Нашите кухни - 72

• 119 478
  • 841
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, ето я и моята кухня - профилната снимка на тази страница. Опитах се да кача снимка от тук, но не знам защо не става. https://m.facebook.com/remontiivanov/

# 106
Момичета, ето я и моята кухня - профилната снимка на тази страница. Опитах се да кача снимка от тук, но не знам защо не става.  ...
На мен ми харесва. Обичам това съчетание на дърво и бяло. Свежо и приятно за окото е.
С удоволствие да си я ползваш, Sweet_thing!

# 107
Aз виждам баня, а не кухня.

# 108

Aз виждам баня, а не кухня.
Тая баня е снимка на корицата, моята кухня е профилната.
Пробвам пак да кача снимка, дано да стане.

# 109
Благодаря, Luna. Идеята я взех от едно предаване Fine Living Rehab addict. Подът в цялото помещение ни е тъмен ламинат като гърба на острова, много ми харесва, ама го мия сто пъти на ден, че всичко му личи Simple Smile.

# 110
Здравейте и от мен! Ще ви следя с интерес и по-късно ще покажа снимки какво съм харесала Simple Smile

# 111
От доста време не съм давала положителен коментар за кухня в темата. Или по- скоро искрено си казвам какво не ми харесва.
А тази много ми легна на сърцето! Със здраве да си я ползвате!

# 112
Благодаря, mariat Simple Smile

# 113
От показаното и на мен ми харесва. Честито! Дали имаш още снимки, особено на острова ?

# 114

Благодаря, ето го острова от друг ъгъл.

# 115
# 116
  • ...
Кухнята е страхотна! Поздравления Simple Smile Аз гоня същия стил, защото много му харесва, но ММ се опитва да ме убеди, че плочки за гръб били лоша идея. Трудно ли се поддържат? Стува ми се, че няма и лайсна между тях и плота? И това ме убеждават, че много трудно се постигало и да се отказвам...

# 117
  • София
Sweet_thing, страхотна кухня, много в мой стил (и надявам се в бъдещата ми такава Simple Smile ). Замислями подоно осветително тяло. Доволна ли си и от къде си я взела черната лампа?

# 118
Кухнята е страхотна! Поздравления Simple Smile Аз гоня същия стил, защото много му харесва, но ММ се опитва да ме убеди, че плочки за гръб били лоша идея. Трудно ли се поддържат? Стува ми се, че няма и лайсна между тях и плота? И това ме убеждават, че много трудно се постигало и да се отказвам...
Благодаря! Хич не се поддържат трудно плочките, напротив. Мия ги с гъбата, после минавам със сух парцал и лъскат като нови, без значение с какво съм ги опръскала, докато готвя. Няма лайсна между плочките и плота да, няма и нужда, много хубаво стои, а плочките са налепени много равно и плътно до плота. Не знам дали трудно се постига това, майсторът ни убеди, че нужда от лайсна няма и така също ще го направи хубаво.

# 119
Sweet_thing, страхотна кухня, много в мой стил (и надявам се в бъдещата ми такава Simple Smile ). Замислями подоно осветително тяло. Доволна ли си и от къде си я взела черната лампа?
Много благодаря! От ИКЕА ми е лампата, доволна съм да, дава допълнитена светлина, а и стои красиво.

Общи условия

Активация на акаунт