Ежедневните ни кулинарни вдъхновения - снимки и коментари 9

• 129 305
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
осми номер с канати, а? само дето шницелите не бяха мои, а на Сем. Simple Smile Simple Smile

за довечера - пилешки бутчета с ориз. Любимия се обади, че ги почва. Simple Smile 

Innocent ей тук са ме снимали с пилешкото бутче.

# 631
  • SHOOT ME 10 $
Да бе, шницелите на Сем ама ти ги спомена...виновна!  Naughty
Цитат
ей тук са ме снимали с пилешкото бутче.
да, да..аз пък съм ей този...

ах, в бързината съм сложил моя снимка... doh

# 632

имам подобна снимка, с агнешко бутче,  ама никога няма да я покажа Grinning

# 633
  • Русе

имам подобна снимка, с агнешко бутче,  ама никога няма да я покажа Grinning

Що бе, Пепи? Аз мойта ще я покажа. Simple Smile

# 634
  • София
Много ме усмихнахте  Joy

Ама от тез мръвки подагра ще си докарате, ето ви малко гарнитура (от моята, любимата)

# 635
  • София-Младост
AnyHr
Цвекло, праз лук и магданоз ли има в салатката...че ми се мотат в хладилника, да взема да ги оползотворя.

# 636

но теб те няма там Simple Smile Пък аз съм,  зад кокала Simple Smile
AnyHr, взех се в ръце след забележката и изпекох  тиква Simple Smile за десерт към вечерята  

оранжевото при вечерята не е тиква, а сладък картоф Simple Smile

# 637
  • Русе

но теб те няма там Simple Smile Пък аз съм,  зад кокала Simple Smile
AnyHr, взех се в ръце след забележката и изпекох  тиква Simple Smile за десерт към вечерята  

оранжевото при вечерята не е тиква, а сладък картоф Simple Smile

Много си свенлива. Simple Smile Аз и от екрана го виждам добре. Simple Smile

# 638
  • София
AnyHr
Цвекло, праз лук и магданоз ли има в салатката...че ми се мотат в хладилника, да взема да ги оползотворя.

Да, за пръв път слагам лук и ми хареса, има още морков и ябълка.

# 639
  • София
Млечна баница.

# 640
  • Варна
Ех Ванка...страхотна снимка...ако и Пеп пусне нейната..ще смятаме грамажа...
и аз като Тайна  на баници...свинско с кисело зеленце,пържолки,ребърца със спанак и ориз,крилца с гъби и домати,баничка с кори на сач и с газирана вода

# 641
midkoo, голяма си работа, залепнах за козунака, ама добре, че бабка имах под ръка! Но, като ти заприиждаме една по една, да не станеш пишман? То край няма да има! Simple Smile bouquet chef
AnyHr, как ми се иска такава чинийка, вечерята ми е готова, ама мъжовете не могат само на салатка! Heart Eyes bouquet
пеп-4о пък си пази снимката с бутчето само за нея. Сложи я тук, има да ти завиждааам! Hug bouquet
Тайна и тя как замамва с млечна баничка! Heart Eyes bouquet chef

marchеva14, днес при разходките ми из форума попаднах на твоя рецепта за шоколадова бабка и я смацафрацах набързо. Не е шоколадова, щото в тоя студ да тичам до магазина за шоколад, нямаше как да стане. Стига ми тоя четириногия приятел, дето ме мъкне до вкочанясване в преспите сняг. Та със сливово сладко/мармалад, нещо такова. Нищо че вид няма на снимките, щото биде разкостена още вряла, както казваше моята баба, оказа се невероятно вкусно нещо. Хареса ми тестото, може да пробвам кифлички да спретна с него. Сега, ако сложиш рецепта и на един шоколадов дядко и него ще уредя набързо, обещавам и за шоколад да тичам! Grinning bouquet
И, като гледам, да няма нещо във въздуха, та сме нападнали масово тиквите!? Simple Smile

megansg, как ме подпря с толкова много вкусотии! chef bouquet

# 642
  • Montana, Bulgaria
ММ каза, че иска пица за вечеря. И аз се олях хахаха. ..

# 643
  • София
От мен - глазирани моркови, страшно ги обичам и мога да си изям цялата тавичка... мда.

После завъртях едни канелони с дом. сос, + кайма,  но не са варени предварително а  сурови се пълнят с кайма, `щото като ги пълня горещи и ми се разказва играта на ръцете, а така е лесно и удобно, много съм доволна,  по идея на Ани Шакарян. Много е добра тази дама, много, върти ги едни... чудеса.

Лабрекс, "бабката" изглежда чудесно!!!!!!!!!! Бях много доволна когато я правих, дали да ти пусна един "дедо"  Joy или по-точно "Карамелено панетоне" - щом ти го предлагам, значи е:  първо, много добро, ама много и второ, много лесно. Вероятно ще го врътна и за Великден, заслужава си. Ако искаш...

http://recepti.gotvach.bg/r-78629-Карамелено_Панетоне

# 644
  • София
добре ме подсети за актифрая Simple Smile
само дето нашият фритюрник с въздух има бъркалка Sad шницели не стават, само шведски кюфтаци Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Една жена в Технополис ме светна, че като пека такива месца, трябва да махна палеца (бъркалката). Моят е Тефал.
Бях се засилила да си купувам на Филипс, но ми се увиждаха 500 лв. Сега правя кюфтета, риба, крилца.

Общи условия

Активация на акаунт