Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 80 535
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • На остров
Пухче да по дълъг протокол сме.
Бубанка аз имам доверие на клиниката и Протокола, просто не разбирам защо организма ми не реагира както трябва.
По същата схема преди 2 г всичко беше перфектно. Ще видим следобед какво ще ми кажат по телефона.
Днес ли е трансфера?

# 76
Момичета, знаете ли дали Аджъбадем София правят инвитро, или предвиждат такова отделение?
Още като се разбра, че не са подновили договора на Виена Инвитро, ми светна че ще направят свой център.
Подочух, че д-р Шефкетова ще го води. Дали е вярно, времето ще покаже.

# 77
Пухче да по дълъг протокол сме.
Бубанка аз имам доверие на клиниката и Протокола, просто не разбирам защо организма ми не реагира както трябва.
По същата схема преди 2 г всичко беше перфектно. Ще видим следобед какво ще ми кажат по телефона.
Днес ли е трансфера?
Две в едно, в коя клиника беше, че не помня?
То и при мен преди 3 г. положението беше много добро, но нещата се променят за месеци, ми казаха.

# 78
Замислих се, че ако Аджъбадем направят инвитро клиника, предполагам, че тук в БГ ще работят с ДЯ, въпреки че в Турция е забранено

# 79
  • София
Шефкетова е много добра  като лекар, ама е станала ужасна като човек.
не знам как ще е като ръководител  Rolling Eyes
аз в сряда съм на хистероскопия, после трябва да умувам кога ще си прибирам децата.

# 80
Замислих се, че ако Аджъбадем направят инвитро клиника, предполагам, че тук в БГ ще работят с ДЯ, въпреки че в Турция е забранено
Възможно е, а колкото повече конкуренция, толкова по-добре  Sunglasses

# 81
Наближава ни консултацията в новата клиника и взе да ми изтръпва душата. Данооо вече желанието ни да имаме още деца се покрие с желанието на доктора да ни помогне. Не се издържа...
Бамба, на супер ниво си стигнала, да го превъртиш ти пожелавам 😊

# 82
Бамба, Вики, стискам ви силно палци всичко да мине добре! Hug

# 83
  • На остров
Сиси аз съм в Швеция. Използваме същата клиника с която успяхме на първи опит преди 2 г.
Сега ми се обадиха, изписват ми хормон да предизвика МЦ и продължавам със сунарела но по 3 пъти на ден вече.

# 84
Колко ти е ФСХ и Естрадиол, знаеш ли?

# 85
Здравейте момичета,
Извинявам се че нахлувам така в темата, но моля ако някой е ползвал иглотерапевт в София да сподели. Благодаря

# 86
  • На остров
 Сиси Е2 са ми изследвали и в момента е 540 покачил сененза една седмица с 140 единици а лигавицата се е удвоила и беше над 10 мм.

Бамба защо ще ти правят хистероскопия?

Последна редакция: чт, 18 яну 2018, 17:13 от Две в едно ;)

# 87
  • София
полип ще махаме.

# 88
Сиси Е2 са ми изследвали и в момента е 540 покачил сененза една седмица с 140 единици а лигавицата се е удвоила и беше над 10 мм.

Баба защо ще ти правят хистероскопия?
Дано да се оправят нещата! Стискам палци! Hug

# 89
Готово,върнаха ми една прекрасно разделена 3 Яйц.,според думите на док.Останалите две ще ги изчакат още малко.Питах и за лигавицата колко ми е, док.каза че е ок -13 мм,(това добре ли е ).Нищичко не усетих,после ми показа на монитора бялата точица.
Полежах 30 мин.и си тръгнах.
На 29.01.трябва да дам кръв.

Общи условия

Активация на акаунт