Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 443
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • тук и там
Благодаря,момичета!:hugs:.Аз кайсия ли съм или лукова глава?На една  9-дневна диета да се дам. Утре даже Кайсиева планира да се запише във официалната  тема и да съобщи на мъжът, че минава сега на 19 дневната диета.Grinning

# 616
  • София
Момичета, според вас кой е по-удобния начин за броене на калории
1. Да си хапвам както до сега и вечерта тегля чертата и ако не ми достигат хапвам за да наваксвам. При този метод има вариант да ям преди да си легна, това  не ми харесва
2. От предишния ден да си планирам нещата, и да си приготвя храна / ако съм на работа/ или списък за пазар.
За втория начин,... ми не съм много по планирането .
От както минах на този режим си нося храна от вкъщи, защото наоколо има само храна в пакетче и сандвичи. Е, познайте всеки път е едно и също. Купих си кутийка от Джъмбо, с три отделения, идеята е да е по-компактно, да не нося много кутии и да влиза в дамската ми чанта. В голямата винаги е салата, в по-голямата малка е протеина / пилешко месо/ и в малката малка две лъжици сметана в която преди да я ям си слагам начукани орехи или бадеми. Зехтин, сол и начуканите ядки ги нося във флакончета от колагена  на допелхерц, че са с размер на спирала. И това всеки път, добре че съм дневна смяна веднъж на 4 дни, та имам малко разнообразие.
Приемам всякакви идеи

# 617
Аз обичам планирането. От предния ден знам какво ще ям и така не залитам по друго или поне знам мога ли да си го позволя.

# 618
Задължително планиране от преден ден. Аз си имах таблички. Иначе отиде коня у ряката.

# 619
Аз съм скарана с броенето на калории, но си нося храна. Приготвям си повече през уикенда и имам за поне 3 дни напред. Така хем време пестя, хем пари, а и е добре за режима ми. Който се закучи Confused

Beeps, видя ли, увеличили са цените на картите във фитнеса Confused

# 620
  • София
Аз днес уж щях да лунувам, ама отпадна, все пак го направих, но частично - 300 ккал съм за деня почти без В. Ядох супа топчета, която правих без картофи, ориз или фиде и 50 грама бекон. Доволна съм, чувствам се добре, чувствам се отводнена и със спаднал корем.

Нямам търпение утре да си тествам новите кънки на лед.

# 621
  • София
Блеки, аз си купих карта до началото на март и не съм видяла. Гадна работа...
Много ях днес, тотална разпория! Яд ме е,  та две не виждам, а колко ми е тежко...Ама айде, чийт дей ли му викаме..сега ще свалям и възстановявам една седмица.

# 622
Аз ден първи го изкарах криво ляво и опитах да си сметна калориите и нещо се изумих... смятах, писах, даже захарта в чая писах и пак ги изкарва 700 калории. Сигурно нещо съм забравила, не може да съм толкова сита и всичко да е толкова малко калории, шантаво е. Не съм го целяла.
Обяд - 3 яйца, печени на фурната, с един печен морков и малко лук, плюс 1 пфх. Още не смея сурови зеленчуци. Хруснах и няколко солети, преди да се усетя, че ще съм на диета хаха (а и нали 2 дни само солети ядях)
Вечеря - две яйца в домати (шакшука) и кисели краставичка + малко съвсем тушия.
Смятах и захарта и дори малкото масълце в шакшуката. Ами така де, освен да се израдвам май друго не остава Simple Smile
Утре ако съм по-добре вкарвам спорта.

# 623
  • София
Мда, ще планирам явно. Свалих си таблица с калории от спайдър спорт, пише че е за НВ-ВМХ. Та по тази таблица съм на 1168 калории, сега хрупам бадеми.
Мотивирана съм този път да направя нещата както трябва, но още се лутам и не ми се получава.
И в моя фитнес вдигнаха цената на картата.

# 624
  • Козлодуй
Amour*, Поздравления, че си постигнала идеално тегло и благодаря че ме отказа от меда с приказки, виждам че си тук само за да помогнеш с каквото можеш Simple Smile
Аз не мога да задържа килограмите си защото вечер се увличам с хранене но не мога да правя сметки колко да изям по-скоро това е на усещане Simple Smile
Кайсия и на теб поздравления за това, че премина началото защото всяко начало е трудно сега вече резултатите ще започнат да идват мен белтъчините ме отводняват  и ако ям само месо с айрян например на другия ден се събуждам с -1 килограм чудно защо при теб не се получава обаче месо варено а не полуфабрикати много е важно да е без сол или много малко сол Simple Smile Солта задържа вода в тялото Simple Smile
Тази сутрин един кардиолог каза, че солта за кардиолозите е като поледицата за травматолозите и им създава много работа Simple Smile

# 625
Добро утро. Паднах под 69 аз. С малко, но паднах. Все по-трудно ще става - все по-силово тренирам, все повече мускулите ще се уплътняват. Ох, а като си взема колата, ще тренирам и без да се съобразявам с транспорт Heart Тези 3 седмици, в които вече съм на режима на момчето, салатата ми беше предимно от цвекло и морков. Коментирахме с колеги, според тях и захарността на цвеклото може да бави процесите. Та от другата страница минавам на марули/спанак/нещо зелено. И телешко, пилешкото нещо не ми е вкусно Blush

Другата седмица имам рожден ден. Мисля да си позволя пица и бира.

# 626
Блек, не прекалявай със зелените салати. Още им е малко рано и може да си докараш стомашни проблеми. Опитай с тях след месец. И сега може, но не ежедневно. Това мое мнение, разбира се, ти си прецени. А да пробваш със зеле? Иначе спанакът е добра идея.

# 627
Последните седмици доста съм намалила сладкото. Задоволявам се с малко тахан с мед и 1-2 ябълки и никак нямах апетит и за друга храна. Вчера хапнах шоколад и някакви бисквити, малейййй, някаква ламя се пробуди в мен, вечерта такова тъпкане падна. Та на себе си нагледно изпитах как въгрехидратите предизвикват глад.

# 628
Точно същото беше снощи при мен. Вече десетина дена ни хляб, ни сладко ям. Вчера изядох едно Баунти и като ми отвори апетита за сладко сетих се че бабите бяха донесли един шоколад и го изядох и него. Няма да се обвинявам изобщо.  Продължавам си по план и това е,ям  ме но предпочитам да се похваля за десетте дни без захар и да продължа по същия начин.

Освен това имам един обрив по ръцете, едни мехурчета дето не мога да схвана от какво се появяват. Едва днес когато се събудих с яко пламнали от обрива ръце си дадох сметка, че вече седмица го нямаше този обрив. Явно е някаква реакция към шоколада, не знам как по друг начин да си го обясня. Вероятно звучи смешно, но така мисля.

Блеки, дерзай!  Твоите 69кг са най слабите 69кг които съм виждала Simple Smile

Не е лошо старейшините нещо някоя снимка ... Блеки, Бийпс, Сиска и останалите да не ви изреждам Simple Smile

# 629
  • София
Божке!! Това нещо като "фитнес мотивейшън" ли е хахаха? Герганче, изнамирам те по Враца и директно те водя на бира. Не на мноого бири!

Последна редакция: пт, 09 фев 2018, 13:32 от Beeps

Общи условия

Активация на акаунт