За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 71 087
  • 747
  •   1
Отговори
# 690
  • София
  • Мнения: 10 929
Правя постна питка. Кажете ми как да закрепя сусама, който смятам да й ръсна от горе. Без яйце не стои.

Намажи я със зехтин и след това поръси.  Peace

# 691
  • Мнения: 39 506
Пробвано е. Не е това търсения ефект, защото лесно пада.

# 692
  • София
  • Мнения: 11 731
Пробвано е. Не е това търсения ефект, защото лесно пада.
Вода , само вода намазваш.

# 693
  • Мнения: 39 506
Мерси, Марчева! Ще те послушам!

# 694
  • София
  • Мнения: 11 731
Мерси, Марчева! Ще те послушам!
Колкото - толкова. Няма много да се залепят след като няма яйце.

# 695
  • Мнения: 1 225
 Моля да ме орентирате каква тава ще ми трябва за грамажа на тези продукти. Колко време г-д трябва да се пече.

http://www.vkusnoteka.bg/2014/06/blog-post.html?m=1

Последна редакция: пт, 16 фев 2018, 20:54 от bobi_bs

# 696
  • Мнения: 22 867
Моля да ме орентирате каква тава ще ми трябва за грамажа на тези продукти.

http://www.vkusnoteka.bg/2014/06/blog-post.html?m=1


bobi_bs, Ани е отговорила най-долу в коментарите: Тавичката е 20:30 см. Peace

# 697
  • Мнения: 14 139
В коментарите е уточнила, че тавичката е 20х30 см.
Лабрекс ме е изпреварила.

# 698
  • София
  • Мнения: 10 825
Мога ли да запазя до утре тесто за мекички/бухтички с бакпулвер?
Знам че със сода почернява, но не знам как ще се "държи" това с бакпулвера

# 699
  • Sofia
  • Мнения: 26 491
Как да сготвя свински джолан?

# 700
  • София
  • Мнения: 11 731
Как да сготвя свински джолан?
Печен става разкошен, но ти трябва време.

# 701
  • Мнения: 4 859
Как да сготвя свински джолан?
По тази рецепта,но го правя в гювеч
http://pep-4o.blogspot.bg/2010/01/blog-post_6862.html?m=1
С кисело зеле
http://magiasmoni.blogspot.bg/2014/02/schweinshaxe-mit-sauerkrau … -tontopf.html?m=1
Само джолан с мед,балсамико и кола
http://vkusenden.blogspot.bg/2017/07/blog-post_16.html?m=1
С повече зеленчуци
http://mysweethobby.blogspot.bg/2012/05/blog-post_82.html?m=1

# 702
  • сред люляците
  • Мнения: 767
Как да сготвя свински джолан?

Напоследък фаворит ни е тази рецепта с бира http://ilrai.blogspot.bg/2015/01/blog-post_17.html?m=0

# 703
  • В сърцето на живота!
  • Мнения: 3 160
Как се приготвят сладко-пикантни хапки?

# 704
  • Мнения: 10 268
Мога ли да запазя до утре тесто за мекички/бухтички с бакпулвер?
Знам че със сода почернява, но не знам как ще се "държи" това с бакпулвера

Правих веднъж, нищо не стана. Бакпулвера като го активираш трябва да печеш явно веднага или до 30 мин най- много. Но при мен мекици с бакпулвер не станаха.

Общи условия

Активация на акаунт