Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 544
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
какви ядки се има в предвид?

# 286
какви ядки се има в предвид?

Бадеми, орехи, стафиди микс. По много. 100-200гр (500-1000калории са това). Не качвам от тях, но и не отслабвам. Намалям се на обиколки обаче.

# 287
Добре, че не обичам ядки.
В пълнозърнестия хляб също има цели зърна. В някои. Затова попитах ,

# 288
  • София
Аз действам в момента като Роузи, ама не мисля, че е правилно, а и смятам, че след година пак ще съм "в темата". Дори и да отслабна не вярвам това да остане константно, оттук насетне си ме чака редовно коригиране на килограмите. Не вярвам с годините да става по-добре.

# 289
  • Козлодуй
Ох, лесно е да отслабнеш, трудно е да задържиш килограмите Simple Smile
До колкото разбрах в книгата на Дюкан се говори за задържане на килограми затова смятам да я прочета не знам...
Ако някой знае друго място където пише как се задържат килограми да каже Simple Smile

# 290
Ако някой знае друго място където пише как се задържат килограми да каже Simple Smile

С превъзпитаване на хранителните и социални навици предполагам. Тая битка не е еднократна. Малко са хората, които по принцип си имат супер метаболизъм и нещо инцидентно им се е случило, та да напълнеят. Повечето сме лакомници Simple Smile Други пък са с други обстоятелства, които пак налагат съобразяване.

# 291
  • Козлодуй
Щом не е еднократна ще си остареем в темата Simple Smile

# 292
  • Велико Търново
Щом не е еднократна ще си остареем в темата Simple Smile

Аз ще си умра в темата Mr. Green

# 293
  • Козлодуй
Надявам се дори и на 90 в темата да сме с токчета и рокля с гол гръб Simple Smile

# 294
  • Велико Търново
Надявам се дори и на 90 в темата да сме с токчета и рокля с гол гръб Simple Smile
И задължително с къс,червен маникюр и червено червило Mr. Green
Последните 15 години нито веднъж не изневерих на червения маникюр Heart Eyes Heart Eyes

# 295
  • София
И дънките на Диор или Живанши (ли беше) Simple Smile

# 296
  • Велико Търново
И дънките на Диор или Живанши (ли беше) Simple Smile
Галиано, и роклята на Шанел Mr. Green Mr. GreenИ двете към момента са ми тесни Embarassed

# 297
  • София
Аз така в момента имам нужда от нови маратонки за залата. В гардероба имам два чифта хубави Мизуно, но ми е жал да ги обуя. ММ ме пита дали ги пазя за Олимпиадата хаха Та на 90 кой с каквото има Simple Smile

# 298
  • Велико Търново
Аз така в момента имам нужда от нови маратонки за залата. В гардероба имам два чифта хубави Мизуно, но ми е жал да ги обуя. ММ ме пита дали ги пазя за Олимпиадата хаха Та на 90 кой с каквото има Simple Smile

Аз последно взех едни Nike air max и само обяснявам как сами бягат Mr. Green
Тези разговори водя само с мъжа ми и един близък приятел де, с приятелките мине говоря на спортни теми, нито за храна Blush
Моят приятел пък все ме пита за Мис Бикини ли се глася, така, че Бийпс може да се срещнем на някоя олимпиада Heart Eyes

# 299
  • София
За ветерани, Сиска! Simple Smile
Ай да е по темата, пих сто кафета с двеста цигари, не съм яла, няма и да спортувам днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт