Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 428
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • Козлодуй
wiwala75, преди време бях паднала от високо и усуках коляното разтегнах връзки и ме боля 1 година ходих с наколенка и от тогава ми е останало навика да загрявам колената преди тренировка като се хвана с едната ръка за стената а с другата мачкам коляното на свободния крак и едновременно го клатя напред назад 50 пъти и след това намазвам с обезболяващ крем Фастумгел повтарям процедурата с другия крак Simple Smile Дано успях да го опиша какво точно правя Simple Smile

# 676
Здравейте момичета, включих се в групата ви отдавна, но си останах в сянка, както и преди. Придържам се към разделното хранене, но ограничавам простите въглехидрати и отдавна не ям сладко. Единственият ми препъни камък в храненето ми е хлябът. Много често нарушавам правилата си с него и то вечер, точно когато не трябва. При мен работи единствено ограничения прием на калории, особено вечер. Така от декември до сега с много нарушения свалих от 93 до 85-84кг и се въртя в омагьосан кръг.

Здравей,
Сама си намерила проблема, в тебе е и решението. Сама трябва да го поискаш. Махни хляба изцяло щом ти е препъни камък и не ползвай заместители. Според мен заместителите пречат психологически да се оттървеш от идеята за хляба изцяло. Peace

Има толкова много храни които ще те заситят, няма да останеш гладна.
Ако прекаляваш особено вечер, може би не се храниш достатъчно през деня. Не допускай да се правиш на герой до 5 часа, а после да гръмнеш (не че аз не съм го правила hahaha, но се поучих).
Хапвай протеин на всяко хранене, въглехидрати вечер само от зеленчуци.

Отвори си Фитнеспала, брой калории и най-вече въглехидрати, и виж къде точно бъркаш.
И участвай в дискусиите, защо си мълчиш? Hug

Хладилникът ми е зареден с броколи, карфиол, пилешко. Ще ходя да пазарувам спанак за яйцата, че се влюбих в омлета със спанак. Heart Eyes
Още съм си измислила авокадо с риба тон за снак, може и лук да сложа....

Няма да тичам днес и утре, боли ме хамстринга от сумо клековете, но ще им хвана цаката евентуално.
ДНес йога и довечера горна част и корем.

Видях страхотна спортна снимка на Бийпс! Но Блеки изпуснах.
Снимах се вчера във клуба, ще се пусна след малко.

Съни, браво за меденките!
Герганче, оправи ли ти се коляното?

# 677
  • тук и там
wawala 75, MM има операция на минискус.Изписаха го същият ден от болницата,До колкото имам спомен,беше в къщи 3-4 дни,като не беше обездвижен или прикован към леглото.Пази се и до ден днешен,ама не е имал проблеми със движението-кара колело редовно през лятото.Разбира се ,решението за операция на каквото и да било е трудно решение.Точно аз съвети не мога да давам-и  аз съм горе -долу на същите килограми като твоите  и цял живот съм на диета,а все съм дебела. Успех ти пожелавам!

Днес  аз съм на леща.

# 678
  • Козлодуй
https://www.viewsofia.com/article/23887/more/Tyaloto:-Kak-da-izv … mizlishnata-#more  - и да споделя любимия си линк за водата в тялото които ме вдъхновява за диети Simple Smile

# 679
  • София
Дези, с колко кила и с какво правиш сумо клека; да не ти е тежко? Аз го правя с 20 кила пудовка, като я държа долу. Така натоварвам и ръцете и кръста едновременно. Ако държиш тежестта горе, намали малко килата докато свикнеш.

# 680
Дези, с колко кила и с какво правиш сумо клека; да не ти е тежко? Аз го правя с 20 кила пудовка, като я държа долу. Така натоварвам и ръцете и кръста едновременно. Ако държиш тежестта горе, намали малко килата докато свикнеш.

С лост от 4кг + "чинии" от по 5кг. Само 14. Явно не съм свикнала на този тип натоварване. Ще свиквам. Сумо е с пръстите съвсем встрани като балерина, нали? Защото с пръстите напред нямам проблем и с по-тежко. Този тип клек ще правя без тежест засега или с 5ци във всяка ръка. Вътрешно бедро имам да оправям. Уф!
Ще намаля, къде ще ходя.

# 681
# 682
Lady Cassiopeia Duval, сподели после мнение за водата с магданоз.

# 683
  • In Wonderland...
Веднъж прочела за отводняването и полезно действие на чая от магданоз, и аз реших да си направя. Е, беше много гадно и реших, че ще си ходя водниста Joy
На вас харесва ли ви?

# 684
Последно време само ви чета ако остане време, нещо не ми се пише. То нямаше и какво де.
Вчера чисто информативно си вкарах храната във фитнесспала и излезе, че ям по-малко от колкото си мислех. Преди вечеря бях яла : 2 варени яйца, 1 кофичка КМ, 2 филии хляб Тонус с кашкавал и една само с масло и самардала. Не бях изобщо гладна, а като калории е едва 900, В 60 гр М 53гр П 43 гр .  Имам и малък минус, но то е вода, а и МЦ дойде снощи, та реални резултати след 5-6 дни Grinning

# 685
Lady Cassiopeia Duval, сподели после мнение за водата с магданоз.

Задължително ще споделя Simple Smile

Веднъж прочела за отводняването и полезно действие на чая от магданоз, и аз реших да си направя. Е, беше много гадно и реших, че ще си ходя водниста Joy
На вас харесва ли ви?

На мен ми е приятно. Вода с аромат на магданоз. Вкус почти никакъв не усещам. Когато охладен е много по-приятен за пиене, отколкото топъл. До колкото четох може да се добави и лимон Hands V

# 686
Правих преди време магданозена вода и щях да повърна. Много ми беше гадно.

Дези..коляното се обажда от време на време, но много го щадя. Не е като преди, мисля вече лека полека да опитам с упражнения.

Вчера правих карфиолено пюре... Фантастишън Stuck Out Tongue Winking Eye много вкусно, само дето се притеснявах. Сега имам перфектен заместител на картофеното пюре

# 687
  • София
Аз да се оплача, + 200 гр за седмицата.
Момичета вие хапвате ли нещо преди фитнеса? Аз не. Закусвам след фитнеса.Така обядвам към 15,00 и понякога не вечерям или минавам само с чаша кисело мляко и 10 бадема.

# 688
  • София, България
Духче, така е! Просто исках да обясня визията им на какво ми напомня. Важното за мен е, че е истински пълнозърнест хляб.

Както и да е! Остават още 2 кг, докато закръгля на 70. Нямам търпение, но пък и гледам да си му дам необходимото време, не бързам за никъде, а висящи кожи не са ми нужни! Не съм гладна за сега! Ще се отдам на почистване из вкъщи! Хубав ден от мен!

# 689
Карфиола Ото пюре наистина е чудна гарнитура. За Кайсия също става да гарнира месото, ако не го прави с мляко.

Общи условия

Активация на акаунт