Да бягат болестите надалече от октомврийското човече! - Тема 20

• 74 708
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Ние сме с тази чаша
https://www.hippoland.net/avent-scf782-00-prehodna-chasha-s-drazhki-360
Пие си от нея без проблем, даже АМ смятам в нея да го давам и да спирам с всякакви шишета

# 556
Ние имаме такава на Авент и тя не пие от нея само се полива.Честит празник  .Бъдете благословени и вие и семействата ви. Днес и направих айран не го пие. Пробихме и ушите рева много .вече си мислех ,че ще си тръгне с една обеца хихи

анита123123, защо сте пробивали уши? Не е ли много малка?

За чашите на Авент-хич не се оказа полезна, пие си от обикновена нормална чаша, Пари на вятъра.

# 557
Ох, горката Мишка, много ме е жал на такива мушмуроци малки да им се пробиват ушите, като знам как боли после. Това заради празника ли? В Испания на момичетата пробиват ушите още в родилното Flushed

# 558
Aз за такива неща съм малко крайна, но поне с ММ сме се намерили. За нероден Петко (в случая Петка) стигнахме до единодушно решение, че ще пробием ушите когато/ако поиска. От дете имам доста неприятен спомен за процедурата, че и защото съм се дърпала, дупките са на различни места. После като тийн с една приятелка ходих за нова Blush Sunglasses и всичко мина добре.

# 559
И аз споделям мнението на момичетата. Нямам момиче, но ако имах, нямаше да я водя да я дупчат докато тя сама не пожелае и не поиска обеци. Някак ми се струва излишно за толкова малки дечица, те още не разбират, всичко е за родителите.

# 560
И мъжа ми е на това мнение, забранил ми е да й дупча ушите на малката. Ако тя поиска някой ден добре. За още едно бебе , мисля или почти веднага или ще размисля и няма да го правим.
Нещо ме зарязаха приятелките, с които разхождахме преди колички, кой почна работа, кой народни танци, налегнала ме е скука. Добре, че сте вие да пишете, иначе ще лудна. Как ли ще е с две- ами по- лудо и по- весело.
Обикновено ги приемат в същата ясла или градина , после училище и ще ходят на едно място.

# 561
Не мисля,че е малка в Токуда ми казаха,че трябва да е навършила 7 месеца ,зада може да и се дупчат ушите . Вчера имаше много деца на нейната възраст.Като стане по - голяма пак ще си плаче.Имаше едно момиче на 5 години ,един час мисли дали да има втора обеца уплаши се ,а беше дошло с желание. Ако порасне и не ги иска сваля ги и ще си зарастнат сами .

# 562
Добре си направила,Ани. И аз съм на мнение,че е по-добре сега. После е по-трудно,а всяко момиченце се кефи да има обеци.

# 563
О, аз не казвам, че Мишката е малка за тази манипулация, просто, че ми е жал, защото са толкова мънички още.
Ние също ще разрешим на Патето, дпри предпочитам да дойде от нея идеята за обеци, ще е, сигурно, много щастлива, че мама и тати позволяват.
Алия, сигурна съм, че ще е по-забавно с две, след месец и малко ще ти кажа. А пък идва лято, все ще се намери групичка с колички, сега зимата си е крив сезон.
Аз ще ходя да се оплаквам в магазина за обувки, взех гумени ботуши за Патето, а те пропускат, сега как да й обясбя, че вече не може да джапа в локвите, а толкова й  е кеф. Лошото е, че не ми дадоха и касова бележка за ботушките, детето ревеше, продавачката се луташ как да ми върне ресто, имаше още клиенти и мрънкаха нещо ..... знам ли, ще пробвам, ако мине, ако не здраве да е...

# 564
Момичета, за тези от вас, които още го нямат, искам да похваля икейския лигавник, който е като риза, непромокаем, с ръкави. Върши чудесна работа. Отдавна му бях хвърлила око, но не бяхме ходили зимния период покрай грипове и епидемии.
От една седмица смених ДК и има напредък с яденето, че пак беше почнал да стачкува. И разгеле, вече не пасирам, яде си стандартните менюта за деца от 1 до 3 години. Новата кухня има повече подправки и е по-вкусна явно и за него, за по-големи деца като нашите, е ок. Само някои от десертите не одобрявам, като например наличието на нескуик, корнфлейкс и подобни и когато ги има, му давам просто кисело мляко с бисквити следобед. Вече си мислех, че до първи клас ще пасираме, но има светлина в тунела.

# 565
Към коя кухня мина?

# 566
Крис, до сега взимах на Хер бебе/Вълшебник. Сега смених с Ян Бибиян и се приема по-добре. По като манджички изглеждат нещата сякаш, не като желета, особено след като ги стопля. Другата, която мисля по-нататък да пробвам, е Юначе.

# 567
Аз с мойта злояда дъщеря минах през всички от днес сме на Българче.

# 568
А аз с тая квартална кухня на яслата явно  изоставам. Обикновени манджи, ту яде, ту от нашето. Само кремчетата ни писнаха.
Ние си се гледаме в къщи. След прекратяване на кърменето имаме голям проблем със следобедния сън. Рядко имам успех. Като я возя в колата става по- често. Виж след плуване е най- добре.
За тия кътници нищо не помага, много я мъчат и мрънка през час нощем. Как да тръгна на работа. Ще заспя шофирайки.
Е и за ясла нямаме голям шанс.

# 569
На едно от момиченцата пробиха ушите за обици, едно че рева, второ направи възпаление и трето и ги махнаха, защото всички деца в яслата и дърпат ушите, понеже нещо има там, което да блести.
Аз си пробих ушите на 30 години, бая си ме боля. Тя да ги пробива, когато реши.

Аз редовно давам дентокинд, вече по 6 на ден. Слава богу избиват пустите кътници, без драма. Иначе беше ад.

Общи условия

Активация на акаунт