Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 493
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
6.5 килограма от началото на годината с тренировки 5 пъти в седмицата!
Много мъка, много ранни ставания, за да отида до залата, огромни количества мързел и самосъжаление сутрин в 6/ в метрото/, но явно има напредък Grinning Сесията ми свършва и чакам с нетърпение да се наспя най-накрая и да почна да ходя по нормално време на тренировки.
Продължавам и този месец така. Бях си поставила 5 килограма на месец за цел и добре се движат нещата.
Успехи на всички!

Снощи си мислех да ти ударя една виртуална похвала, но съм заспала, а днес явно съм била по-заета със себе си...Но влизам пак само защото си представям какво ти коства първата част на поста! Успех в борбата със себе си, преодоляването на малките спънки и силата на волята! Стискам ти палци!

# 481
# 482
  • Бургас
Колко са ви големи децата? Все си мислех, че идва по-светло бъдеще след 5-6...
У нас само въглехидратната песен за кекса съм чула засега:)

Каката е на 12, малкия на 2. Осведомена съм за кекса, антилопите, Шушана и всичките им производни от училище. Не знам дали друго учат там, но сме в час с модерната музика Joy
Един пост във фейса ме провокира да се замисля как се храня, по-точно колко дълго дъвча преди да глътна. Осъзнах, че последните две години бързам да ям, почти не дъвча, все няма време. Много е вероятно оттам да са ми и стомашните проблеми. Снощи преднамерено дъвчех бавно, днес на обяд по инерция почнах по старо му, но се спрях и се насладих истински на обяда. Ще се постарая да продължавам така, усещането е наистина различно.
Бийпс, страхотен сандвич!

# 483
Моите  са на 8 и почти 3, но на 3 знае вече почти всички песни от сестра си Stuck Out Tongue Winking Eye

Днес си направих (отново с тях, това изобщо няма смисъл да го споменавам) чудесна разходка в Балкана, изкачихме стълби до Хижата в града. Намислила съм, ако пусна все пак някога дребния на ясла, да ходим с каката всеки ден. Може да тичаме нагоре по алеята, а може и по стълбите.

# 484
  • София
Артемис, от Амазон. На филия от 50 гр В са 3 и малко, а протеините цели 11 гр. Отвикнах да търся и да ям хляб, но за ей такива случаи е чуден! Лятото опитах с таханов хляб. Мерси! Не е за мен тая боза.
Някъде по -назад постнах и линк; 3 пакета от 250 гр (5 филии) са 5 паунда. Ако се поръчва нещо друго си струва да се добави към поръчката. Редовно купуваме от амазон капсули кафе, та метнах и хляба, но е вкусен доста, така че ще повторя.

Майче, браво на вас! Това хижа "Вестител" ли е?
Тук ще ни издуха днес.

# 485
Здравейте, дами!

За пръв път пиша, но желая да съм част от вашата група, всички сте така задружни, помагате си една на друга и се надъхвате. Следя ви от известно време.

На мен юли месец ми предстои сватба и трябва да се приведа във фид и форма, в която аз да се чувствам добре.
Покрай Коледа заковах кантара на 80 кг. Януари месец със здравословно хранене и малки прегрешения свалих 2,5 кг.
От днес съм на житния режим на Дънов, тъй като вчера нямах възможност са го започна. Целта за февруари е 6 килограма. Мисля, че е възможно и постижимо. И друг път съм го правила.

Стискайте ми палци!
Искам на сватбата да съм около 53-55 килограма.

# 486
  • тук и там
И моите са на 8 и 3 гд. като и  аз съм в течение на музикалните тенденции.Припява си и  моята песента за "кекса"-нищо че сме на повече от 2000 км от БГ- за хитовете няма  разстояния, граници и прегради дето се казва.. Mr. Green.
Днес-въглехидратен ден.На обяд -пица със гъби,за довечера имам планиран даже шоколад.Завиждайте! Mr. Green Joy Утре аз на вас- плодов ден се пада и ще съм на ябълки.

Катастрофа,добре дошла!Бъдеща булка май не сме имали в темата!Успех ти пожелавам и ще чакаме после снимки !

# 487
Бийпс, "Вестител" е да. 420 стълби, плюс тичане, гонене, малко от фитнеса на открито. После задуха много и се прибрахме.

# 488
Аз днес не успях много с движението. Дестинациите ми бяха за с кола. Но деня още не е свършил .
Децата отидоха с баща си на едно представление и аз правя малко гимнастика . НЕ ми се джогва сама.

# 489
  • София
Мадър, знам я, нали и аз съм от този край Simple Smile
Катастрофа, добре дошла и успех! С този ник няма как да не успееш Simple Smile Simple Smile
Кайсия, направо не мога да те гледам!! Шоколад и пица, божкей!

# 490
  • Бургас
Мадър, уникална гледка! По-хубава тренировка от това, здраве му кажи.
Телефонът ми нещо заби Confused
И нас ни издуха днес. Излизането ни беше ръц-пръц с колата.
Но пък скачахме с дребния около час на любимата му телевизия Сити.
Катастрофа, добре дошла. Ще бъдеш страхотна булка, сигурна съм.

Последна редакция: сб, 03 фев 2018, 19:21 от tanya_79

# 491
Beeps,благодаря ти!
Ще се справя,обещала съм си. Наистина ми е супер натоварено,но след тренировка се чувствам толкова удовлетворенa и горда от себе си, че си заслужава всяко недоспиване Grinning

# 492
  • София, България
Забавното е, че идвам си аз да чета темичката и отдолу под Отговор ми се мъдри реклама на сандвичи на Subway! 

# 493
  • София
Днес осъзнах, че стимул да отслабна ще е и започването на нова работа. Средата сега ми е много ограничена, но на ново място бих искала да започна в малко по-добър вид. Е, няма как да стана 50 кг, това са си още -10 кг от сегашното тегло. Всъщност може да стане, ако не започна работа скоро. Grinning Ама предпочитам да имам работа, пък  макар и закръглена.

Целта ми до 14 февруари е 59 кг т.е. 1.6 кг.

Катастрофа, добре дошла!

Кайсия, хареса ми менюто ти, но не ти завиждам, защото и аз съм на подобно. Grinning Пица не смея още, че после имам пробеми с ОО, но ще е паста карбонара, ядох и малко шоколад. Но съм стритна с калориите, даже ще съм под 1000 кал днес.

Ясно ми е, че не трябва сега да се изхранвам с такива храни, но яво стресът си казва думата и всеки ден ям глупости, макар и по малко и да държа калориите под 1200.

# 494
  • София
Артемис, от Амазон. На филия от 50 гр В са 3 и малко, а протеините цели 11 гр. Отвикнах да търся и да ям хляб, но за ей такива случаи е чуден! Лятото опитах с таханов хляб. Мерси! Не е за мен тая боза.
Някъде по -назад постнах и линк; 3 пакета от 250 гр (5 филии) са 5 паунда. Ако се поръчва нещо друго си струва да се добави към поръчката. Редовно купуваме от амазон капсули кафе, та метнах и хляба, но е вкусен доста, така че ще повторя.

Майче, браво на вас! Това хижа "Вестител" ли е?
Тук ще ни издуха днес.

Благодаря, влизах да проверя, много видове има, но не видях съдържанието. И аз не съм по хляба, но не е лошо да има за всеки случай.

Общи условия

Активация на акаунт