Декемврийчета 2017г.

• 98 652
  • 968
  •   1
Отговори
# 420
Съжалявам, но не се сещам за друго. Препоръките й са доста "олд скул"   Sad 

# 421
  • Пловдив
Да, забравих да кажа, че махнах всички капки за колики - цитираните от вас и Биогаята и всичко. Започнах да хапвам мюсли повече и аз и се пооправиха нещата.

# 422
  • София
Момичета, олекна ми. Девойката ми се изака. Благодаря за съветите Blush
Надявам се да е период и да не се повтаря.

# 423
  • София
Честит празник, момичета! Бъдете все така грижовни майки и любящи жени! Дарявайте и получавайте любов във всичките й форми!

# 424
Честит празник и от мен  Flowers Hibiscus

Здраве, щастие и много много любов !

# 425
# 426
Честит 8-ми март, мили момичета!
Бъдете здрави, спокойни и изпълнени с любов!

# 427
  • Дания
Честит осми март и от мен, момичета.
Много ми хареса пожеланието да сме спокойни. Днес имам особена нужда от спокойствие. Малката цял ден си показва рогата и се криви😁
Пожелавам ви да сте здрави, уважавани и обичани майки и любими.

# 428
Честит осми март! Много здрави и обичани!

# 429
Момичета, честит празник на патерици! Бъдете обичани и ценени!
Вчера бяхме на ортопед и по повод завъртането само на една страна-лекарят каза да я стимулираме да се върти повече, да сменям ръцете по-често, защото в противен случай щял да ни праща на невролог.

# 430
  • София
Здравейте момичета,
 Предстои ни първа ваксина утре. Дайте съвети какво може да се направи за да мине по-леко. Как премина при вас? ММ е командировка и сме сами с дребосъчката, поради което съм доста притеснена от възможни странични реакции.
Приятен слънчев ден днес Simple Smile

# 431
Ох, при нас не мина добре  Sad , което обаче не означава, че и при вас ще е така!
Страничните реакции най-често са вдигане на температура, раздразнителност, неспокойствие, отказ от храна. Говори с вашия лекар какво може да дадеш за температура.

Аз дадох:2 дни преди ваксина, в деня на ваксина и 2 дни след ваксина-фенистил, в деня на ваксината 2,5мл панадол, лепнахме на убоденото място  "Куул пач".

Моята бебка вдигна температура и плака доста(особен, жален плач). След панадола се успокои и заспа(спа цяла вечер). На следващия ден отново бе развълнувана и неспокойна до към обяд и това беше. Е не е малко де =( но мина и замина.. Обаче сега на 22 ри отново ужас!

# 432
  • София
При мен нито едно от двете ми деца не проявиха никави реакции - дори не бяха по-раздразнителни - спинкаха си по цяла нощ, както винаги. Досега са им сложили на два пъти по две ваксини : всеки път една в крачето и една в устата. Единствената реакция беше, че ревнаха след като ги боцнаха, но щом ги гушнах, веднага спряха. Само първия път сложих куул пач, но нямаше смисъл и втория път дори не ползвах.

# 433
Малкият след ваксините беше нервен и неспокоен, всичко друго беше ок. Бебо направи 3 месеца и половина, но за сметка на това от седмица някъде започна да се буди по никое време през нощта-2, после в 4, после в 7, ужас Sad А почти от самото начало спи по 8,9 часа без прекъсване. Нощното хранене го отказа оше след първия месец. Нямам обяснение на какво се дължи...Като зомбирана съм Simple Smile

# 434
И при нас първата ваксина мина добре. Дано и занапред е така.
За спането има дни в които спи добре и денем и нощем.има други в които е неспокойна
Два три дни почти не спи през деня. Прави някаколко пъти някакъв кратък съм през деня. И не и е ок. Но се буди.
Дано отмине това по скоро. Иначе нощно време бива.

Общи условия

Активация на акаунт