Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 463
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
pvacheva,  моля те разкажи повече за загряващите масажори за настинало място?
Слабост са ми теченията и направо не зная как да се боря със схващанията, правя масаж, йога. Ама и това често е недостатъчно.

# 571
  • Наблизо
днес
з. 2 варени яйца и мляко с нес
о. бяла риба/ пържена/+ салата
в. още не знам

Добре си походих от метростанцията на стадиона до пазара в Младост 1. Ако някоя мама знае колко километра са, моля да сподели. Минах през Борисовата градина, дори в този неособено приятен за разходка ден имаше доста хора.
От към движение го докарвам, но с храната нещо не се справям.
Тази нощ бях на работа и опуках едно пакетче бадеми.
Според мен храната ти е малко и логично те избива на цяло пакетче бадеми.

Да се включа и аз.Вървя по план,корема ми се е спъхнал и вече е почти плосък.
Засега съм на кисело мляко с овесени ядки и половин банан.Обяд - пилешки филенца на фурна и голяма салата и с десерт кисело мляко.Вечерята ще е сьомга и един картоф със сос от кисело мляко и копър.

# 572
малко повече от 5, можеш да си сложиш арр на телефона да брои крачки

Скрит текст:

# 573
  • Козлодуй
На 44 съм то го пише в профила ми не крия годините си защото повечето хора като ме видят ми дават по-малко а това понякога е досадно Simple Smile
Ох demirche какво да ти кажа аз се боря с болки в гърба през зимата от отдавна щом се стопли изчезват ММ ме маже с едно силно загряващо лекарство което се казва Финалгон ама не го препоръчвам на несвикналите защото пари много Simple Smile А загряващите масажори ги взимам от Лидл просто следя брошурата и като има си взех сега няма до колкото знам Simple Smile

# 574
На 44 съм то го пише в профила ми не крия годините си защото повечето хора като ме видят ми дават по-малко а това понякога е досадно Simple Smile
Според тази таблица, за твоите години и височина кг трябва да се движат между 61-65 кг.
https://www.osata.eu/badi-krasiva/zdrave-i-dieti/kakvo-e-idealno … ed-rasta-ni-3096/
Надолу в статията е ....
до 40 години=височина минус 110
над 40 години=височина минус 100
над 50 години=височина минус 100, + 5% от теглото

# 575
инфраред вибромасажор е това от лидл, около 20лв беше
според 'осата' съм си на 2кг от идеалното тегло  Joy
голяма съм досада днес, нямам работа и убивам време до 5  Mr. Green

# 576
...
Добре си походих от метростанцията на стадиона до пазара в Младост 1. Ако някоя мама знае колко километра са, моля да сподели. 
Гугъл го дава между 5,3 и 6,0 км. пешачката
Wegbeschreibung auf mein Smartphone senden

1 Std. 3 Min.

5,3 km
über бул. „Драган Цанков“

Details
1 Std. 4 Min.
5,2 km
über бул. „проф. Марко Семов“ und бул. „Драган Цанков“
1 Std. 12 Min. 6.0 km

# 577
  • Козлодуй
Моя масажор е за шиацу масаж не вибрира а натиска и е доста по-скъп Simple Smile

# 578
  • София
Благодаря Herzen и Bandiera rossa Simple Smile
имам фитнес гривна която брои крачките, направих 10 000 още в началото на парка, защото тя брои от полунощ, а аз бях на работа, така че резултата е малко съмнителен. Поставила съм си за цел 10 000 на ден, обикновено ги правя. Според гривната днес съм минала 21368 крачки :ДД
И аз мисля, че храната ми е малко, но като ви чета дори ми се струва, че аз най-много си хапвам.

# 579
Само да вметна, че не за всяка болка в кръст/ гръб загряващите кремове и процедури са подходящи. Често имаме нужда от охлаждащи такива.  Peace

С храната съм добре, със спорта- също. Тези дни ще играе метъра, отново.

# 580
Тили, за кои са охлаждащи
това имам, масажната част с приставките е умряла работа, инфрареда ми харесва

Закуска - 2 яйца с масло и 50 гр сирене
Обяд - 6 кюфтета и 5 чипсчета Laughing
можех още, обръча ги намества до предималко

# 581
  • София
Без закуска днес, само кафе с мляко; о: три пържени яйца+400 гр. маруля, краставица, репички; с.з. кофичка КМ с ленено семе; здрава тренировка крака и дупе+протеин в кокосово/бадемово мляко; в: филия протеинов хляб с лютеница и едно кюфте, шепа стафиди и няколко кашута. Кой викате яде малко Simple Smile

Ходих днес до Лидл за умния кантар, дет само количеството ушна кал не измерва, но беше разграбен. Да не съм капо купих сауна белт и бисквити за колегите. Черпих, че не съм си закупила кантар хаха

# 582
  • София, България
За днес заврях 200 мл вода и добавих 4 с.л лъжици овесени ядки, добавих си цял банан, нарязан на кръгчета и си сложиш 2 ч.л кленов сироп. Хареса ми. Ще си правя овесени ядки по-често за закуска. Но понеже не става само банани да джаскам си купих замразени къпини. Мисля, че пак биха се комбинирали добре. Това ми беше закуско-обядът. Не знам какво ще вечерям все още. МП иска пица и сега тегля едни теста, па втасване... и ето, че имам малко време да драсна някой ред! Иначе кленовият сироп толкова време ми теглеше окото, че накрая си рекох, че няма какво да се скръндзява, ами да го взема. Вчера за кокосови стърготини, соево мляко неподсладено, този въпросен кленов сироп и доматен сос, който е само 2 калории за 15мл и е без захар съм дала 31 лв и ме заболя сърдечният мускул. Но пък ще има да си се забавлявам с хапването. Продължавам да слизам и да се качвам по стълбите от и до 7-ми етаж и започвам да се чувствам по-добре, докато го правя. И те така те...сега ще мъдря какво да хапвам аз...Май ще има яйца намесени, поради липса на друг протеин в момента.

Мрън: Не, че нещо, ама тези боровинки, малини и други много скъпи, бре!

# 583
Тили, за кои са охлаждащи

Ами зависи си и това специалист го преценява. Имах проблеми пролетта, свързах се с кинезитерапевт да запиша час и едно от първите неща, които ми каза беше в никакъв случай да не мажа с нищо загряващо, нито да се "напаря едно хубаво". След прегледа ми изписа и охлаждащ гел, който при нужда да ползвам, ако симптомите се повторят. Отделно, моя приятелка имаше сериозни болки в кръста, мажеше се с какво ли не, загряваше се под душ, горещи вани, като най- накрая стигна до Пирогов и инжекции, които да предотвратят поразиите, нанесени именно от "горещото" лечение. Много й се караха тогава докторите и всъщност от тогава съм запомнила, че топлото не е универсалният пенкилер при проблеми с гръб/ кръст/ врат. 

# 584
Ако има възпаление не се слага топло. Доколкото аз знам.

Общи условия

Активация на акаунт