Нашите кухни - 72

• 119 531
  • 841
  •   1
Отговори
# 120
  • По света и у нас
Sweet_thing , много симпатична и елегантна кухня имате! Simple Smile Със здраве си я ползвайте!

# 121
  • Варна
Браво и от мен за кухнята, чудесна е.
 У дома вече една година не мога да си харесам осветително тяло и си висят крушки само. ooooh!
Един пендел и един плафон не мога да открия да ми харесват и да са една серия или поне не много различни.

# 122
  • In transit
Sweet_thing, страхотна кухня, точно такава каквато искам да е моята. Може ли да кажеш по поръчка ли е и от коя фирма?

# 123
Страхотна е последната показана кухня, аз също клоня към такова обзавеждане. Как се води модела - винтидж или нещо подобно?

Ето няколко примерни идеи, към които съм се ориентирала - 1, 2, 3
И трите снимка са доста близки, де, но акцентът е в тухлите. Много искам да заложим на нещо такова, но от друга страна си мисля, че ако е около котлоните ще затруднява почистването после. Нали има възможност да са някакви тапети или 3д, не и плочки. А просто другаде не ми се връзва да ги сложим, то и ефекта ще се загуби. Ще го мислим.

# 124
Sweet_thing, страхотна кухня, точно такава каквато искам да е моята. Може ли да кажеш по поръчка ли е и от коя фирма?
Не е по поръчка, а от ИКЕА. Попаднахме на един майстор, дето ни направи план на мястото и какви шкафове като размер ще пасват, панти какви и т.н, получихме доставката от ИКЕА и той ни я монтира и ни свърза котлони, аспиратор и т.н. Направи я от до. Преди това бяхме ходили за оферта в една фирма за кухни по поръчка, но цената ни отказа. Тази е по-хубава, а даже с монтаж излезе много, ама много по-изгодно.

# 125
Не е по поръчка, а от ИКЕА. Попаднахме на един майстор, дето ни направи план на мястото и какви шкафове като размер ще пасват, панти какви и т.н, получихме доставката от ИКЕА и той ни я монтира и ни свърза котлони, аспиратор и т.н. Направи я от до. Преди това бяхме ходили за оферта в една фирма за кухни по поръчка, но цената ни отказа. Тази е по-хубава, а даже с монтаж излезе много, ама много по-изгодно.
Може ли на ЛС координати на този майстор, ако работи в София Simple Smile

# 126

Май не работи в София Simple Smile Ние сме от Пловдив, ако искате ще ви дам телефон, но не знам има ли смисъл Simple Smile

# 127

Май не работи в София Simple Smile Ние сме от Пловдив, ако искате ще ви дам телефон, но не знам има ли смисъл Simple Smile
ами дайте да проверя, ако в София някой е доволен от дърводелец, който може да изработи или сглоби по мой проект мебели, моля да ми прати координати, благодаря ви Simple Smile

# 128

Може ли с мен да споделите /на лично съобщение/ координатите на този майстор! Точно за Пловдив ми е нужен такъв специалист.
Благодаря предварително!

# 129
  • Пловдив

Sweet_thing Честито кухня! Много е стилна! И аз бих искала да помоля за контакти на вашият майстор, от Пловдив сме и ни предстои доста работа. И още искам да попитам за тъмен камък долу на острова какъв е и откъде е закупен. Мерси предварително.

# 130

Sweet_thing Честито кухня! Много е стилна! И аз бих искала да помоля за контакти на вашият майстор, от Пловдив сме и ни предстои доста работа. И още искам да попитам за тъмен камък долу на острова какъв е и откъде е закупен. Мерси предварително.
Ще ви пиша на лично номера на майстора. Не е камък, а паркет. Целият под е  тъмен паркет + гърба на острова.

# 131
Попаднахме на един майстор, дето ни направи план на мястото и какви шкафове като размер ще пасват, панти какви и т.н, получихме доставката от ИКЕА и той ни я монтира и ни свърза котлони, аспиратор и т.н. Направи я от до. Преди това бяхме ходили за оферта в една фирма за кухни по поръчка, но цената ни отказа. Тази е по-хубава, а даже с монтаж излезе много, ама много по-изгодно.
А, дали ще е удобно да споделите всичко това колко ви излезе като сума /без стойността на самата кухня/?

# 132
Попаднахме на един майстор, дето ни направи план на мястото и какви шкафове като размер ще пасват, панти какви и т.н, получихме доставката от ИКЕА и той ни я монтира и ни свърза котлони, аспиратор и т.н. Направи я от до. Преди това бяхме ходили за оферта в една фирма за кухни по поръчка, но цената ни отказа. Тази е по-хубава, а даже с монтаж излезе много, ама много по-изгодно.
А, дали ще е удобно да споделите всичко това колко ви излезе като сума /без стойността на самата кухня/?

И да Ви кажа колко излезе моята кухня не мисля, че ще помогна да се ориентирате. Всичко е много относително: колко голяма ще е кухнята, ще има ли остров и ще му се слага ли гръб (моя е с ламинат), какви ел. Уреди ще има за монтаж и свързване, ВиК кой ще свързва, мивката да се монтира и т.н.

# 133

И да Ви кажа колко излезе моята кухня не мисля, че ще помогна да се ориентирате. Всичко е много относително: колко голяма ще е кухнята, ще има ли остров и ще му се слага ли гръб (моя е с ламинат), какви ел. Уреди ще има за монтаж и свързване, ВиК кой ще свързва, мивката да се монтира и т.н.
Да,  това е ясно. Затова попитах на Вас колко ви е излезнало,  просто като инфа,  а не за да ме ориентирате в нещо. Работата на съпруга ви е страхотна! Поздравления! Ако не бяхме в напреднала фаза на ремонт определено щях да се свържа с вас. Виждала съм негова работа и във фейсбук. За щастие ние също попаднахме на чудесни майстори - млади момчета,  в час със съвременните  материали и технологии. Определено мисля,  че е по-добре да се работи с млади хора.

# 134
  • Раковски
Тук не е до възрастта, а моженето и опита.

Общи условия

Активация на акаунт