Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 852
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз нямам нищо против въглехидратите и даже ги употребявам:) Обаче не всякакви, от хляб ставам като Вачева с боб..Ям овсе, ориз, плодове, млякото в кафето всъщност е сериозно количество, не капвам просто мъничко. За сирене умирам. Най-трудната част май е да се разбере кое толерира тялото. А иначе и без месо става, нищо не е задължително. Ето Галчето е пример.

# 136
  • На топло
Здравейте момичета, браво на тези, които имат минуси и 100г. пак са нещо.
А и не може да се сваля постоянно!

Доволна съм от изминалата седмица. Храната ми беше добре, успях да направя калориен дефицит 3 дни от 5.
3 дни от 5 правих интервални упражнения, за сега само по 2 повторения, но и това е нещо.
Купих си тахан и се подсладих 😂.
На вечеря имам сьомга и ориз със спанак. Ще ям без ориза, а със салата.
Днес купих 2 шарени клина от намаленията, страхотни на Рокси и един пуловер V деколте.
Май няма определена храна, която да не обичам, сега не се сещам....по скоро може да не ми харесва как е приготвена. Пържено и плуващо в лои, не мога даже да погледна.
Готвя основно във фурната, често в пликове.

# 137
  • София, България
Здравейте, аз продължавам да си държа еднакви килограми и не възразявам, защото от началото на януари до сега съм 5кг надолу, тъй че ще се напъна за февруари да сваля още 4. Нали по толкова казват било здравословно. Щом не качвам значи се храня добре. В момента правя сирене по шопски в гювечета. Благодаря за линковете за Златния кекс, ще се изпробва още утре. Също и за статията за 14 начина да намалим коремчето за 14 дни. Не мисля, че при мен ще стане, но има някои полезни съвети, които смятам да приложа. Тази вечер ще се поръчва обръч ( отново). Искам класически дървен обръч, ще се опитам този път да се уверя, че не става въпрос за декоративен обръч с диаметър 20см.

# 138
Овесената ми баница стана голямо клисаво нищо, само препечената коричка става за ядене Sad
Или много ги киснах ядките в млякото, или 200 гр са много, или и двете, но нали рядко се излагам в кухнята и сега ми е тъпо, защото още като смесвах с яйцата и сиренето и се чудех да не спрс ли до средата с ядките. И в тавата трябваше пак половинаъта да сложа , да е по - тънко, ама нали по рецепта готвя, дай веднъж да нe меткам на око Crossing Arms

И аз чистих хладилника, получи се манджа от яйца, сирене, кашкавал и патладжан
За утре спаначена супа и печени наденички

Отивам да омайвам любимия с ползите от овесените ядки Laughing
Може и с шампанско да полея несполуката, дзън-дзън Simple Smile 🍸

# 139
  • София
Здравейте, не мога да не се похваля, че да една седмица свалих 2 кг и ми остават още 2. Яденето беше-закуска половин Активия с един протеинов бар (200 kcal) обяд 100-150 грама пилешко със зелена салата или домат и за вечеря същото. Между яденетата хапвам по 1-2 бисквити Tuc. Не можах да спортувам много редовно само 2 пъти на фитнес. Някой може ли да ми каже това приблизително колко калории са, понеже приложенията за смятане са ми тъмна Индия? Трябва да приемам около 1200-1300 уж.

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 19:46 от Tumbi91

# 140
Херц, ако е по рецептата от групата на Инес, първия път ми стана много добре, но последните 20 минути я пуснах на вентилатор. Бях решила да сложа двойна доза 200 гр ядки и като видях колко много стават, върнах половината

# 141
Ми и аз така, 30 мин пекох, 20 духах, ти сега кажи, че 200 гр е двойната  и ще се гръмна
Аз при Инес и преди не я намерих и си бях записала твоята, ама в офиса
ей от тук гледах https://fitpersona.com/2016/08/02/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2 … 0%B8%D1%86%D0%B0/

# 142
Същата е рецептата, Херц, но аз не съм ги киснала изобщо и гледах да е в тава с голям диаметър, за да е по-тънко. Стана хрупкава и вкусна. Втория път абсолютно по същия начин, но тоя път тавата беше по-малка и сместа стана по-дебела. Тогава стана влажна отвътре и малко клисава.

# 143
  • София
Пека златния кекс.Само като прочетох и задърках веднага.
Като споменахте шампанско ... да препоръчате някое хубаво за кекса Simple Smile).

# 144
Не знам за шампанското, но пих едно страхотно малиново вино с една страхотна салата - спанак, киноа, сирене и дресинг, и едни страхотни свински филенца с печен сос и манатарки. Нищо не ме спря да се наплюскам, проблема бяха количествата... Confused Удържах на десерта - шок.суфле със сладолед, за което съм много щастлива.
П.П. Овесената баничка и аз съм я правила и стана добре. Не съм киснала ядките.

Последна редакция: сб, 20 яну 2018, 22:04 от Зизу

# 145
 newsm19 newsm19 харесаха ми баницата, за патент била, Дух, благодаря ти

вижте к'во, отслабващи девойки, 5та страница кой как добре похапва си говорим Laughing
шампански пия лясковска искра и мартини, то и други пия де, ама тия двете не горчат, само мартинито да не беше 15лв на промоция

# 146
  • София, България
Ще ме карате сега и баници да правя... Ще взема да си запиша продуктите и ще видим какво ще ми се получи и на мен Simple Smile Но това утре .. Лека нощ, дами! Спете, защото докато спим не ядем, а на всичкото отгоре се горят и калории.. хехе. Та спането е хубаво нещо като цяло.

# 147
  • София
Аз преди малко приключих вечерята, сега мога да отслабвам с вас Stuck Out Tongue

# 148
  • София, България
Семейство пенсионери попада в Рая. Слънцето свети, птичките пеят, красота, радост за душата. Съпругът се обръща и плясва жена си по врата. - Що така, Гошо? Що ме перкаш по врата? - Щото, ако не беше твоята тъпа диета с овесени ядки, още преди две години щяхме да сме дошли тука...

Не се стърпях, трябваше да го споделя, сега мога да спя спокойно! Grinning

# 149
Ха-ха, е и това ако не е мотивация Simple Smile

И по същата тема днес без промяна от вчера, но вчера започнах третата седмици от "земната" диета и резултатът е общо - 2 кг, аз продължавам Wink Третата седмица нищо не мисля да променям. Сутрин овесени ядки със сушени сливи, обяд овесени ядки с чия или соево мляко, следобед зеленчук, вечер овесени ядки със соево мляко.

Общи условия

Активация на акаунт