Декемврийчета 2017г.

• 98 945
  • 968
  •   1
Отговори
# 360
Уауууу, не знаех, че може веднъж на ден. Аз след всяко цедене... Чувала съм и за хора, които нищо не стерилизират. А вие до кога мислите да го правите?

# 361
Ейй благодаря ви! А до колко време ги държахте в камерата? Ще прочета, но и вас да питам.
Миналият път спрях да стерилизирам,  когато малкото почна да пълзи много да  и бута всичко в устата , обезсмисли се...сега като гледам ще е по- рано- баткото му пипа всичките играчки, едвам бибероните опазваме ...

# 362
Аз стерилизирам всичко(шишета, биберони, помпа) всеки ден, сутрин. Станало ми е рутина, ще действам така до около 6месец.

# 363
  • София
Аз вече почти не стерилизирам, защото и при нас баткото лапа всичко на бебето и няма много смисъл. Веднъж на седмица изварявам биберони, помпа, шишенце и тн, а през другото време само ги мия старателно с гореща вода.

# 364
Аз стерилизирам всичко(шишета, биберони, помпа) всеки ден, сутрин. Станало ми е рутина, ще действам така до около 6месец.
Същата работа е и при нас-всяка сутрин пълня до дупка стерилизатора, после преварявам вода, правя чай и денят започва Simple Smile Може би и аз до към 5,6 месец ще стерилизирам.
Ръцете са му нон-стоп в устата. Даже напъхва и двете едновременно и пръстите му се подават като пипала от устата Simple Smile много е смешен Simple Smile От скоро е започнал много силни звуци да издава, нещо като каране и нареждане, понякога направо крещи. Все по-трудно му слагам памперса-големи чупки, голямо мятане на тоя повивалник...

# 365
Evianna, аз започнах да давам от запасите Simple Smile в камерата като ми намаля драстично кърмата. Преди да започна изцяло с АМ свърших замразената и минах на адаптирано мляко. Иначе съм чела, че може да се държи година, но не съм сигурна.

# 366
  • Дания
Вели, щъркелът в един ден ги е донесъл нашите бебоци. 😊
Аз нищо не стерилизирам и нищо не гладя.

# 367
И аз не стерилизирам, мия с препарат за бебешки съдове.

# 368
Здравейте мами , Hug
аз съм от късните януарки исках да почерпя от вашия опит и да ви попитам -преминаха ли при вас коликите и кога? И тези от вас които кърмят- регулира ли ви се вече кърмата?

# 369
  • София
Хамсти, при мен кърмата се регулира преди около 2 седмици. Май и коликите понамаляха тогава, въпреки, че още е на Инфакол бебето. Та може и от него да са намалели. За всеки случай, мисля да го давам до 3 месеца и полека да го спра.

# 370
За кърмата не мога да кажа, моята сякаш намаля.. В тази връзка някой знае ли как спира кърмата? Рязко или постепенно, днес по-малко, утре още по-малко..?!
Коликите още си ги има(на 2,5м),но не са това, което бяха. Не я мъчат така, не плаче продължително. Леко я свива коремчето, чува се отвътре как пука, тя мрънка, но толкова. Да не казвам голяма дума, но му се вижда края и на този период  Simple Smile

# 371
  • София
Спешъл, защо мислиш, че ти е намаляла кърмата? Аз все се притеснявам за това. Мисля си, че се е регулирала, но да не би да спира? А се притеснявам, защото беба е само на кърма и нямам представа дали ѝ стига.

# 372
Не се притеснявай, наддава ли бебето? Моята също си наддава, но тя е на смесено хранене. В началото изцеждах на хранене от една гърда по 60мл,а сега след 3часова пауза изцеждам едва 30мл,(от 2 гърди), което разбирасе е крайно недостатъчно за нуждите на бебето. Това от скоро. Та следейки милилитрите с помпата установих, че  намаля...

# 373
  • София
Сега втория месец беше наддала 800гр. и 5см. Аз не цедя, просто като минат 3-4 часа и се размрънка я слагам на гърда. И понеже не виждам по никакъв начин колко яде, все я мисля и се притеснявам дали ѝ стига.

# 374
Ууу чудесно, много висока 
 Stuck Out Tongue Winking Eye Значи й стига, щом си наддава детето и се буди с такъв интервал.
Аз докато кърмех се будеше на 1.5, рядко дочакваше 2рия час. И да разбирам притесненията ти, с кърменето почти винаги си в чуденка, стига ли/не стига ли и аз бях така и предполагам това притеснение е в реда на нещата, защото не виждаш точното количество мляко  Simple Smile

Моята бебка беше качила 1.200 на 2рия преглед  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт