Инвитро/Икси на 40 (и) + Инвитро/Икси с ИЯР- тема 3

• 80 550
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Моля, Вики! Hug
То така е, Вики, нервната с-ма е много коварна.
Всичко се трупа и изведнъж избива.
Дано да се оправиш! Спреят бил уж по-силен,
веднага заспиваш, не съм го пробвала.
Мелатонинът не съм го спирала вече 10 години.

# 706
А как го приемаш? Кога, на гладно, жадно, така де... нали има значение за повечето добавки последователността им на прием.

# 707
А как го приемаш? Кога, на гладно, жадно, така де... нали има значение за повечето добавки последователността им на прием.
Няма значение храненето, приема се няколко часа преди сън.
На мен ми действа бавно, затова го приемам към 20-20,30 часа.
Зависи в колко часа си лягаш. Аз лягам към 23 часа.

# 708
Не мога да се включа в обсъждането на безсънието- аз лягам  и "загивам" веднагически😏
  Ние утре ще ходим пак до Пловдив,  този път в Ню Лайф -за спермограма с днк фрагментации.
Много се надявам ако не двете, поне второто да е  наред! От няколко месеца тъпча ММ с 2000 мг вит Ц и 200 мг селен на ден, които би трябвало да са подобрили всички показатели . Ще видим... Дано стресът не е надделял витамините и да ги е влошил😕

# 709
Пухче, тези 2000 вит С на ден се усвояват само макс 500. Приемат се 2 пъти на ден по 500, сутрин и вечер. Репродуктивните при нас така го обясниха и така ги изписват. Успех утре!

# 710
Незнам по колко е усвоявал, но тази зима  въобще не се разболя. Друга-все си бие ваксини и все хваща всички вируси!

# 711
  • In transit
Благодаря ти, ще си взема мелатонин още днес и нещо друго билково. Преди като имах нерви и тревоги можех да спя с дни, а сега обратно стана.
Принципно нямам кой знае какви проблеми със съня. Но когато съм била разтревожена или нервна мелатонина никога не ми е помагал, даже се получава някакъв обратен ефект и сърцето ми заспива, но мозъка седи буден и е ужасно неприятно...докато към два-три през нощта заспивам от умора. За такива случаи прилагам следното ...час преди лягане изпивам един магнезиев цитрат или глицинат от 200мг + цинк 25-30мг + вит.Б6 50мг...след час съм умряла за сън. Страхотно успокояват неврната система. Най важното е, че не се привиква към тях както при други лекарства. Също може да пробваш да пиеш известно време ашваганда.
Мисля, че се казваше още индийски женшен, ако искаш да прочетеш как действа.

Днес бях на преглед и започнах пак стимулация...имаше 4-5 фоликула вляво. Някак си не съм с големи очаквания, не знам защо. Може би защото доки реши пак със същата стимулация да започнем. Предния път даже не пожелаха да помръднат фоликулите, ще видим. Но пък физически в момента нямам възможност да ходя и на друго място, така, че все пак е нещо...надявам се поне да стигнем до пункция и да видя какво е качеството на яйцеклетките, ако не друго.

Пухче, стискам ви палци Hug...и аз го тъпча ММ с всякакви илачи, ама тоя стрес дето си го вкарва през това време, не знам, дано не е на вятъра всичко.

# 712
Пухче, късмет! Стискам палци! Hug
Ти, ако знаеш аз с колко добавки натъпках мъжа ми и себе си,
твоето нищо не е. Grinning
Благородно ти завиждам за съня, все си мечтая и аз да съм така,
ама няма, дай боже никога да нямаш проблеми със съня,
защото е някакъв кошмар.
Мики, стискам ти силно палци! Дано този път да имаш успех! Hug

# 713
Здравейте момичета! На 42 Г. Съм с почти ИЯР , с две Инсеминации и едно инвитро на което имаше само една яйцеклетка, всичко добре мина....докато не ми дойде дата на МЦ и бях до там:(.
Искам някой да ми помогне за донорска яйцеклетка срещу заплащане, къде да пиша , кой да попитам...Sad от Варна съм.
Предстои ми второ Инвитро/ по фонда/, а Незнам дали ще стане.

# 714
Светослава,  решила ли си в коя клиника искаш да направиш опита с ДЯ? Ако е така-какво предлага техният координатор? Разговаряла ли си с някой?  Защо сама си търсиш донорка?
Колко ти е АМХ?

# 715
Здравейте момичета! На 42 Г. Съм с почти ИЯР , с две Инсеминации и едно инвитро на което имаше само една яйцеклетка, всичко добре мина....докато не ми дойде дата на МЦ и бях до там:(.
Искам някой да ми помогне за донорска яйцеклетка срещу заплащане, къде да пиша , кой да попитам...Sad от Варна съм.
Здравей! И аз съм от Варна.
То при нас, във Варна, кадърни лекари няма.
Имаш още много малко време да опиташ с твоя я.,
ако имаш възможност, пробвай пак,
един опит не е достатъчен и не е критерий.
Успех! Hug

# 716
  • тук-там
А защо не пробвате с твоя?

# 717
На 42г вече, със собствена яйцеклетка шанса е доста малък. Аз затова се насочих към донорска Я. Иначе правя Я при стимулации, АМХ ми е 1.2, но явно ембрионите не са качествени и нямат потенциал, защото липсва имплантация. Не искам да продължавам със стимулациите с надеждата да се получи качествен ембрион. Нито нерви имам вече, и финанси отидоха доста, и здравето ми е ценно.

# 718
Точно затова, съм съгласна с донорска яйцеклетка, но ми казаха в болницата, че мога да се запиша при чакащите за яйцеклетка, но списъкът бил достааа дълъг. И затова Незнам къде да пиша, да попитам срещу заплащане за дор.яйцеклетка, времето просто лети:(

# 719
  • тук-там
Аз тази година ще стана на 45. Възрастта не е диагноза! Докато чакате донорска, защо не пробватв със свои?

Общи условия

Активация на акаунт