Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 439
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Ау, Бийпс, браво на теб.

# 631
Здравейте момичета Simple Smile

За цвеклото
- лично аз от червеното цвекло задържам вода. Няколко пъти съм го пробвала и винаги така става. Затова и го избягвам

За отводняване - вчера една позната на ММ му казала следната рецепта - 2 -3 стръка магданоз се варят във вода. След това водата се пецежда и се пие вместо вода през деня. Действало страхотно. Мисля да го пробвам, да видя дали ще помогне

Бийпс - в страхотна форма си. Браво и само напнред Simple Smile

Менюто от вчера - 2 кренвирша, 2 кафета с мляко и за вечеря св. пържола на скара с домати, моркови и червена чушка

За днес още не съм го измислила. До тук кафе с мляко. Дебна едни скариди и може да ги направя със замразени зеленчуци

# 632
Оххххх Бийпс, много си готина!
И мен ме обхвана всеобщата треска с кантара, разчитам да ме вразумявате. Ей хораааа отслабнах с един килограм хахаха страх ме е да се пофаля и знам, че е и вода от цикъла, обаче на кого му пука, дявол го взел Grinning Много съм щастлива! Айде все така да ми е Grinning
Блеки, честито. И наистина внимавай, според ЛЛ аз съм се подредила така от една зелена салата - ще ме прощават гнусливите, обаче такова повръщане никога не бях имала, не можех да се спра, стомаха ми се гърчеше. Само веднъж бях така, и то пак след зелена салата, тогава МП ме закара в спешното, биха ми нещо в дупето и заспах още в чакалнята Simple Smile

# 633
Духче - изпуснах какво си писала. Зелената салата чиста ли я яде или беше с някаква добавка към нея? Че аз веднъж така си "обърнах хастара" на стомаха от една зелена салата с риба тон. Подозирам, че беше заради рибата тон в комбинация с кафе с прясно мляко сутринта.

# 634
demirche моята тактика е ако има пауза със сандвича навън, разходка, ситно бягане или джогинг ... зависи, но от бюро в заведение не влизам. Другото, което много помоага е стоящо работно място. Т.е. седналата поза разваля стойката, раменете увисват напред , гърба отслабва и корема изпъква напред ... И се получават тлзстинките на корема ... много трудно се бори таквоа нещо и се започва с изправяне на раменете и прибиране на корема. Но не е лесно докато тлъстинките са там ,,, затова не трябва да се допускат.
Това е от мой опит.

И аз ще ставам на толкова. Явно такава ни е възрастта . Борбена.

Оооо, имам 1 час обедна почивка и винаги я прекарвам в бързо ходене насам-натам. Нося си храна от вкъщи и си я хапвам в офиса, имаме си кухня, много е удобно. Този час почивка си го използвам само за раздвижване!
А възрастта ни е уникална, чувствам се по-добре и по-уверена от когато и да било преди това.Simple Smile почти в мир със себе си:smile:

# 635
Бийпс, имам домашно вино и домашни хубави пържоли, каква ти бира - вино и месо Stuck Out Tongue Winking Eye Превъзходна си!

Много ми е трудно със салатите. Зелената, домати, краставици не са сезонни и са пръскани и обработвани с кой знае какво. Кореноплодните са с висока захарност.  Зеле с праз и малко настърган морков ям, обаче то омръзва, а и не ми е много комфортно на стомаха. Да идва вече сезона на хубавите домати.

За днес съм предвидила риба (бял амур) и за гарнитура мисля да опитам да направя пюре от карфиол.
Вчера (преди освинването с шоколад)  ядохме наденички с броколи и сметана. Ей децата се спукват да ядат броколи, много ги обичат и карфиол обичат, но до сега сме го правили само запечен във фурната със зехтин и чесън, понякога го обърквам в една купа с майонеза и чесън. Абе чесън да има Joy

# 636
Духче - изпуснах какво си писала. Зелената салата чиста ли я яде или беше с някаква добавка към нея? Че аз веднъж така си "обърнах хастара" на стомаха от една зелена салата с риба тон. Подозирам, че беше заради рибата тон в комбинация с кафе с прясно мляко сутринта.

Вярка, чиста беше, малко пармезан имаше, дори без подпраки. Но я поръчах в заведение, нямам идея какво и що - може би не е била измита както трябва.

# 637

Вярка, чиста беше, малко пармезан имаше, дори без подпраки. Но я поръчах в заведение, нямам идея какво и що - може би не е била измита както трябва.

А през деня нещо друго яла ли си? Да не се е получило някаква несъвместимост с друга храна? Никакъв млечен сос ли не е имало в нея?
Иначе съм съгласна с останалите - сега зеленчуците са отвратителни. Пълни са с какви ли не гадории

И аз очаквам вече пролетта с хубавите агнешки главички и зелени салати ммммммм Simple Smile

# 638
  • Козлодуй
Beeps, много си хубава истинско вдъхновение Simple Smile
Ако се черпите по Враца вземете и мен обещавам да не изоставам Simple Smile

# 639
Ау, това да си "старша" в тема за отслабване не е никак хубаво Grinning Иначе ето една снимка от миналата седмица, не е правена с цел следене на резултати, а да се прати на приятелка да види защо й отговарям с по една дума Grinning
https://my.pcloud.com/publink/show?code=XZnaiz7ZeIRdeFwg5ijKUGXSSOWAJHAAoBoX

Знам, че нищо не се вижда, но следващия път ще се нащракам за темата.

Иначе си взех маруля, да. Засега не съм имала проблеми с нея. Имам предвид от преди това. Сега ще видим как е. Че и риба тон ядох на обяд Grinning А сега пък пия кафе. Дано се поизчистя Grinning На салатата сложих малко концентрат от нар, онова нещо, което турците си слагат по салатата. Много ми харесва. Пише, че има захар, но количеството е пренебрежително, а и аз си слагам по малко.

# 640
Привет момичета. Следвам темата отдавна макар и пасивно. Много полезни и интересни неща коментирате. Аз не съм от пищните дами които имат нужда от отслабване, но обичам спорта и здравословното хранене. Няма накъде да отслабвам, но въпреки това не се храня безразборно и спортувам редовно. Според мен за да отслабне човек трябва да си промени начина на живот дългосрочено. Аз съм , както едно време казваха, жена на средна възраст и през годините съм била и дебела и диети съм пазила и какво ли не..но последните 6-7 години съм заковала едни 46кг и им се радвам 😀..ще се радвам ако мога да съм ви полезна с нещо - най малкото кураж и мотивация, защото за всяка промяна трябва много воля и голямо желание и подкрепа 😊

# 641
  • София
Успях да отворя линка; супер си Блеки!

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 14:58 от Beeps

# 642
Да ви попитам девойки, как разбирате, че задържате вода? Какви са симптомите?

И също вие кога качате - преди, след или по време на цикъл?

# 643
И аз да се включа за задържането на вода(май в предната тема пак се коментира, но нищо), и аз го имам май този проблем, въпреки че всеки ден ям оведени ядки и доста плодове.Аз задържам по време на цикъл и овулация.

# 644
И аз от няколко дни закусвам с овесени ядки и се чувствам много добре. Забелязах също че и нямам киселини, което при мен понякога е ужасно..

Общи условия

Активация на акаунт