Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 448
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
  • София, България
https://www.youtube.com/watch?v=a0SoSMN4TOM

За тези от вас, които поназнайват английски. Това момиче говори толкова увлекателно, че гледам всякакви нейни клипчета в момента. Във всеки клип научавам по нещо, което искам да приложа. За да се стопи 1 паунд мазнина (0,45кг) трябва да се изразходят 3500 калории... Брех, интересна работа..

# 586
  • Козлодуй
Не знам на мен винаги ми е студено на гърба и винаги го загрявам Simple Smile
Искам да съм по-лека защото ме болят краката и прегряват като дойде топлото време но явно няма да го постигна защото вечер много ям Simple Smile Има хора които пълнеят в горната част на тялото и съответно там им е топло ама аз не съм от тях и само им завиждам аз пълнея на крака и и на тях ми е топло затова искам да съм по-ниски килограми за да имам аванс да издържам дълги разходки с краката Simple Smile

# 587
  • тук и там
pvacheva,aз и друг път съм ти писала мнението си -но ще го повторя.Според мен килограмите ти нямат връзка със това прегряване на краката  за което споменаваш.Първо-килограмите ти са във норма.Пък и аз примерно имам мазнини навсякъде,ама да ти кажа хич даже не ми е топло и никога не ми е било-тоест,не мисля че мазнините и разпределениети им имат нещо общо със усещането за топлина.и т.н.То иначе повечето наднормени -щяха да са прегрели.. .

Днес ще е плодов.Мъка,мъка.....(тук следва емотикон скубещ си косите,който не ми се търси..)ей,писна ми от тези промени в сайта

# 588
От миналия понеделник съм  на точковата диета, ВГХ ми са 15-25 грама на ден, тоест доста под точките, които мога да направя. Резултатът е само -2 кг. Няма да е вода, че преди това нали се отводнявах с овесени ядки, ама слабичко ми се струва все пак. Не се оплаквам, чувствам се добре, не се подувам, ама все пак дават доста по-добре резултати Simple Smile Ама то при мен все е така, едни отслабват по 6-7 кг. за месец, аз въртя макс 3 на месец.

# 589
На 44 съм то го пише в профила ми не крия годините си защото повечето хора като ме видят ми дават по-малко а това понякога е досадно Simple Smile
Ох demirche какво да ти кажа аз се боря с болки в гърба през зимата от отдавна щом се стопли изчезват ММ ме маже с едно силно загряващо лекарство което се казва Финалгон ама не го препоръчвам на несвикналите защото пари много Simple Smile А загряващите масажори ги взимам от Лидл просто следя брошурата и като има си взех сега няма до колкото знам Simple Smile

Аз съм на 43 години, наборки сме:smile:
Същата работа съм, зимата е трудният сезон за мен. По цял ден съм на бюро, пред компютъра и това влошава нещата.
Решила съм вече сериозно да си потърся масажор, удобен за самостоятелен масаж на гърба, раменете, че ми омръзна да моля мъжа ми за това.

# 590
demirche моята тактика е ако има пауза със сандвича навън, разходка, ситно бягане или джогинг ... зависи, но от бюро в заведение не влизам. Другото, което много помоага е стоящо работно място. Т.е. седналата поза разваля стойката, раменете увисват напред , гърба отслабва и корема изпъква напред ... И се получават тлзстинките на корема ... много трудно се бори таквоа нещо и се започва с изправяне на раменете и прибиране на корема. Но не е лесно докато тлъстинките са там ,,, затова не трябва да се допускат.
Това е от мой опит.

И аз ще ставам на толкова. Явно такава ни е възрастта . Борбена.

# 591
От миналия понеделник съм  на точковата диета, ВГХ ми са 15-25 грама на ден, тоест доста под точките, които мога да направя. Резултатът е само -2 кг. Няма да е вода, че преди това нали се отводнявах с овесени ядки, ама слабичко ми се струва все пак. Не се оплаквам, чувствам се добре, не се подувам, ама все пак дават доста по-добре резултати Simple Smile Ама то при мен все е така, едни отслабват по 6-7 кг. за месец, аз въртя макс 3 на месец.

Е как "само" 2 кг., бе жена Grinning Малко ли е това? Мислиш ли, че повече е здравословно? Сама казваш, че си чистила вода преди това. Не че съм пример за нещо, но моята цел е 2 кг. на месец Joy

# 592
  • тук и там
Днес ходих до Лидл да се заредя със плодове - нали ми е плодов,и се сдобих и със умния кантар.
 Beeps, благодаря че спомена, ако не беше -сигурно щях да го подмина и нямаше даже да разбера че има такова нещо. Та,имам си вече и това,но не знам цялата работа за радост ли е или за рев и аз..Защото до сега можеше и да се самозаблуждавам че  съм тежка, ама нали -задържам вода, може мускул да качвам, а сега ще лъснат всичките ми сланини.. Оставих го за утре тегленето..Simple Smile

# 593
  • София
Ех, Кайсия, пак не мога да те гледам! Simple Smile Добре че не си и днес на пици и мекици! Ако и Херци каже, че в Италия сладоледът не е от захар, направо си тегля ножа!

# 594
Абсолютно съм съгласна, че 2 до 3 кг, на месец е абсолютно здравословно, ама като ти обещават 8 за 5 дни и почва човек да се чуди. Шегувам се, разбира се, ако ставаше с по 8 кг. за 5 дни, ехееей, всички щяхме да сме слаби. Аз така или иначе искам да сваля още макс 3 кг, та не е такава драма. Само се чудя след тази диета, където дори зеленчуците ми са минимални количества, като вкарам малко повече зеленчуци, дали няма мигом да се надуя като балон Simple Smile Че то е ясно, че на тази диета не е здравословно да карам 2-3 месеца.

# 595
  • Козлодуй
demirche моят масажор изглежда така:и работя пред компютър и имам от лидл загряваща възглавница за рамене но на работа не ги ползвам защото ме е  срам от колегите Simple Smile
Kaisia, ама според тази таблица която Amour* е дала тя трябва да е 73 килограма не мисля че би се спряла на тези килограми твърде е толерантна тази таблица Simple Smile А аз преди всяка тренировка за да не ми прегреят краката ги пръскам с вода от хладилника за да не прегреят и лятото направо не мога да ги охладя съвсем направо увяхвам Simple Smile
Sunny29 харесвам точковата диета аз я правя доста либерално с нея се сваля бавно но стабилно навремето не беше точно точкова казваше се че трябва да пиеш водка и да мезиш със сланина и кисели краставички добре ама аз като не понасям алкохол реших че просто ще ям мазно месо със зеле и така това ми е любимата храна до ден днешен Simple Smile

# 596
  • тук и там
Aз исках да кажа,че и 45 килограма да тежиш-може пак да ти прегряват краката.. Peace

Beeps,страхотно чувство за хумор hahaha

До тук -две мандаринки сутринта.Сега ще тренирам уж..

# 597
  • Козлодуй
О не като отслабнах след диетата ми поизчезна целулита и имах дори два дена в които краката ми не прегряваха и навсякъде из форума се хвалех, че ми иде да полетя Simple Smile
Kaisia стискам палци за твоята диета предполагам, че с течение на времето все по-лесно ще я спазваш на мен много трудно ми се вижда само на плодове да карам лично за мен де Simple Smile

# 598
  • София
Как така прегарят бре, аз не вдявам нещо? Моите гледам да ги докарам до парене на всяка тренировка за крака- значи се отделя млечна киселина там, иначе би било просто гимнастика или стречинг...

# 599
pvacheva а на лекар за тези крака ходила ли си?
И аз се мятам на 90 дневната пък каквото ще да става, при настоящия ми начин на хранене, ако не друго, малко ред няма да навреди.

Общи условия

Активация на акаунт