Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 547
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Всеки има право да вярва в своите си заблуди...
Успех въпреки всичко!!! Simple Smile

# 271
Само ти не си заблудена?  Вероятно имаш магистърска степен по въпроса?
Умирам си от удоволствие някой да ми обяснява защо съм дебела и как трябва да ям кибритена кутиика сирене за да отслабна.

# 272

... защото не може човек да се храни с каквото му се яде Simple Smile Ето това е емоционално хранене...а с каквото е добре за него...

Би трябвало да може, без да лакомства. Т.е. емоцията хубавата ... ами нали за това живеем. За да сме щастливи. Ако успяваш да планираш храненето така, че да нямаш нужда да прекаляваш и нещата да консумираш умерено , без нахвърляне няма да е зле.

# 273
Знаеш ли... имам успех
затова пиша тук..
Тръгнах миналия септември от 63 кг...които за моята височина от 169 би трябвало да са о.к., но аз не се харесвах...
За 3 месеца свалих 12 кг...
Без да гладувам и с диета, която сама измислих за себе си и моето си ежедневие...
Зная какво пиша и защо... и да изпитвах глад, но ядях и все още ям по 8 пъти дневно, разнообразно и вкусно...

Пак казвам- усещане за глад е о.к да има, но реално гладуване- не!

Може да звуча малко рязко...казвали са ми го, но не съм такава...просто съм обрана откъм думи.

# 274
  • София
Уе-уе ма-уе!! Simple Smile Няма да списвам по-горното, че на Роузи съм постоянна опозиция и без друго!
Здравейте от света на 52 килограмовите! 52.8, ама 52! С ядене! Мноого ядене!
Браво на всички за минусите, упоритостта и затова, че се храните!

# 275
  • Наблизо
Знаеш ли... имам успех
затова пиша тук..
Тръгнах миналия септември от 63 кг...които за моята височина от 169 би трябвало да са о.к., но аз не се харесвах...
За 3 месеца свалих 12 кг...
Без да гладувам и с диета, която сама измислих за себе си и моето си ежедневие...
Зная какво пиша
И?Първо никой не е задължен да иска да е кльощав и второ защо да не може без глад да има човек успех?

Уе-уе ма-уе!! Simple Smile Няма да списвам по-горното, че на Роузи съм постоянна опозиция и без друго!
Здравейте от света на 52 килограмовите! 52.8, ама 52! С ядене! Мноого ядене!
Браво на всички за минусите, упоритостта и затова, че се храните!
Биибс и аз се отказвам.Има много сериозни проблеми там,то си пролича още като постваше снимки на перфектното тяло според нея,на някакви скелетоподобни женици.Лошото е обаче,че при тези болести си проличава проблема чак когато положението е почти неспасяемо.

Иначе аз днес започнах деня с чаша кафе и чаша прочистващ чай и после продължих с кисело мляко,ябълка и овесени ядки.
На обяд ми се е прияла салата цезар,но може и да я сменя с риба.
Вечерята не е ясна.

# 276
Не обръщайте тамата с пор какво, как и кога трябва да се яде. Всеки се опитва да намери своя си начин. Роузи го е намерила в калорийната рестрикция и малките порции. Дано само в един момент това не се обърне срещи теб обаче.
Аз също не вярвам в калорийната теория, непрекъснатото теглене, мерене и броене на това какво ям, не искам живота да ми се върти около това какво мога и какво не мога да ям.
А за емоционалното хранене - има разлика между това да ядеш каквото ти се яде и емоционалното хранене. Когато ям каквото ми се яде мога да изям само едно парче баница например или блокче шоколад, докато при емоционалното хранене ще се натъпча до пръсване с каквото ми видят очите. Който не е минал през това не знае за какво говоря.

# 277
  • Наблизо
Не обръщайте тамата с пор какво, как и кога трябва да се яде. Всеки се опитва да намери своя си начин. Роузи го е намерила в калорийната рестрикция и малките порции. Дано само в един момент това не се обърне срещи теб обаче.

Проблем няма да си имаш твоя начин,но не и когато го обявяващ за единствен правилен и другите са заблудени,защото не гладуват като нея.

# 278
Оки...Спирам да пиша в темата...И без това нищо ново не научавам...
Пожелавам ви успех, макар че смятам, че и другата година ще сте тук, докато отричате факти, които не ви харесват!

# 279
  • Наблизо
И защо да не бъдем тук?Може би в друга тема тип ''Здравословен начин на живот''?На мен ми е приятно,нищо че до колкото чета сме различни.

# 280
  • София
Роузи, калорииният дефицит при отслабване не си го открила ти, нито съм го измислила аз. Само че това не е равно на "трябва да ядете малко". Колко е "малко", за теб колко е и за мен колко е? Към момента съм изразходила 1634 калории. Да ям малко, да ям шепа боб или 3 плода? Малкото за теб, не е малко за друг и когато чуеш 1700 изядени калории на ден, имай предвид че тоя човек може и да се е помлял да спортува днес и на него толкова са му необходими, има хора с по-бърз метаболизъм, а има и хора, които са си свикнали тялото на малко ядене. Аз не искам да съм от последните...

# 281
Пожелавам ви успех, макар че смятам, че и другата година ще сте тук, докато отричате факти, които не ви харесват!

Това, че пиша в някоя тема не значи, че винаги съм по нея.  Laughing Писала съм в подобни теми дори в периоди, когато съм целяля качване на кг. За сверка на часовника, за приятна компания, по навик, от скука- мога да продължа да изброявам, но не виждам смисъл.
Успех и на теб!

# 282
Проблем няма да си имаш твоя начин,но не и когато го обявяващ за единствен правилен и другите са заблудени,защото не гладуват като нея.
Да, така е. И при все, че точно този начин започва вече да се отрича.

а има и хора, които са си свикнали тялото на малко ядене. Аз не искам да съм от последните...
И с напредване на годините ще го свикват на още по-малко.

# 283
... А за емоционалното хранене - има разлика между това да ядеш каквото ти се яде и емоционалното хранене. Когато ям каквото ми се яде мога да изям само едно парче баница например или блокче шоколад, докато при емоционалното хранене ще се натъпча до пръсване с каквото ми видят очите. Който не е минал през това не знае за какво говоря.

За мен това  гладното хранене. И лакомия , вероятно това е емоционално .

# 284
Е хайде сега, 1400кал които спомена Роузи са си ОК за неспортуваща/леки упражнения жена.

И в режимите на Шон И Джилиън калориите са разпределени между 1200-1600. И никой не ги напада публично.

Номера е да си преброиш калориите и да видиш, че примерно се въртиш в гладни дни на по 500-600 калории, след което следва свръхкомпенсация и йойо.

И сваляш за 1 месец и си отново във фаза за задържане. Какво толкова. На мен ми е наядено и щастливо на 1800-2200 и не качвам, но и не свалям.
Няма да умра на 1400-1500 за 1 месец. Хайде сега.

Аз съм по експериментите и не ми пречи и грам, че 1 месец ще огранича ядките. После пак ще ги ям.
Роузи, никъде не ходИ.  Peace Всички отслабнали избягаха.

Общи условия

Активация на акаунт