • In transit
mtz, би ли споделила какви ти бяха стойностите на хормоните в началото на стимулацията?

# 589
# 590
  • In transit
Благодаря ти!

# 591
Savana, не се отчайвай! И аз имам два неуспешни опита ИКСИ в "Щерев", вторият миналото лято, когато бях на 41. Точно тогава ме "посъветваха" и мен, с недомлъвки за донорски. Ние сме с мъжки фактор+моята възраст. Веднага след неуспешния опит попълних он-лайн за "Надежда", октомври 2017 ми се обадиха за час за юни 2018 г. Сега чинно си чакам датата и часа за д-р Стаменов, когато ще съм вече на 42...И ще настояваме за ИМСИ и МАКС, което в "Щерев"  ни беше отказано!! Ще се борим обаче. Единствено съжалявам за изгубеното време и средства при "Щерев". Така, че попълвай он-лайн в сайта на "Надежда" и  не унивай!!

# 592
Никой няма да се отчайва!
Да споделя и аз, че вчера ( 14-ти ден от МЦ) ходих на ултразвук да видя информативно какво се случва при мен. Разбрах, че имам доминантен фоликул 20мм и още няколко мънички; яйчници в много добро състояние,  идеална лигавица с четири слоя  (не попитах колко мм).
За моите вече навършени 43г  всичко изглежда супер, ама кел файда, като резултат никакъв.

# 593
  • София
puh4e05, избра ли си клиника вече ли още се колебаеш?

# 594
Реших да попълня заявка за Надежда ( още не съм😠) .
Докато чакаме сигурно ще направим опит в Биотекском Киев (всъщност ще е пакет с два опита, но се надявам да успеем от първия). За там ми трябваше ултразвука, преди малко се обадиха и от Геника, че кариотипът на мъжа ми е ОК. Сега ще се обадя в Надежда за час за спермограма  (искам да я направим там със сди тест).

# 595
Пухче,искам да те попитам каква е цената на процедурата в Киев ,и как се свързахте с клиниката ...Вие с ДЯ ли бяхте?

# 596
  • На остров
Пухче а защо избра Киев, а не Чехия или някоя балтийска държава ?

# 597
Условията  са  много изгодни и има доста успяли из чуждите форуми.  С български пациенти работят отскоро, затова тук все още не се намира много информация.  Така, както предлагат нещата, чисто математически има голям шанс за успех.
От координаторката разбрах,  че са имали вече български двойки.
МОЛЯ, ако някой от тях чете тази тема, да сподели впечатления.

# 598
  • София
денонощно работи лабораторията.
обаче ги назначават изследванията от регистратурата, а тя е от 7 до към 21 някъде.
за спермограмата се разберете с ембриолозите, те са доста гъвкави.

някой беше споменал че спермограмите могат да се видят в онлайн платформата, ама не съм търсила.
та питайте на място и ако може вземете юзер и парола от регистратурата.

# 599
  • тук-там
Аз мога да взема резулатат и да ви го пратя. В Надежда съм и от София.

Общи условия

Активация на акаунт