Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 479
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
"Тайни лакомници" и за съм гледала по TLC....помня две жени, май сестри бяха, ядяли малко-по 2 пъти на ден-обяд и вечеря.Като им сложиха камерите, се оказа, че освен двете основни хранения за деня, през цялото време дъвчат нещо-бисквитки, бонбони, други дреболии, напитки, които изобщо не слагат в сметката, пък точно те им носеха около 3000 калории на ден.
Та, това със записването на всяка една хапка, поне за седмица, наистина дава реална представа какво точно поглъща човек като количество.
И планираното меню днес:
з-мазно кафе, кашкавал, домашна луканка
о-суфле кайма, туршия
в-свински дроб, туршия

# 76
  • София
Търътъъъъъ-търътъъъ (това от саундтрака на Роки)!! И аз съм с минус кило за 10-те дни от началото на бърнъра. 160см./53 кг. Точно от задника са, защото, странно е, но се усеща от къде е паднало. Още кило към краката и се местя в "Запазване на теглото", само кажете как е компанията там хаха
Сутринта 7:20 се пласирах на пътеката- 6 бързи км тичане. Блеки, прекъсвачът на душовете в дамската изгоря (точно бях отмила душ гела и се чудех дали да си пипам косата).

Не съм планувала храната за днес, но като нищо ще мина и аз на овес докато си оправя счетоводния баланс. Снощи импулсивно записах тридневно спа, че с бащата на децата (господ здраве да му дава, много е свестен!) отбелязваме 10 г. другия месец.

Ползотворен и къс петък на всички!

# 77
  • Наблизо
Добро утро! Simple Smile
Аз нагъвам кисело мляко с малко овесени ядки и манго.Много ме зарежда тази закуска и не съм гладна поне до 13ч.Както казах,гледам да ям добре,за да не огладнявам за междинки.Открих,че не ми действа добре да нямам гладен момент през деня,ако нагъвам разни нещица между храненията.
Ще поспортувам вечерта,днес няма да имам време,но пък ме чака доста ходене.
Меню:
З.Кисело мляко с овесени ядки и манго
О.Някаква салата с пиле може би,ще ям навън
В.Мисля супа,защото може да хапна повече на обяд

# 78
Здравейте момичета Simple Smile

Стоя си аз и си чакам някой да пише, чакам, чакам, викам си "Бреййй, всички отслабнаха освен мен", а то нова тема имало Stuck Out Tongue Winking Eye Мерси за темата Simple Smile

Включвам се с един отчет от мен. От 03.01. до 18.01. съм - 1,3 кг. Дано е мазнини Simple Smile. Сега няма да се меря скоро, защото всеки момент чакам ПМС-то да ме започне. Ще пробвам да го изкарам на овесени ядки и дано да няма големи поражения след това

Да попитам този чай от круша и смокиня за какво го пиете?

Относно тренировките - и аз имам чувството, че колкото повече тренирам, толкова по-трудно отслабвам. Едно време отслабвах бързо без тренировки - само с диети. А сега имам чувството, че стоя на едно място. Чувствам се добре след тренировки, но много се чудя дали да не ги замразя за известно време. Усещам, че и глада май не мога да контролирам, когато тренирам. Много сериозно го обмислям Rolling Eyes

Относно храната - замислям се дали да не спра месото и млечните за известно време, и да заменя прясното мляко с бадемово, соево или кокосово. Сега им гледах съдържанието и кокосовото отпадна. Обаче в голяма чуденка съм между бадемовото, което съдържа 50 % мазнини и в 100 мл. има 13 кал или соево, което съдържа 50 % белтъци и в 100 мл. се съдържат 38 кал. Приемам всякакви съвети.
Решила съм да включа в менюто си черен хляб, авокадо, зеленчуци, комбинирани фрешове /портокал, грейпфрут и морков/, риба, а от животинските продукти да оставя само яйцата за сега.
Взех си и 2 пакета оризовки - как да ги консумирам. Като заместител на едно хранене или за убиване на глада, докато дойде време за основно хранене

И едно питане - в предната тема някоя от вас спомена за нещо, което пие за отводняване. Съдържаше бреза или липа - не помня точно. Помните ли какво беше?

Относно слабителния чай на ЦЯРЪ - горещо НЕ го препоръчвам. Води до лениви черва. Мисля, че има Сена в него. Пробвайте Инхуа - по-безвреден е. Аз също имам проблеми с ВЦ и взимам Елакса. Пия го почти всяка вечер или през вечер, а Инхуата я ползвам за прочистване веднъж седмично

Това за сега от мен. Отивам да разходя кучето и да си взема фрешче Simple Smile Хубав ден на всички Simple Smile

# 79
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
В 06.20 бях във фитнеса-гръб и корем, 30 минути кардио в края, 4 км.По още км. от нас до залата и от залата до нас, сега ще ходя да водя едното дете на театър и да вземам другото, после до нас, после на работа и след това обратно.Движение не ми липсва.
Извадих вчера режима от Любо-дал ми е веднага след ставане 150 грама извара/протеин+грейпфрут.Изядох ги в 5.30 и към 06.00 изпих и карнитина с йохимбин.Доволно сила, енергия.Към момента съм доволно сита и нямам щения към хладилника Blush Blush
Към 13.00 преди работа ще обядвам риба+краставица, а вечерята ще я мисля, но вероятно ще си изям една кутия Скир.
Хубав ден!

# 80
  • София
И едно питане - в предната тема някоя от вас спомена за нещо, което пие за отводняване. Съдържаше бреза или липа - не помня точно. Помните ли какво беше?
Аз писах за Дио Ренал Детокс около цикъл, когато е много зле положението.

# 81
Аз не мога да отчета количество (двата кантара в къщи не ми е иъвестно къде са бутнати, но мъжа ми ги вади когато трябва да се премери някой куфар за летището. иначе никой не се качва да се мери )  , но пък мога да отчета качество.
Когато заминавахме за коледната ваканция си подреждах аз багажа и бях решила да взема един панталон, който миналата година носих. Оказа се , че не мога да го закопчея, дори не успях да го прихлупя отпред.  Е тогава си казах УЖАС! И ... ами днес съм с този панталон. Закопчан без да се опъва ципа до скъсване. НЕ ми стои още широк, но си е голям напредък.

За закуска тънка препечена филийка с крема сирене , днес малко повече от вчера и кафенце.

Йогата ами не съм съвсем сериозна, съвсем е любителско, но включих и още едно упражнение и това е люлка на корем. НЕ мога да хвана краката , голям съм бастун, но пише , че пак е добре дори само люлка да правиш.
На мен ми прави масаж на корема. Тук като гледам се оказва, че доста елементи имам и от други упражнения. Не съм знаела, че са йога/

Мен един друг @спорт@ ме интригува и това е тай чи. Но не ми се записва в местния клуб. В него мъжа ми и децата правят карате и не ми е симпатичен треньорксия състав. В смисъл симпатични са доколкото не ми се налага аз да се тренирам при тях. Няма да се разберем. Вместо спокойствие ще ми всеят напрежение.

Може да пробвам любителски както йогата и някои позиции от Тай-чи то.

За днес спорта е малко гимнастика, джогинга го проспах, може да направя още малко гимнастика за деня и довечера няма да има джогинг, компанията ми е заета, а най-вероятно ще скачам на въже пред къщата за радост и забава на съседите .

Последна редакция: пт, 19 яну 2018, 10:12 от Bandiera rossa

# 82
Да се разпиша, че ви изтървах.
Нищо ново покрай мен - имам някакъв минус от 0,5 кг, ама не го броя, но май съм подута, защото и часовника и панталоните ми стягат.

# 83
Аз писах за Дио Ренал Детокс около цикъл, когато е много зле положението.

Много ти благодаря Hug

От къде мога да си взема? Натурален ли е?

Аз в крайна сметка си взех Бадемово мляко. Много странно на вкус. Направих си с него мляко с нес, но добавих малко течна Стевия, че ще ми трябва време да му свикна. Чудя се Соевото мляко дали е по-близко до кравето, отколкото бадемовото.
И още нещо - реших да спра аеробиката за 1 месец да видя дали няма да имам по-добри резултати. Само коремни преси и планк мисля да правя през това време, пък да видим Simple Smile

п.п. Добавям - със сигурност Бадемовото мляко не е за мен. Твърде мазно ми идва. Имам чувството, че съм сипала в кафето 1 супена лъжица мас. Ще го допия де, но определено следващия път ще пробвам Соево мляко

Последна редакция: пт, 19 яну 2018, 10:32 от Lady Cassiopeia Duval

# 84
  • София, България
Добро утро, аз задържам еднакви килограми в момента вече от няколко дни. Това се дължи на липсата на движение. Отивам до Спийди-то и се оказа, че не съм поръчала обръч, какъвто съм си мислела... Нищо, сега имам нова поставка за кърпата в кухнята. Сериозно обмислям някаква промяна в хранителния режим, още не знам към какво ще се насоча.

Аз имам соево мляко. Самостоятелно не ми харесва и не напомня кравето мляко, ами е малко песъчливо като че ли, но съм го ползвала да направя кокосови палачинки от кокосово брашно...Получиха се добре.

# 85
  • Козлодуй
За отводняване ползвам Неоренал - https://apteka.framar.bg/30010444/неоренал-sr-таблетки-600-мг-10  от бреза натурален продукт ама само когато положението ми е отчайващо Simple Smile
Сега с моята диета отчитам от 1-ви януари -4 килограма и това че се забави спадането на килограми например днес имам само -100 гр. но навлизам в ПМС и минусите продължават Simple Smile Храня се 3 пъти дневно а преди диетата си позволявах межнно да похапвам сега я спазвам тя съдържа разнообразни храни - риба, телешко, яйца, пилешко морковите настъргани и накиснати със зехтин и зеле Simple Smile Така ми се е свил стомаха че в дните когато трябва да изям 500 гр. пилешко + салата не успявам в смисъл че си сервирам 500 гр. и после като се наям меря остатъка и винаги остава точно 300 гр. т.е. повече от 200 гр. не мога да изям и все съм преяла ужас аз която преди не можех да се спра да ям сега не мога да погледна храна  егати диетата след нея ще му мисля как да задържам килограми Simple Smile

# 86
Лейди, аз си купувам мляко от овес, в съчетание с киноа. Най много ми харесва на Joya ама рядко го има и взимам и на Sccotti

Вчера се "олепах" с пицата Simple Smile
Имам МТ на ръцете - много ми е приятно Simple Smile
Днес ще го давам на по-пълноценна храна:
11 ч - две яйца на очи, 40 гр., нахут и 30 гр. червен боб
следобяд ще е кюфтета от броколи и извара.
Вечеря - неизвестна, май на корейски ресторант ще ходим.
Тренировката ще е каридо.

# 87
Скрит текст:
За отводняване ползвам Неоренал - https://apteka.framar.bg/30010444/неоренал-sr-таблетки-600-мг-10  от бреза натурален продукт ама само когато положението ми е отчайващо Simple Smile
Сега с моята диета отчитам от 1-ви януари -4 килограма и това че се забави спадането на килограми например днес имам само -100 гр. но навлизам в ПМС и минусите продължават Simple Smile Храня се 3 пъти дневно а преди диетата си позволявах межнно да похапвам сега я спазвам
тя съдържа разнообразни храни - риба, телешко, яйца, пилешко морковите настъргани и накиснати със зехтин и зеле Simple Smile
Скрит текст:
Така ми се е свил стомаха че в дните когато трябва да изям 500 гр. пилешко + салата не успявам в смисъл че си сервирам 500 гр. и после като се наям меря остатъка и винаги остава точно 300 гр. т.е. повече от 200 гр. не мога да изям и все съм преяла ужас аз която преди не можех да се спра да ям сега не мога да погледна храна  егати диетата
след нея ще му мисля как да задържам килограми Simple Smile
Ако съдържа разнообразни храни, ако те устройва, защо е нужно да я спираш?Не е ли по-добра идея да продължиш да се храниш така и занапред, вместо да се чудиш с коя диета да я сменяш, за да задържаш резултат?

# 88
  • Козлодуй
Amour*, еми чудесна ми е диетата ама вечерното хранене е слабичко пък ние като седнем вечер семейно се оливаме ама предполагам че сега като са ни се свили стомасите няма да е така знам ли Simple Smile
ММ спазва с мен диетата и е отслабнал повече килограми ама и яде малко повече от мен де изобщо мъжкия метаболизъм е в пъти по-бърз Simple Smile

# 89
Amour*, еми чудесна ми е диетата ама вечерното хранене е слабичко пък ние като седнем вечер семейно се оливаме ама предполагам че сега като са ни се свили стомасите няма да е така знам ли Simple Smile
Скрит текст:
ММ спазва с мен диетата и е отслабнал повече килограми ама и яде малко повече от мен де изобщо мъжкия метаболизъм е в пъти по-бърз Simple Smile
Ами, идея е да наблегнеш на по-стабилното ядене на обяд, а вечерята да е по-лека.
т.е., мисълта ми е, че не си струва да променяш нещо, което работи и те задоволява като съдържание.

Всяка промяна си е стрес за тялото, а то не обича стреса.Колкото е по-спокойно, толкова по-лесно му се получават нещата.

Общи условия

Активация на акаунт