Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 448
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Козлодуй
Хи хи просто страдам от горещи крака а той тренировъчния ми режим си има стречинг и то здрав даже в събота е 40 мин стречинга Simple Smile

# 601
Pvacheva, майка ми има оплаквания като твоите, при нея става дума за вътрешни вени. Пие лекарства, които пак не помагат. Лятото е страшно и зверски се подува.

Вдигай си краката, това е много приятно, дори да нямаш проблем с вени, при уморени крака е супер. Peace
https://www.yogajournal.com/practice/legs-up-the-wall-pose

Тук има повече:
https://www.asanajournal.com/yoga-therapy-varicose-veins/

# 602
ох послендо го казвам, че то мен май по-ме е грижа, от колкото човека с проблемите ама айде ...
http://www.dunov-knigi.com/goreshti-stapala-p-3632.html

# 603
  • Козлодуй
Deziderata, благодаря това си ми го показвала и преди Simple Smile
Госпожица Дух, твоя линк за първи път го виждам благодаря и на теб и да си ми го показвала преди време не съм го видяла Simple Smile

# 604
  • София
И аз си купих от умните лидълски кантари. Още снощи се качих на него ииии, той показа 3 кг отгоре.Направо ми спря сърцето. Реших, че не мери вярно. Качих се отново с две гири по 2 кг и той показа 4 кг повече. Приех, че е верен. Тази сутрин се качих отново, бях "спаднала" с 1,5 кг. Отидох във фитнеса и отново там съм с 3 кг. по-малко. Взех един диск с 5 кг и се качих, кантара отчете +5 кг. Предполагам, че един от двата кантара генерира грешка при повече килограми. Още не съм го настроила за да ми отчита мазнини и води, мисля да се въздържа за сега :Д
Сега по темата
з. мляко с нес, един голям домат, шепа маслини, сирене около 70 гр и един портокал
о. ще бъде към 15,00 защото късно закусих руло стефани и салата
в. ще ходим с приятели на пицария, дано не си поръчам пица
спорт
ходих на фитнес 40 мин. кардио и 40 мин силови
вечерта преди пицарията съм на аквааеробика

Днес във фитнеса имаше инструктор, споделих с него за храненето и той използва някакво приложение в телефона. Пита ме за възраст,височина и килограми, каква активност имам и ми каза, че за да поддържам тези килограми ми трябват 2000 калории, за да свалям трябва около 1700 - 1800 калории.
Сметнахме моите от вчера 1400 калории, според него няма да свалям килограми, защото ми е малко храната.
Та сега май и калории ще започна да смятам

# 605
Освен, че ти е малко храната, тренировките ти са страшно много - 40 минути кардио, 40 минути тежести и довечера си на водна аеробика?
Защо, за Бога?!

# 606
  • София, България
Аз си купих от Кауфланд кантар преди 1 година, на който му настройвам пол, ръст, години и на базата на теглото ми пише мускули, мазнини, вода, калории и тегло на костите, ама дали е вярно? Има ли нещо вярно в тези кантари? Или "умният" кантар показва повече неща? Нещо съм скептична и си го ползвам като обикновен кантар, рядко влизам в "профила" да ми покаже стойностите.

# 607
Скрит текст:
demirche моят масажор изглежда така:и работя пред компютър и имам от лидл загряваща възглавница за рамене но на работа не ги ползвам защото ме е  срам от колегите Simple Smile
Kaisia, ама
според тази таблица която Amour* е дала тя трябва да е 73 килограма не мисля че би се спряла на тези килограми
Скрит текст:
твърде е толерантна тази таблица Simple Smile А аз преди всяка тренировка за да не ми прегреят краката ги пръскам с вода от хладилника за да не прегреят и лятото направо не мога да ги охладя съвсем направо увяхвам Simple Smile
Sunny29 харесвам точковата диета аз я правя доста либерално с нея се сваля бавно но стабилно навремето не беше точно точкова казваше се че трябва да пиеш водка и да мезиш със сланина и кисели краставички добре ама аз като не понасям алкохол реших че просто ще ям мазно месо със зеле и така това ми е любимата храна до ден днешен Simple Smile
Аз съм 166 см, на 51 г.Та, според таблицата, теглото ми трябва да е в диапазона 67-71 кг.
В момента кантара се "движи" между 64-66 кг.Като не съм правила нищо умишлено/съзнателно, за да "падна" до тези кг, просто си се храня ВМ НВ.Оставила съм тялото ми самО да реши на какви кг се чувства най-добре.
Моята основна цел бе да спра хапчетата за кръвно, постигнах го.От тук насетне, щом кг са добре за организма ми, аз съм о.к.
Дали ще падат още  или не, няма значение.Днес си купих лятна рокля 36 номер, та няма как да не съм супер Хепи.   Simple Smile

# 608
  • тук и там
При мен теглото варира със едни 0,600 гр и това е.След белтъчния ден ставам 82,2 после след бобов-81,6.След въглехидратния-пак 82,2 и предполагам че след плодовия пак ще стана 81,6.С други думи-може да се каже че не свалям,ами си задържам тегло.Сега ще видя до кога ще е тази работа-интересно ми е дали и кога точно ще мръдне пак надолу кантара.За сега ми харесва диетата,ама хайде по-бърз резултат де..пфу.Нямам проблем аз със таблиците -по всички съм наднормена. Mr. Green
Ей,Амур-завидях ти,благородно.Браво! "Дай Боже, всекиму"-дето се казва..

# 609
При мен теглото варира със едни 0,600 гр и това е.След белтъчния ден ставам 82,2 после след бобов-81,6.След въглехидратния-пак 82,2 и предполагам че след плодовия пак ще стана 81,6.С други думи-може да се каже че не свалям,ами си задържам тегло.Сега ще видя до кога ще е тази работа-интересно ми е дали и кога точно ще мръдне пак надолу кантара.За сега ми харесва диетата,ама хайде по-бърз резултат де..пфу.Нямам проблем аз със таблиците -по всички съм наднормена. Mr. Green
Ей,Амур-завидях ти,благородно.Браво! "Дай Боже, всекиму"-дето се казва..

Кайсия, със сигурност сте коментирали, но ти на какъв режим си?

Чета ви постоянно и сте много вдъхновяващи.

# 610
Амур браво за стратегията против хапчетата за кръвно. Добре са ти килограмите мисля.

# 611
  • тук и там
Ти пък,Катастрофа....Той целият свят разбра,ти да не си...Утре ще ми е  9-ят  ден от 90 дневната.Simple Smile

# 612
Ти пък,Катастрофа....Той целият свят разбра,ти да не си...Утре ще ми е  9-ят  ден от 90 дневната.Simple Smile

Браво, Кайсиева, всички се гордеем с теб!

# 613
хаха, утре да те почерпи твоят мъж за успеха на 9-дневната Simple Smile

# 614
hahaha Кайсия, на мен ми е 9-тия час и вече мъка хахаха
сега сериозно - забравила съм какво е да си гладен и да имаш още 2-3 часа до вечеря Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт