През деня е различно. Днес не е спала, ама хич. Общо взето най-хубавото си спи навън в количката, 3 часа без будене

Ден с ден няма еднакъв.

Предпочитам през нощта да се събуди още 1-2 пъти и да му дам да суче...в 7 ми е най-хубавия сън, като се събуди и седи минимум час и половина и пъшка, накрая се примирявам и ставам.
Докато се видим, докато вечеряме и започнем да къпем децата става 22:30 часа. После докато намажа децата и направя масажчетата, става 23:30 часа. Голям смях пада след хранене, защото се търкаляме четиримата в кревата. Накрая заспиват към 1 часа и сутрин спят до около 10 часа. Следобед спинкат ако сме навън, иначе пропускат.
Чак питах педиатъра дали е нормално и той ме погледна все едно не съм в ред
Малчо снощи се ококори в 1:30 и го взех при нас на спалнята да поспим поне няколко часа. Не знам какво му стана, но много лошо ни научи да спи по дълго през нощта, а сега е на нов режим. Млякото не му стига-пие по 210 мл вече сутрин и вечер, през останалото време по 180, но май изцяло ще мине на 210 мл-реве като изпие 180 и иска още...
и 120мл многооо рядко може да изпие, не я й насилваме. Имаше няколко дни, в които изпитвашв и по 60,70мл(това наскоро) и аз много се притесних. После забелязах, че е на периоди. Сега се водя изцяло по нея. Трудното при нас, е че е на смесено хранене и винаги първо суче(кърмата не достига обаче). Оттам идва големият въпрос колко е изпила и колко АМ да направим, за да не хвърляме(а често не го доизпива).
))))) чудя се като е толкова отворен-кога ще почне да си държи сам бутилката
))
Препоръчани теми