Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 79 870
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Хоп ..и аз съм тук .При най _ отговорните и осъзнати настоящи и бъдещи мами 40 + . Нека успеха да бъде с нас моми4ета ....

Последна редакция: ср, 17 яну 2018, 20:18 от Jaltur

# 61
  • In transit
Jaltur, добре дошла и дано не си за дълго тук!

# 62
Жълтур, сподели какво те води при нас и ти пожелавам скорошен успех...😊

Светлана, общо казано жълтото тяло е жлеза, която е с външна секреция след овулация с цел запазване на евентуална бременност. Ако не настъпи такава, изчезва с настъпване на цикъл. Всеки добър гинеколог или репродуктивен лекар, трябва да умее да различава това със задържан фуликул. Да се повторя отново, че по преценка на случая може да се направи пункция на задържан фуликул и да се пристъпи към стимулация още същият цикъл. Индивидуално е. Обади се в клиниката в която си и попитай за информация, как да постъпиш. Дано стартираш и всичко е наред 🙂

# 63
Момичета, знаете ли дали Аджъбадем София правят инвитро, или предвиждат такова отделение?

# 64
Здравейте, днес ходих на преглед да видя дали нямам задържан фоликул преди процедура. доктора  първо не  видя нищо и каза че всичко е наред а после видя нещо в левия яйчник ,но според него това не е  задържан фоликул а жълто тяло 12мм и че с мц ще се изчисти. притеснена съм вие как мислите дали ще мога да стартирам този месец. питам защото съм от Бургас а пътувам до София , февруари съм си пуснала отпуска и затова се притеснявам че ще ми изгори напразно.Worried
Добре дошла,Светлана!И аз съм от Бургас,познато ми е с напразните отпуски и пътуванията до София, за съжаление...Според мен би трябвало всичко да е наред и да започнеш процедура!

# 65
bubanka, как вървят нещата при вас? Сега ли ще е трансфера или ЗЕТ? Моята подготовка за ЗЕТ беше с естрофем- да се подготви лигавицата.

# 66
Пухче днес ще е трансфера, със сигурност поне на един 3 дневен,до вчера нямаше резултат от двете доузрели яйциклетки,затова и незная колко ще трансферират.
Аз обаче се чуствам странно,яйчниците ме наболяват все едно като при ПМС,а днес е 3 ден след пункцията,гърдите си чуствам доста напрегнати.А нищо друго не пия,освен влаг.прогестерон.
Това нормално състояние ли след пункция момичета.

# 67
Напълно нормално е, не се притеснявай. Все пак яйчниците са дупчени, а гърдите болят от прогестерона.Пожелавам ти успешен трансфер и скоро да си сред бременеещите в темата, че събирам бройка за списъка☺

# 68
Бубанка, късмет ти желая! Стискам палци! Hug Лично мен не ме боля абсолютно нищо, но при мен пунктираха само 1 фоликул. Не се тревожи, Пухчето ти е казала, че е в реда на нещата. Успех! Hug

# 69
Момичета, знаете ли дали Аджъбадем София правят инвитро, или предвиждат такова отделение?
Има такъв слух, четох във форума. Центъра щял да бъде на мястото на Виена ин витро.

Успех и късмет на всички, борещи се момичета  Hug
Дано годината е спорна !  bouquet

# 70
  • Бургас
Много успехи и късмет на всички вас момичета, много положителни резултати желая на всички нас.Hands Plus1

# 71
  • На остров
Бях сигурна че съм се записала в темата.
Бубанка много се радвам !
Аз днес бях на преглед и не са добре нещата, лигавицата продължава да расте и фоликул имам. Взеха ми кръв и следобед ще решат какво да се прави.
Най вероятно ще предизвикат МЦ а аз ще си продължа с спрея и се надяваме, че най накрая тялото ми ще схване какво и как.

# 72
Благодаря ви, Кики, Светлана! Много късмет ви желая! Hug
Две в едно, много съжалявам! Дано да се оправят нещата! Стискам палци! Hug

# 73
Две в едно,  аз честно казано не разбирам какво точно правите. Предполагам, че си по дълъг протокол, а за него незнам нищо. Пожелавам ти всичко да се случи така, както искаш, и както трябва, за да е успешен опита ви!

# 74
Мерси момичета,успокоихте ме.

Две в едно, да си призная най-накрая, че грешка имаше при мен от самото начало със спрея,т.е трябваше да го започна една седмица преди цикъла,и да е дълъг протокол,но стана леко недоразумение с идването на Ц.и дните за започване,с една дума аз се омотах.Почнах много късно, от първия ден на Ц.и вече имаше 4 а.фоликула,които и до края си останаха толкова.За лигавицата все казва док.че е ок,но знам ли.
Не се притеснявай, аз до последно не знаех как ще процедираме нататък,добре че има електронен портал клиниката и док.винаги ме информира за следващата стъпка.Малко хали-факс е системата тук в Герм.,но работи и не се налага да звъня по тел.и да чакам да ме свързват с док.
Успех ти желая.

Общи условия

Активация на акаунт