Интериорен SOS /9/

• 120 324
  • 781
  •   1
Отговори
# 675
Обединих снимките в един пост, но сега не мога да изтрия останалите. Премахнах снимките от тях и сложих по едно - , много моля ако може някой да ги изтрие, за да не стоят така да пълнят темата.

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 12:04 от Киди

# 676
-

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 12:02 от Киди

# 677
-

# 678
-

# 679
-

# 680
-

# 681
-

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 12:01 от Киди

# 682
Снимките са стари има някой промени - на мястото на щорите има завеси, масата от хора е в кухнята, тв е 50инча и е максимално до секцията, масата в хола и столовете са други.

Приемам всякакви идеи за цветове за стените, секция, цвят на дивана, въобще всичко, защото честно казано незнам от къде да започна. Иска ми се всичко да е максимално изчистено. Килимът също е сменен, но не държа много на него че е много голям, ще кача снимка да се види.

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 12:06 от Киди

# 683
-

# 684
-

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 12:05 от Киди

# 685
-

# 686
Не казахте какъв стил харесвате ("максимално изчистено" може да значи много неща, а пък и тук виждам мебели, които рязко си контрастират Simple Smile ), също любими/предпочитани цветове, харесали ли сте вече нова дамаска за дивана и т.н. На мен ми идват в повече толкова много тъмни мебели, само секцията ли ще се сменя? Няма нито един студен цвят за баланс... пак ли всичко в изцяло топлата гама ще бъде? И не мисля, че подът трябва да е водещ при избора на новите цветове. Simple Smile

# 687
Под максимално изчистено имах предвид да няма много мебели и да е натрупано /някаква секция, която да е малка може би само долен модул/. За дамаска на дивана си мисля може би нещо в сиво, но като цяло нямам още идея как точно искам да е. Не държа всичко да е в топла гама. Може да се подмени и още нещо, но и аз незнам просто нямам насока.

# 688
Специалистът ще каже най-добре, но ето и моето чисто любителско мнение: аз не бих претапицирала дивана в сиво. Бих избрала любим мой и на семейството цвят, който дори и когато мине сивата вълна, ще си бъде актуален и най-вече ние вкъщи ще си го харесваме. Спрямо него бих избрала цвят за стените, нов килим и завеси/щори и освен секцията, бих сменила и поне холната масичка. Бар столовете изобщо не се връзват с останалото обзавеждане и бих ги сменила и тях - ако не сега, по-натам, кухненския диван - също (тези двете са коренно различни сами по себе си и различни от всичко останало). В интернет има много хубави идеи за т.нар. Breakfast Nook, където може да разгледате за такива по-casual местенца за хранене - с пейки с място за сърханение и/или столчета, възглавнички и т.н., може включително сами да си сглобите нещо такова с модулни конфигурации от Икеа примерно от този тип:

Това с което задължително трябва да се съобразите обаче, според мен, са плочките в кухнята и самата кухня. Стените - някакъв по-светъл цвят, за да се открояват шкафчетата по-добре, пък и цялото помещение ще стане по-голямо, сега с този цвят на стените и тъмните мебели стаята изглежда супер схлупната, тъмна и със сигурност по-малка, отколкото е в действителност.

И по-натам ще го мисля, като видя какво се е получило дотук. Simple Smile

# 689
  • Canada
То и сега не ви е много претрупано с мебели, просто многото дребни джунджурии предизвикват такова усещане, както и цветовете на килима и възглавничките на дивана. Килима бих го махнала определено. Светлият под носи някакъв студен, по-тъмен цвят на стените.
И аз не разбрах какъв стил харесвате? Минималистичен, скандинавски, шаби шик, глам, рустик, мид сенчъри модърн...?

Общи условия

Активация на акаунт