Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 506
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Бандиера, моето работно време не позволява. Едва имам време да си изям обяда на спокойстиве. Следобедните ми часове започват в 13.00, за да свърша до 16.00 и да си прибера децата/да ги заведа на тренировка.

Аз или ги водя с колело или съм със някакви леки дрехи слагам гуменките да направя някое кръгче наоколо , докато са заети.
Мога и да плувам , докато плуват , но така мразя студен басеин през зима ...

# 436
Аз говоря за тренировка, не за движение. Peace В 6 будя народа, в 6.45 излизаме от къщи, в 7.15 оставям децата в у-ще, в 8.00 започвам работа, трябва да не съм изпотена, а в идеален вид.
Не всеки модел е възможен за всеки, това е ясно.

От йога вечер така се превъзбуждам, че не мога да спя. Може кротък комплекс, но другите неща кога да ги правя...Без йога не мога, така че само сутрин или до следобяд. Така ми се решава един голям въпрос.
Тренировките ни по бокс вече са по едно и също време. Те свършват 30мин по-рано и идват навреме да гледат спарингите- "Мамоо, даваййй!" Изобщо не ги е страх! Големите много им се кефят и е добре децата да растат в спортна среда.

От гирички и кардио спя като бебе- така че нещата се наместват по естествен път. Децата тогава рисуват на масата или подскачат с мен. Никой не е ощетен от моите изпълннения.
С нетърпение чакам да е светло по-дълго, тъмницата много ме подтиска. Денят е свършил в 6. Отврат! И пак парка е пълен с тичащи, страх ме е в тъмното да не ме сгази някой спринтьор. Laughing

# 437
  • Велико Търново
сиска супер за баща ти. честит празник.
И аз това щях да предложа . НЕ може ли вместо ставане твърде рано сутрин движението да се интегрира в деня. Като каране на колело, тичане в парка на обед , ходене пеша или подобни ?

Не може Peace
Аз вървя само пеш, движение не ми липсва.
Предпочитам да тренирам рано сутрин, защото имам сила, а и по този начин деня ми е прекрасен.След работа имам една камара ангажименти, които са като закони и често се случваше да си пропусна тренировката, заради тях.А сега тя е първа, а ангажиментите не мога да отложа или да не изпълня..

# 438
  • София, България
Ех, Сиска, колко милно ми стана да видя снимката с твоя татко! Да ти е жив и здрав и още много щастливи моменти да споделите!

Направо за малко да изпльоскам и моят тати, който е на 70 години, но упорито отказва да остарява. Косата му упорито не побелява, ами си седи прошарена. Никой не му дава годините, всички го обичат и уважават. Надявам се и аз да бъда като него! Бивш боксьор, деен, дори на тези си години си работи и хич не го е еня! Все още ми помага все едно съм малко дете, а ей го на гоня 29-30!

По темата не си поставям никакви килограми като цел, единствено искам след 1 месец мерките да са дори с по 1 см надолу.

Равносметка за месец януари: Бицепс, бюст,прасец, бедро - разлика между 0 и 2 см... не е нещо фрапантно.
Всички ми казват, че се вталявам в талията..., което се оказва, че е така. Ханш 5,5 см надолу, а талията е цели 9 см надолу!!! Просто искам след 1 месец пак да имам добри резултати с мерките. Отивам на кафенце, че е хубаво времето! Приятен ден за сега, дами! Simple Smile

# 439
Явно ни се разминават идеите за тренировки. Аз правя движение и ми стига. Не ми се тренира в зала. Но пък се движа при всяка възможност, всякак и всеки ден по много.

И аз ще взема да меря обиколко. Кантарчето не го обичам, но мисля с метърчето ще се сприятеля

# 440
  • Велико Търново
Едно е тренировка, съвсем друго е движение.Нямат място за сравнение Peace
Без значение дали ще домашна тренировка с Руми, Шон, Джилиян, дали ще програма он лайн или ще е в зала.Тренировката си е тренировка!

# 441
  • Бургас
Сиска, да ти е жив и здрав рожденика! Страхотни сте и двамата, наистина много си приличате!
Аз ще се развеждам с кантара. Според него съм качила 1 кг, а според санриметъра мерките ми в талията и корема намаляват Simple Smile Луда работа.
Аз си измислям седмични предизвикателства за сега, за месец ми се вижда много. Другата седмица замислям да спра млечните. Сега събирам идеи, за да изготвя примерно меню и да решавам дали ще го правя.

# 442
Сиска, да ти е жив и здрав рожденика! Страхотни сте и двамата, наистина много си приличате!
Аз ще се развеждам с кантара. Според него съм качила 1 кг, а според санриметъра мерките ми в талията и корема намаляват Simple Smile Луда работа.
Аз си измислям седмични предизвикателства за сега, за месец ми се вижда много. Другата седмица замислям да спра млечните. Сега събирам идеи, за да изготвя примерно меню и да решавам дали ще го правя.

Таня, качила си мускул, а си свалила мазнини, изобщо не му се ядосвай на кантара, това е страхотно.

# 443
Добро утро. В работата всички са се побъркали, да минава тая Луна, че друго обяснение нямам за тая лудница. Режимът ми си върви, но дали заради цикъла, в който съм, или от нещо друго, съм на същите килограми от миналата седмица. Но пък ключицата ми се е поизчистила, коремът прибран, паласките намалели, целулитът изчистен.

Тренирам си, вече и силово. За тази седмица ми останаха само гръб и бицепс.

На 10ти ще се снимам, аз на снимки най-много вярвам.

# 444
  • София
Блеки, какво се е случило в залата? Бях там във вторник сутринта, но снощи половината уреди в кардиото бяха зачезнали...

Аз се изпочупих вчера, тренирах крака, после бягах доста. За капах чаках една скоба 15 мин на сешоара, след което просто директно я попитах дали сериозно не разбира, че има други за този "уред". По стечение на обстоятелствата ядох предимно зеленчуци вчера; снощи май се поразболях, сега ми е подуто едно такова...бе сг***на работа.
На вас да ви е хубав деня!

# 445
  • тук и там
Добро утро! Аз започнах  90 дневната.От вчера Mr. Green. На ММ като му обявих,че 90 дни ще се храня разделно,без капка  вино на вечеря и без десерт,рече"ти изкарай първо 9-дневната диета , после ще я мислиш 90-дневната.. Mr. Green.Та ще го послушам и ще се запиша в темата за 90-дневната след първата 10-ка-да не се излагам.. Simple SmileЗапочнах на 01.02 -би трябвало да свърша на 01.05. .Дългичка е за мен ,предвид непостоянството ми .Ако я изкарам ще се самопотупам по рамото,защото 3 месеца да съм стриктна и постоянна със диета,не се е случвало до сега.Но за всяко нещо си има първи път. Вчера беше белтъчен ден,днес ще съм на бобови.

# 446
добро утро wavey
снощи изпотена след обръча легнах да правя планкове и коремни на голия паркет, ми не ми се вадеше постелката - днес и аз болна, със запушен нос и дращещо гърло
месечното самоотчетно селфи показва необяснимо заобляне в бедрата, а нали уж на шкембе качвам  Rolling Eyes
имах ставане в 5 по служба, свърших работата, вече съм готова да си лягам  Mr. Green

Кайсия, успех, записвам си лафа на мъжа ти  Laughing

# 447
Кайсия, успех. Аз вече пети ден съм на точковата. Цял месец януари мрънках, че ми трябва промяна, че вече явно много съм свикнала с режима на Ипократис и не ми се получават нещата, та реших да шокирам организма си, а той моя организъм всичко е виждал почти - постене, на вода, на плодове, 90 дневна, японско чудо и т.н. Ама без въглехидрати не е стоял. Това ми е най-дългия период без плодове, защото винаги усещам, че те ми влияят. Засега се чувствам добре, не съм гладна, нямам някакви проблеми, не съм се мерила, защото засега по-важно ми е как се чувствам, а не какво казва кантара. Аз вода си пия много по принцип, така че няма да имам проблем с това.

# 448
  • София
Херци, аз последния път след такава мърза да си извадя постелката имах несвойствени охлузвания в областта на лактите, колегите се подсмихваха под мустак и сто про изглеждах като прекалила с креватните занимания хахаха Искам да кажа- тури дълъг ръкав днес!

# 449
хаха, аз точно затова сритвам килима, дере ми на лактите Laughing
Роклята с гол гръб е за след март Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт