Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Аз вчера никаква гимнастика не правих, но обикалях 3 часа в зоопарка в най-големия студ. Заради децата, не заради мен. И не 3 часа ами 1 и половина, после се скрих в кафето и ги оставих да играят отвън с приятели.
Имаше детски РД.

Добрата новина е , че си събирам багажа за малко ски . Ами много съм добре от Коледа насам. Даже апреските са ми станали широки. Спирам да се хваля . Дано ми се запази инерцията. Аз съм на мнение , че като тръгне нещо трябва да се ползва инерцията.

# 511
Здравейте, ей че е хубава тая България, бе! Оценяваме я само, когато сме далече за малко.
Успях да погледна темата от горе от долу, но забравих на кого какво искам да кажа.
Не зная дали съм качила, вярно имаше доста хапване, обаче и много, много ходене. Трябва всеки момент да ми дойде и ще проверявам ситуацията с килцата след седмица.
Краката ми пулсираха от ходенето - беше си сериозно, сладко не сме яли и хляб също много не е имало.
И така, ще ви прочета малко да вляза в час.

# 512
  • София
Духче, само за килограмите от пътуване не ме е яд, за мен ходенето в чужбина, освен забележителности, преходи, обиколки, море си е и храната - досегът с местните хора.

Bandiera, май ти ми беше препоръчала зелевият сок. Никакъв ефект нямах, но ипризнавам, че не пих много, а няколко пъти по малко в три дни. Беше ми много кисел и солен. Това си е нормално, де, при един едно действа за корем, при друго - друго.

Този път след уикенд съм само +400 грама, така че очаквам бързо да ги махна. Доволна съм. Вчера имах едно ядене и мисля вече така да правя уикендите и без това явно се поотпускам или с количества или с храни, така че поне като е един път на ден, ще регулирам нещата.

# 513
Ох, ужасен ден в работата, от днес официално си търся нова. Храненето ми е последна грижа, но го бутам, няма как. Поне днес си изкарах всички нерви в залата. Направих брутална тренировка на крака и корем, не знам тея дни какво ме очаква като мускулна треска.

Beeps,
Скрит текст:
днес се вбесих с тея шкафчета - полупразна залата, а няма свободни шкафчета. Броих, 70 "заети". Както бях подпалила от работа, отидох на рецепцията и им казах "ако се вярна на видяното в съблекалнята, трябва да има 70 трениращи жени тук". Казах им как в старата ми зала вечер отварят всички шкафчета, правили го били. Някак си не съм убедена, ама нейсе. Всеки път ще им мрънкам. Около мен жените нямаше къде да си оставят дрехите

# 514
зелев сок на мен действа веднага.

# 515
Блеки, стискам палци да си намериш нова работа в която да си удовлетворена и подобаващо оценена.

Аз днес нищо не правих, но пък храната ми беше максимално изчистена. Пробвах да правя някакви бананови палачинки на дъщерята без брашно, пълен провал. Накрая и направих обикновени палачинки и ги яде с нарязан вътре банан и мед. Аз пък си купих най после сироп от агаве, нямам идея дали е много здравословно, но поне така съм чела. Утре мисля да се раздвижа с една разходка и малко тичане. Още заобикалям канатара...

Кайсия, браво момиче!  Ще станат нещата, няма да се даваш. Още малко и 79,... Кг Simple Smile Еха, завидях ти благородно.

# 516
  • София, България
Вчера бяхме на гости на родителите на МП. Хапнах една чиния с шкембе чорба и после основно свинска пържола на скара с 1 чушка от туршия и бланширан ориз със зеленчуци. Отказах десерта, който се състоеше в тулумбички и си хапнах половин мандарина. Не ми се искаше да ям ориза, но пък бях гладна.

Ама през нощта като станах от едно гадене, като му отидох в тоалетната... и разбрах, че съм си разстроила стомаха... Не знам дали от вирус..., дали от храната, но днес изобщо нямах апетит за храна, а посещенията до тоалетната си бяха чести.

Все пак прочетох в интернет, че бананите съдържали витамин К, което спомага за втвърдяване на положението..., та си пасирах 2 банана и хапнах... пък дано стане номера. Килограмите са си същите. Още не съм паднала под 73кг.., но и това ще стане! Успех, дами и успешна седмица! Аз ще си търся работа чак март месец.. то тогава ще съм релакс!

# 517
  • София
И аз вчера отказах десерта, а ми беше любим. Спряха ме постовете на момичетата тук, които са стриктни. Обичам да чета как са смъкнали сантиметри и имат мускули. Вярно, че с четене не става, ама поне пак ще е добре, ако пропускам десерта някой път. Grinning

Лятото МП карта такъв грип и се молех и аз да го хвана, успях Grinning За два дни свалих 2 кг (бях доста подута преди това). МП ме обяви за луда, той си ме харесва всякак.

# 518
  • тук и там
Добро утро. Днес съм на бобови.Претеглих се сутринта-82 кг след вчерашният протеинов ден,а пък още не е дошъл въглехидратния..Ще се тегля само след плодов ден вече Mr. Green.За сега ми харесва режима-защото дава информация кое как се отразява на тялото ми. След плодове-явно чистя доста вода, а вчера например,след протеинов ден-не спах  много добре и т.н.Естествено е рано да правя изводи,но ще продължавам да се самонаблюдавам-имам 84 дни да го правя.Тези момичета които са били на 90 дневната,дайте ми идея за бобовия ден ,със какво мога да го заменя боба-но  условието е да е със нещо  със високо съдържание на растителни протеини .Грах не обичам..Соя?Само за тези се сещам.. newsm78

Герганче,благодаря за окуражителните думи! Hug

# 519
Кайсия, може нахут, макар да не знам какви са му хранителните качества. Също и леща, но и при нея не знам. А иначе за разнообразие - кафяв ориз.

# 520
Да, нахута е с високо съдържание на протеин. Можеш да поразгледаш за рецепти.

# 521
  • тук и там
Благодаря. bouquetПогледнах -от позволените,на първо четене стават -соя,боб,грах,леща,нахут.Стигат за сега.Ще потърся и рецепти.

# 522
Кайсия, обичаш ли царевица.... и пуканки Laughing
В събота ходих на кино, ей много вкусно това ГМО

5ти ден съм със запушен нос и обидена на обръча
Закуска - херинга, обяд - пържоли

# 523
  • тук и там
Не ме изкушавай! Царевица на пуканки обичам,ама май са  забранени в 90 дневната. Simple SmileБоб ще е за днес-имам приготвен.За следващия бобов ще пробвам нещо със нахут.

# 524
Не виждам защо да е забрано да се ядат пуканки, ако са от царевични зърна, които си приготвяш на котлона с малко олио (масло не може).

Аз съм зле, цяла нощ повръщам, днес ако имам късмет, ще изям някой плод, ако не... вода и лимони и се кръстя да не върна и нея.

Общи условия

Активация на акаунт