Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 511
  • 736
  •   1
Отговори
# 465

Герганче, виж този сайт, имат и канал в youtube, голяма съм им фенка, ако не успея да стигна до залата, си тренирам с тях.
https://www.fitnessblender.com/videos

# 466
  • Бургас
В къщи освен три-четири упражнения основно залагам на народните танци. Дребния и той скача около мен, голям цирк става. Преди години и кака му така подскачаше, ама сега само гледа в телефона и пуфти от дивана Joy

# 467

Герганче, виж този сайт, имат и канал в youtube, голяма съм им фенка, ако не успея да стигна до залата, си тренирам с тях.
https://www.fitnessblender.com/videos

Еее супер!  Точно така си го представях, много систематизирано.

Танче, в нас е лудница. За да танцуваме заедно няма да ти казвам на какви песни танцуваме. Газели, антилопи, ужас....

# 468
  • Бургас
Ооооо, и ние сме така в голяма част от времето. А ,,Шушана,, на микрофон се пеее Joy Как не са направили подписка съседите да ни гонят, не знам.
Важното е движение да има.

# 469
  • София
Колко са ви големи децата? Все си мислех, че идва по-светло бъдеще след 5-6...
У нас само въглехидратната песен за кекса съм чула засега:)

# 470
У нас пот в танци не се лее. Пристигат умаломощени отвън .

# 471
Записвам се и аз в темата. Миналата година след второ раждане свалих 10 кг много трудно. Сега имам да свалям още 5 кг , дано успея да се преборя с тях. За сега почнах японската , като не я спазвам стриктно Relaxed
Желая успех на всички Ви.

# 472
  • София, България
Малииии, що работи сте изписали! Браво, имах материал за четене! Аз тази вечер излезнах с приятелки на Хепи да хапнем суши, не съм пила алкохол, но си хапнах суши от 24бр ... беше вкусно... не съм бързала да го ям... Ядох го за 2-3 часа, та не смятам, че съм шашнала толкова много организма си. Пийнах си и 1,5л минерална вода. Доволна съм! Прилично беше!

П.С От вчера вече не признавам асансьорите. Живея на 7-ми етаж и от вчера слизам и се качвам по стълбите. Не е кой знае каква промяна, но пак мисля, че ще даде своето влияние в общата картина след време. До 4-ти етаж се представям добре, следващите 3 етажа ми действат, защото усещам как ми се натоварват крачката. И за това съм доволна!

Благодаря на Паганне за споделянето на линка, смятам да надзърна, щом има ютюб канал ще го пусна през телевизора и ще има спортуване... Много искам нещо забавно, та сега ще се заема с търсене на хубаво видео, с което да започна утре, вече днес!

Кайсия, успех с диетата! Единственото, което трябва да си повтаряш е защо го правиш! Не би искала да се върнеш там, от където си започнала! Simple Smile Успех и стискам палци да се похвалиш с мотивиращи минуси.

# 473
  • София
Успех и от мен на Кайсия, Мадър и Духчето, с които сме отдавна в темата, но не постигнахме много добри резултати. Надявам се, че февруари ще е месецът на промяната, а за всички останали момичета да продължават в същия дух!

Много ми хареса, че последните страници имаше доста отчетени минуси.

Тиси, гледам ти сега лентичката в подписа поздравления за резултата, но няма ли да му дойде твърде шокиращо на организма от 80 кг до 46 кг. Според мен ще е хубаво като стигнеш 60 кг да си дадеш малко почивка да захраниш с повече калории или да включиш повече групи храни. Рискуваш проблеми с кожата, ако наведнъж искаш да ги свалиш тези килограми. Успех и на теб!

Моята цел засега е 55 кг, но ако успея да я постигна сигурно ще я намаля.  В момента съм 60,5 кг, така че ще имам още много време до целта. А и ми липсва постоянство, първите 5 кг лесно, свалих ги, но следващите 5 ще е мъката.

# 474
  • София, България
Ния, благодаря ти за предложението. Аз съм отбелязала идеалното ми тегло, което за ръст от 156 см го дават 46 кг, но нямам намерение да се стремя към тези килограми на всяка цена. Гледам в момента просто да се храня балансирано. В момента не спазвам някакъв определен хранителен режим, не броя калории. Знам, че не трябва да се храня с джънк фууд, пържено, газирано, сладко, обичайните неща, които всеки знае. За това по пътя на тази логика си готвя храната на пара, премахнах хляба от менюто си не, защото смятам, че е нещо зло, ами просто, защото лесно губя контрол с тестената храна и лесно мога да се върна в изходна позиция, че и по-зле. Доволна съм от храненето си. Купувам си по една круша, която да утоли глада ми за сладко, ако се появи. Като я изям си взимам още една. Опитвам се просто да упражнявам някакъв контрол над слабите си места. За момента работи. Бъдещето ще разкрие останалите подробности. Ако се почувствам добре на 53 кг, няма дори и да се мъча да отслабвам повече. Единственото, което искам е да се чувствам добре в кожата си, да не ми се смъкват клиновете и да не ми се надигат блузите от коремище, да нямам комплекс от пълнота и да знам, че съм здрава.

А защо да имам проблеми с кожата? В смисъл да ми се получи висяща кожа, защото съм започнала с 30кг наднормено тегло ли?

# 475
  • София
Тези неща, които си изредила и аз си мечтая за тях. Дано ни се случат!

А за кожата, ако се сваля много рязко, кожата няма време да се прибере и става увисване. 34 кг не са малко и моето мнение е, че трябва да се свалят бавно. Първите 15-20 кг може и по-бързо, за да му олекне на организма, да му се движи повече.

Гледам по американските предавания, че като свалят рязко по много килограми после се подлагат и на операции за отстраняване на излишната кожа, която не е успяла да се прибере, но не съм сигурна, че си заслужава.

# 476
  • Велико Търново
Колко са ви големи децата? Все си мислех, че идва по-светло бъдеще след 5-6...
У нас само въглехидратната песен за кекса съм чула засега:)

Преди 5-6 идва, ама зависи от децата и от това колко зла е майка им Mr. Green
Голямата ми дъщеря е на близо 12 години и сега ме помоли да видя къде ще има концерт на Лили Иванова и през октомври сме в София.

Днес тренировката ще е чисто кардио на пътеката заедно с въпросната голяма дъщеря, малката близо 9 е на тренировка три часа.
Другата седмица плана за трениране е преди работа кардио/около 50 минути/, а след като се върна ще правя Румяна у нас.Другата събота и неделя съм и двата дни на работа и няма да тренирам нищо Mr. Green

# 477
Добро утро!

След като записах 2 свалени килограма за януари, си поставям 1,5 кг. цел за по-късия февруари. Но няма да е никак лесно - само след 10 дни имам рожден ден и мисля да сме в пицарията на Лео, а седмица по-късно заминавам на екскурзия в Берлин, където мисля да се отдам и на кулинарен туризъм. Но това са щастливи калории, няма да ги преживявам чак толкова.

Тази сутрин се събудих с възпален седалищен нерв, предполагам съм се отвила през нощта и е застинал. Приемам всякакви съвети как да съм пушка до утре, че да отида и да тренирам Grinning

# 478
  • София
Днес се записвам с най-бързите си 7 км- 39.54 мин Simple Smile
Чувствам се превъзходно, въпреки че съм почти задръстена със сополи.
Заслужено (първото хранене за деня) спретнах супер кето сандвич, 560 кал

Две филийки нисковъглехидратен хляб, 2 яйца на очи, 50 гр свинска шунка, 20 гр кашкавал. Кой знае кога ще огладнея пак.
(Заложените цели не ги знам какви са)

52.5 кг от сутринта, свалила съм още 300-400 гр, обаче ми е все едно Simple Smile

# 479
  • Велико Търново
Beeps, мотивира ме да се опитвам да ти достигна резултата Heart Eyes
Сега ще вземаме малкото дете от стадиона и отиваме на обяд Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт