Нашите кухни - 72

• 119 500
  • 841
  •   1
Отговори
# 210
  • София
С превозвач я поръчах. Директните доставки много ме притесняват, защото без значение стойността на поръчката спокойно могат да я засилят към пощите, а аз им нямам никаква вяра. След като амазонци веднъж ми изпратиха много скъп часовник без проследяване по пощата повече никога не пускам директна доставка Simple Smile

# 211

Aз виждам баня, а не кухня.
Тая баня е снимка на корицата, моята кухня е профилната.
Пробвам пак да кача снимка,
дано да стане.
А стените какъв цвят са,защото нещо подобно се оформя и у нас?

# 212

Aз виждам баня, а не кухня.
Тая баня е снимка на корицата, моята кухня е профилната.
Пробвам пак да кача снимка,
дано да стане.
А стените какъв цвят са,защото нещо подобно се оформя и у нас?

Светлосиви са стените.

# 213
  • Русе
Някой дали е купувал от амазон кухненска мивка!? Гледам, че има доста приемливи оферти. Направо съм в потрес от цените им тук в бг!

Да, аз - чакам я да пристигне тази седмица Simple Smile
Ето тази. Взех я на 119 паунда, в Бг е близо 500 лв... И смесителя от там си поръчах Simple Smile И за банята аксесоари, батерии, душове, смесители... Цените тук са абсурдни. На Grohe примерно са категорично х2 Angry
Из склада (особено английския) има мивки за без пари направо - Teka, Franke и др. Но са обикновено иноксови, а аз търсих черен композит.

И аз така направих 1:1. Изобщо нямам притеснения от пазаруването "насляпо". Всичко, което си купих ми пасна чудесно и ми върши вече отлична работа. Мивката за кухнята /118 Евро/ https://www.amazon.de/gp/product/B00IF03Q5S/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1, за банята и за тоалетната- пристигнаха много добре опаковани и без поражения. Първата беше с директна доставка, другите- с превозвач/.

# 214

И аз така направих 1:1. Изобщо нямам притеснения от пазаруването "насляпо". Всичко, което си купих ми пасна чудесно и ми върши вече отлична работа. Мивката за кухнята /118 Евро/ https://www.amazon.de/gp/product/B00IF03Q5S/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1, за банята и за тоалетната- пристигнаха много добре опаковани и без поражения. Първата беше с директна доставка, другите- с превозвач/.
+1 Всичко за банята купих онлайн. Сега започнах да обзавеждам и кухнята. Днес търсих мивка и плот за вграждане, но чакам нещо изгодно,  въпреки,  че редовните цени пак са по-ниски от тези в България. Мивката е чудесна. Искам и аз такава😊

# 215
  • ...

Да, аз - чакам я да пристигне тази седмица Simple Smile
Ето тази. Взех я на 119 паунда, в Бг е близо 500 лв... И смесителя от там си поръчах Simple Smile И за банята аксесоари, батерии, душове, смесители... Цените тук са абсурдни. На Grohe примерно са категорично х2 Angry
Из склада (особено английския) има мивки за без пари направо - Teka, Franke и др. Но са обикновено иноксови, а аз търсих черен композит.

Felis сега ги разгледах и наистина цените в Амазон са много по-добри. Доставят ли директно до БГ и как стои въпроса с гаранцията?

# 216
  • ...
И още един въпрос имам Simple Smile каква е разликата между фурна с каталитично почистване и такава с пиролиза. Не водят ли и двете до еднакъв резултат - чиста фурна без да търкаш Thinking

# 217
Здравейте!
в търсене на добра оферта за изработване на кухня, попаднах на следната мебелна фирма:

https://www.denimebeli.com/

Някой да е използвал въпросните мебелисти?
Цехът за производство е във Видин, в София имат офис. Доста добра цена дават и това е малко притеснително, въпреки , че съм наясно, че за Видин сигурно цените са такива.

# 218
  • Пловдив
Здравейте! Предстои ни цялостен ремонт и направа на нова кухня. До сега имахме стенен смесител. Мивката ще запази мястото си и не ми се ще да къртим стената, моля, кажете какво мислите - добър вариант ли са стенните смесители за кухненска мивка?

# 219
  • Раковски
За мен не е добър вариант, нямам спомен от колко години не съм правил кухня с подобен смесител.

# 220
Ма как ще избираш на външен вид Simple Smile

Аз пък точно по външен вид си избрах моята (зелено ухилено човече).

Браво, много смело Simple Smile
Относно хладилниците с функция "ноу фрост" четох, че доса съхнат продуктите вътре и се отказах.
За обръщането на вратите - внимавайте! Нас ни предупредиха от магазина, че само оторизиран сервиз може да ги обръща, иначе гаранцията отпада.
Не знам дали бих могла да поръчам нещо онлайн без да го видя, пипна.
Аксесоари за баня има ли в Амазон, може ли да препоръчате марка? Нещо такова, по-дребно бих взела.

# 221
  • In transit
Относно хладилниците с функция "ноу фрост" четох, че доса съхнат продуктите вътре и се отказах.

Ползвам такъв хладилник повече от 12 години. Ако си завиеш продуктите в свежо фолио няма да ти изсъхва нищо. Но пък и фризера никога не замръзва и не трупа лед.

# 222
Така е, съхнат. Но свикваш всичко да е с похлупак или завити. Във фреш зоната за плодове и зеленчици има контролиране на влажността, но и там гледам да завивам. Предният пък все течеше и плесен чак му се е събирала там до дупчицата за оттичане. Този повече ми харесва.

# 223
Чета, че обсъждате хладилници и ако може някой да сподели ползвал ли е и има ли наблюдения върху хладилници Hitachi? В една от веригите за техника разглеждах нови техни модели и ми харесаха, но не намирам мнения за качеството им в дългосрочен план.

# 224
Чета, че обсъждате хладилници и ако може някой да сподели ползвал ли е и има ли наблюдения върху хладилници Hitachi? В една от веригите за техника разглеждах нови техни модели и ми харесаха, но не намирам мнения за качеството им в дългосрочен план.
Имам го от две години.Моят е NoFrost.Нямам забележки.Но 2 години е малко за отзиви.

Общи условия

Активация на акаунт