Дневникът тема 87 - Да отслабнем всички заедно!

• 67 423
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Герганче, метни една рецепта за пюрето!
Ана-Мария, ще си вкараш тялото, ако вече не си, в режим сейф моуд и освен, че няма да сваляш, ще започнеш да качваш от въздуха. С тия десет бадема и два часа фитнес си изтезаваш организма.

# 691
Герганче, метни една рецепта за пюрето!
Ана-Мария, ще си вкараш тялото, ако вече не си, в режим сейф моуд и освен, че няма да сваляш, ще започнеш да качваш от въздуха. С тия десет бадема и два часа фитнес си изтезаваш организма.
Абсолютно!
Освен това, разликата между белия и пълнозърнестия хляб е нищожна....ГИ на белия е 62, на пълнозърнестия 70.
Та, по-добре без хляб.

# 692
Beeps, много го тача плието. Правя го с пудовка.

Попадна ми една рецепта за здравословни бисквитки. Или поне не чак толкова вредни Simple Smile
80 гр. овесени ядки
1 малка ябълка
шепа стафиди
шепа натрошени орехи
3 с.л. мед
2 ч.л. прясно мляко
половин ч.л. канела
кората от половин портокал
1/4 ч.л. бакпулвер
1 ванилия
2 ч.л. кокосови стърготини

Общо взето се стърже ябълката и се обърква хубаво всичко. Пече се на 200 градуса.

Не съм я пробвала, сега мислих, ама ме домързя. Аз ще я правя без меда, достатъчно сладко ще стане от стафидите и ябълката.

Карфиолено пюре правя по същия начин като картофено, само че карфиола го варя на пара. После или го мачкам, или го минавам в блендер.

За хляба: понеже ми се налага в диетата, която спазвам сега, да ям хляб, си взимам вита. Ужасен ми е, но през тостера, като се мине, е ок. Има един Stone bread, в Т маркет го има, много е вкусен. Иначе имам идея да си меся сама, ама засега е само идея.

# 693
Ето ме и мен:

Едит.........................................

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 09:41 от Deziderata

# 694
  • София
Браво, Дези!
Малко странично- сакът мидиъм или лардж е, че са намалени същите тук и три дни ме сърбят пръстите...

# 695
Май не успях да видя всички снимки тези дни, ама от тези които видях...много сте готини всички!
Да се чуди човек накъде още ще отслабвате?!

# 696
  • София
Амурче, ние за лафа бе Simple Smile
Аз две деца родих и отглеждам и в друга тема толкоз не съм писала. Компанията е страхотна! Всички са много духовити, усмивката прозира през буквите и е просто много уютно тук.

# 697
Аааа, аз си казах! Искам да изглеждам перфе без дрехи Grinning Тъй де, по бански.

Amour, не че има изгледи да се видим в залата, ама да знаеш, че отличителен белег освен татуса, вече ми е и лилавата коса Heart Eyes На дърти години ме хванаха лудите нещо.

Иначе пред перспективата да пиша проект забърках сладките... ама на барчета. Облизах вилицата - сладко е. Нямах някои от съставките, та сложих сушени червени боровинки и тиквено семе.

Дези, перфектна си!

# 698
Дези, чак телефона ми блокира. Чудна си.

# 699
Благодаря, момичета! Hug Hug

Бийпс, май е голям сака. Ходих да проверя, но не видях да пише. Влача хедгард (каска?)и 2 чифта ръкавици в него, освен екип, кърпа и обувки. Да де, и козметики, но те са ясни. Много неща събира. Видях го във витрината и ми спря тока.  Heart Eyes Обърнах се на пета и влязох да го купя. Беше намален и моя, та останах доволна, че съм спестила. Laughing

Амур, искам само да махна 2-3см от бедрата и талията. Може би 2-3кг са това, може и по-малко реално да е. Имам кусури, но отдалеч не се виждат. Въпроса е да не кача мазнини. Всъщност, ако паднат сантиметрите, а килограмите дори да се увеличат няма да ми е драма.
Засега съм 51.5кг на 157см. Май съм 156.5, да ви кажа.

# 700
Дези къртиш!!! Много хубаво тяло Heart Eyes

Пюрето от карфиол - карфиол и масло и пасирам с пасатора.  Карфиола сварен на пара. В картофеното слагам и мляко и никога не пасирам, че става като лепило.

Днес - омлет с чушка и сирене.
Вечеря свински дроб с лук. И има кисело зеле с пилешко, но ще видя дали ММ го е сготвил добре Simple Smile

Днес лекинко стъпих на канатара 10 дни -1кг. Ясно ми е че бавно стават нещата, а и още не се храня съвсем чисто. Уча се в движение, опипвам почвата. Едната вечер се натъпках с шоколад както бях писала. Та общо взето на 3-4кг за месец бих била предоволна.

# 701
  • София, България
Никога не съм успяла да видя никого, много бързо си скривате снимките. Дези, много искам да стигна на твоето ниво! Чудесна си, дори и да имаш някакви забележки да знаеш, че само ти си ги виждаш и в моите очи ти си с едно прекрасно телосложение, за което на този етап само мечтая.

Аз пък, аз пък, аз пък...... направих си бананово суши...  от средата на 2 филийки от тостерните пълнозърнести хлябове, от които яде МП... ги отделих от кората и ги наточих да станат за завиване.Намазах с тънък слой фъстъчено масло, сложих банан, колкото се събира  и навих на руло. Нарязах си на парченца и си имах бананово суши. Беше страхотно. Имах повод да си извадя китайските клечки и така се накефих, че си изядох и салатката с клечки.

Последна редакция: нд, 11 фев 2018, 01:57 от tissi

# 702
Ох, дроб с лук!!! Обичам!!! Таман утре ще ходим на месния пазар, отдавна се каня на дроба, но все го оставям "за другия път", защото вече сме купили пре- доволно неща. Утре, обаче, с него и ще почна.
Тези бисквити и аз ще ги пробвам.
Дези, и преди съм те виждала, сега както и тогава ще ти кажа едно- екстра си.
С лилава коса май не съм била, но с ярко червена последно- преди две години. А, да, и лятото- кичури в розово, синьо и зелено, освен стандартните руси.
Карфиоленото пюре го правя на ръка аз, мачкайки здраво карфиола /кога сварен, кога на пара/, но добавям и прясно мляко/ или сметана/, мнооооого масло, малко индийско орехче. Вчера направих чудна импровизация- пюре от броколи, моркови и няколко картофа. Пак намачкано, с много масло и мляко. Не остана, омете се на 5- тата минута. Който не го е страх чак толкова от въглехидрати- да опита.
Отводнявам се с... вода аз. Но отделно, в нас си се хапва магданоз, манджа или салата без такъв почти не правя, с много малки изключения. Или салата табуле- също е чУден вариант. Simple Smile Понякога хапвам кисело мляко, със сол и сериозно количество наситнен магданоз.

# 703
  • Козлодуй
Дези, и аз те изтървах но съм сигурна че изглеждаш великолепно в предвид тренировките ти Simple Smile

# 704
Дами, днес кантара ми закова на точно -5 килограма от 1 януари насам. Много съм щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт