Великобритания - Тема 73 Зимно - Пролетна

• 76 350
  • 725
  •   1
Отговори
# 150
След като им направихте такава реклама ще ги пробвам и аз Grinning

# 151
  • Leeds, UK
И аз😁!

# 152
  • Bristol
След като им направихте такава реклама ще ги пробвам и аз Grinning
Аз ползвам Аздата 😂 Оня ден поръчах 5 банана, пристигат с щайга с 5 плика банани!!! До сега такава грешка не бях правила. Върнах 4 разбира се и се извиних.

# 153
  • На острова
И аз съм почти готова с поръчката 😁, мерси на всички.

А как ги връщате, шофьора чака да разопаковате и да проверите цялата доставка ли ?!

# 154
  • Манчестър
И аз съм почти готова с поръчката 😁, мерси на всички.

А как ги връщате, шофьора чака да разопаковате и да проверите цялата доставка ли ?!

Торбичките ги връщам на следващата доставка. Иначе те предварително ти казват дали нещо липсва или е със заместител. Заместителя го отказваш в момента на доставката.

# 155
  • Bristol
Мен ме чакат, аз съм от капризните  клиентите, които държат да проверят доставката, включително и срока на годност на малотрайните стоки. Връщам, ако нещо не ми хареса. Въпреки, че Асда вече имат прекрасна система за рефънд. Влизаш си в поръчката и отбелязваш от коя стока точно не си доволен и защо, а те ти връщат парите, без да си взимат стоката обратно. Но аз държа, ако може да я върна и единствената възможност е през шофьора.

# 156
  • Истински се вижда само със сърцето.
За Окадо аз връщам торбите на момента и си проверявам доставката, а шофьорът ме чака.

# 157
Оставяте ли бакшиш на шофьорите?

Винаги ме предупреждават за стоки, които са със съвсем кратък срок и затова нямам навика да проверявам едно по едно всичко. Пък и нещата, към които съм по-претенциозна ги купувам на място. Но последния път на ММ му бяха пробутали яйца с display until следващия ден. Не му бяха казали и ме доядя. Според мен, освен политиката на магазина, зависи и от конкретния шофьор.

# 158
Бакшиш не оставям. По-скоро те на мен трябва. Няколко пъти тичам да им връщам неща, които не са мой и са ми ги оставили по погрешка😂
Не проверявам нищо на място. Още не съм получавала кратки срокове, но и на Асда политиката е такава, че винаги за всичко мога да получа рефунд. Случвало се е да липсва някоя бройка от нещо и да видя после като прибирам нещата. За Нова година забравиха да ми донесат бенгалския огън. Аз се усетих няколко дни по-късно, но пак ми върнаха парите. Гледам по най-бързия начин да си взема стоката и да освободя момчето, че да се прибира и той. Моите доставки са все от последните слотове 9-11 вечерта.

За жалост тея Окадо не доставят нито на домашния, нито на служебния адрес 😭

# 159
  • York
Аз вчера поръчвах Simple Smile Но Сряда ми е удобна за доставка. Бебешките пюрета и кърпички ми излязоха без пари направо.

# 160
  • Истински се вижда само със сърцето.
Освен Окадо не поръчвам онлайн от други места за сега, основно преглеждам ако има заменени стоки за да преценя дали ме устройват. Единият път ми бяха заменили памперс гащи с памперс напис и ги върнах защото аз такова на моя дивак не мога да поставя Simple Smile

# 161
Здравейте! Търся си квартира, може ли да ми препоръчате сайт, освен spareroom или gumtree (само тези знам засега) Simple Smile

# 162
# 163
# 164
Техните обяви се публикуват и в Rightmove, и в Zoopla, и в Primelocation.
Изобщо, големите агенции с офиси в много райони на страната работят и с трите. По-малките и локални агенции може и да не пускат обявите си на страниците на всеки от тях.

Общи условия

Активация на акаунт