Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 443
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Да ви попитам девойки, как разбирате, че задържате вода? Какви са симптомите?

И също вие кога качате - преди, след или по време на цикъл?

Чувстваш се подута. Аз най-вече го забелязвам по пръстите на ръцете и краката. Ако задържа вода веднага се подуват. Задържам само при ПМС

# 646
Като задържа вода даже раменете си усещам изпъкнали и странни.

# 647
  • тук и там
Ей, чакате да изчезна за малко и нарочно точно тогава пускате снимки.С други думи-изтървах те,Beeps.
На blackisback не и личат килограмите въобще-изглежда си супер,според мен.
Днес е ред за месо-о-о!Не съм се претеглила още даже на умният кантар,ама не съм сигурна и че успях да му направя настройките правилно, та може и нищо да не покаже..
Аз пък винаги съм получавала киселини от овесени ядки,за това и ги избягвам.Ето-една и съща храна,а на всеки му действа различно.

# 648
Качвам килограми ден два преди цикъл и си отиват заедно с цикъла.

Вода усещам че задържам по отоците и аз основно по ръцете, но то се усеща наистина в цялото тяло. Буквално подута се чувствам, оточна.

Блеки, идеална си.  Heart

Една комшиийка много ми хвали някакви билкови хапчета ли чайове ли на проф. Памуков?! Чували ли сте ги?

# 649
Нещо не мога да се редактирам. Последно. Мнение за това? Заслужава ли си? На косъм съм да поръчам Simple Smile

# 650
Ей, чакате да изчезна за малко и нарочно точно тогава пускате снимки.С други думи-изтървах те,Beeps.
На blackisback не и личат килограмите въобще-изглежда си супер,според мен.
Днес е ред за месо-о-о!Не съм се претеглила още даже на умният кантар,ама не съм сигурна и че успях да му направя настройките правилно, та може и нищо да не покаже..
Аз пък винаги съм получавала киселини от овесени ядки,за това и ги избягвам.Ето-една и съща храна,а на всеки му действа различно.

Много точно казано и вярно! Различните организми различно реагират на една и съща храна. Затова и уважавам темата ви защото вярвам че всеки трябва да открие най подходящото за него хранене. Аз например като ям нещо пушено и особено чушки варени умирам от киселини.
Относно умния кантар: и аз преди година си купих един такъв прехвален и установих че колкото пъти се тегля все различно ме показва - +/- 1кг. Ядосах се , сложих го обратно в опаковката и го върнах в магазина. Оттогава съм си със стария макар и полуумен но верен 😊

# 651
  • Бургас
Аз задържам вода по време на овулация и по време на цикъл. Отврат. Подувам се, най-лесно по пръстена се вижда, веднага започва да ми стяга.
Хубаво сте писали за зелената салата. В голяма чуденка бях защо така ми се подува корема последните дни. А аз като не видяла, всеки ден на обяд задължително салата. Спирам да купувам поне седмица, хубаво си карах на кисело зеле, май ще си продължавам с него.
От понеделник спрях да ограничавам храната, ям задължително по 4 пъти на ден, порциите започнаха да намаляват. Пропусна ли хранене обаче, после ставам звяр, мога да изям безумни количества, прегладняването не ми се отразява добре. Започнах да лягам в 22, сутрин се събуждам наспана в 7, пълна с енергия, не както доскоро едвам се измъквах от леглото.
Увеличавам и въглехидратите, явно ги бях намалила прекалено, кожата ми стана суха, не можех да спя, правих си изследвания и се оказа, че щитовидната жлеза отива към хипофункция, което хич не е добре. Надявам се с промените нещата да се нормализират.

# 652
  • София
Относно вендузите, момичетата от една друга тема коментираха, че  от вендузите им остават синини

По темата, след внимателно планиране на калориите, днес не успях да си изям обяда, все още имам да дояждам две яйца и 6 маслини. Бях предвидила и следобедна закуска, която ще пропусна за да мога да вечерям. Но пък днес съм на работа и не съм спортувала, така че калориите няма да да ми малко, така мисля

# 653
  • тук и там
Претеглих се. Не се харесахме нещо със Кантарев.Ще го прибирам и ще вадя стария, а този -като дойдат по-добри времена може да му дам втори шанс.С други думи свалих 0,800 гр  за тези 9 дни ,и то не се знае дали не е вода.Бях 83 кг -сега си варирам- между 81,2 и -82,2 кг.Продължавам,да видим кога  дали ще падне надолу.

# 654
  • Велико Търново
Претеглих се. Не се харесахме нещо със Кантарев.Ще го прибирам и ще вадя стария, а този -като дойдат по-добри времена може да му дам втори шанс.С други думи свалих 0,800 гр  за тези 9 дни ,и то не се знае дали не е вода.Бях 83 кг -сега си варирам- между 81,2 и -82,2 кг.Продължавам,да видим кога  дали ще падне надолу.

Ако не си извадила, вади кухненския кантар.В него е истината Peace
Твоята 19 дневна диета ми харесва Heart Eyes
Отчитам трета седмица абсолютно редовно посещение на фитнес залата-06.30 заковавам.Пораснаха ми децата и програмата вече е доста волна.Като бяха малки в седмицата поне два пъти излизах вечер, а сега като пораснаха ходя на зала рано сутрин.Старост нерадост.
И Бийпс видях, и Блеки видях.
Зор се борят проблемните зони, зор.
Таня, четох те във ВМ тема.Бързо да ти се оправя косата и кожата Simple Smile
За мен си разбрах и вече не драматизирам дебела ли съм, слаба ли съм...цикъла ми идва на 28 ден като по часовник и това ми е достатъчно за да съм спокойна, че стрес не му причинявам от залитания по различни типове хранения BlushЗадникът ми предполагам е на друго мнение, обаче не ме вълнува. Mr. Green
Вода не задържам.Халката ми е хлабава Simple Smile

# 655
Кайсия, на 90 дд се е случвало седмица-две да нямам никакъв резултат с минус и после да паднат два на веднъж. Споко.

Върнах се към тренировките - сърце не утрая, за тва сега корем боли (в цикъл съм).
За обяд ядох варен бял ориз с малко сол и хумус и крем супа от червена леща. Още не съм гладна. Оризът беше "бляк", ама много работа днес - хич не ми беше до готвене. Вечерята ако съм у дома ще е същата, ма без хумуса, не ми върви без хляб, че е някакъв с патладжан и киселее...

# 656
много хубави Бийпс и Блеки, стегнати, изправени, пу-пу, браво спортни девойки

вода - на овулация по килограм, на цикъл - по два
и от солени мезета, също  Laughing

# 657
Кайсия, съвета ми е да се мериш само сутрин на гладно на един и същ кантар. Само това дава истината за килограмите. Simple Smile

# 658
При мен водата при ПМС достига до 3 - 4 кг. И е основно от въглехидрати. Аз не ям солено и основно въглените ми виждат сметката

Момичета - какво беше това чудо Кетозата? Кога сме в кетоза, как се поддържа, каква е ползата от нея?

# 659
Благодаря ви, момичета! Положението е, че искам да изглеждам добре вече не в дрехи, а без тях Grinning

Иначе как разбирам, че съм задържала вода: очите ми са подути, имам нетипични усещания, като си свивам пръстите, колана ми стяга/местя дупка. Преди, като имах пръстени по ръцете, ми бяха тесни.

Общи условия

Активация на акаунт