Декемврийчета 2017г.

• 98 693
  • 968
  •   1
Отговори
# 390
И аз купих чантата на Авент. За да стои топло по-дълго, слагам и едно шише от мин. вода и го пълня с вряла вода. Иначе пише, че държи до 4 часа, но не ми се вярва.

# 391
Зависи и с коя ръка носите бебето,едната на мен ми е по-удобна и за носене и за кърмене и може би то гледа в едната посока повече ( така си мисля). Аз сменям местоположението на играчките над леглото, както и го въртя в самото легло ( единият месец спа с глава към единия му край, другият - обратно)...
Гледам и всеки път да го слагам на различна страна да спи, но няма много смисъл - той се врътва по гръб..
Засега не хваща играчки, гледа ги и удря с ръка понякога случайно..и аз нямам много време за гимнастика Sad по корем не обича, единствено като го нося си държи главата и върху мен като го сложа по корем я вдига ( понякога и заспива върху мен по корем) Simple Smile

# 392
И аз си мисля че от носенето се научи на дясно да е върти повече. Иначе и аз гледам като рита и е легнал да му привличам вниманието в ляво. Понякога се получава друг път не.

# 393
И при нас ги има това-на мен ми е по-удобно да нося с лявата, а дъщеря ми се върти на дясно.

# 394
Мхм и аз нося с лявата и ми е по-удобно да кърмя на лявата страна. Въобще не се бях Замисляла, докато не забелязах, че върти главичка все в дясно. Както казах работя по въпроса и за 2 дни има напредък, ще спи вече повече на лявата страна.

Поли, сподели като имаш наблюдения за чантата на Авент, хвърлила съм око на една в Олх  на добра цена, новичка, но се чудя.

Честита Баба Марта  Simple Smile

И последно полезна информация   http://events.puls.bg/?gclid=EAIaIQobChMI_K7I25DL2QIVg4x3Ch0fPgd … EYASAAEgLlA_D_BwE

# 395
Аз я купих за 20лв. 2ра употреба от олх и после се изядох, бях забравила за този сайт
Ползвам я за всеки случай-понеже давам на малката чай от копър, като заизлизаме сипвам вряла вода в пластмасово шише и него, заедно с това с чая, ги слагам в чантата, ако случайно се събуди и заплаче като сме на разходка. Без шишето с вряла вода не задържа много.

Последна редакция: чт, 01 мар 2018, 19:52 от Poliiii

# 396
Честита Баба Марта и от мен с малко закъснение Simple Smile
Поли, чантата, която ползвам е същата и аз не съм доволна. Даже си мисля, че един обикновен термос би свършил по-добра работа Simple Smile Ако някоя мама ползва нещо подобно, от което е доволна, ще чакаме да сподели. Скоро имахме по-дълго пътуване и малкият се храни със студено мляко, а уж в термочантата държах бутилките с вода Sad
Спешълче, мерси много за линка Simple Smile Ако съм в Бг тогава, обезателно ще отида в неделя. Много ще ми бъде интересно.
На бебо главичката му отзад е леко сплескана, като скосена някак изглежда. Въртя му главата ту в ляво, ту в дясно, но той си се "центрира" и си прави каквото иска...Чудя се дали мога нещо друго да направя, за да не остане спкескана, Вие как мислите момичета?
Хубав ден и до скоро Simple Smile

# 397
Момичета, аз ползвам този, тествах го първо в нас.. Сипвам вряла вода и затварям, водата беше вряла след 24ч. и гореща след 48ч.Но си носите водата за млякото отделно или в шише за хранене, а в тази вода затопляте. Супер много съм доволна, една от сполучливите ми покупки.

# 398
Момичета, аз ползвам този, тествах го първо в нас.. Сипвам вряла вода и затварям, водата беше вряла след 24ч. и гореща след 48ч.Но си носите водата за млякото отделно или в шише за хранене, а в тази вода затопляте. Супер много съм доволна, една от сполучливите ми покупки.

Еее така е супер, явно е по добре от термобокса който е като чанта.
А откъде го купи, какви пари е и как се води точно името му.

# 399
Момичета да ви питам, вашите бебета минаха ли през криза на растежа през 5тата седмица и как протече при вас?

# 400
Поръчах си го онлайн, напоследък само така пазарувам, че нямам време да обикалям по магазините. Около 60лв. беше, но не помня точно сайта. Като се напише в Гугъл "Термос за затопляне на храна Philips Avent" и излиза.

# 401
Момичета, вие как сте с цикъла.. Моят вече е редовен, този месец точно на датата си дойде, но е адски обилен първите 3-4 дни, на 2 часа сменям превръзка и е на прага да прелее.. и едни съсиреци има в допълнение.. всеки ми казва, че било нормално, матката се чистела, но докога така.. вие как сте?

# 402
  • Дания
Мама на слънчице, ти си добре. На мен ми идва за трети път вече и все през 14 дена. Кажи речи все съм в цикъл. Ходих на лекар, нямало проблем каза. До 6 месеца след раждането всякакви чудеса каза, че са възможни.

# 403
Аз изкарах 41 дена цикъл(лохии) след раждането. Сега към момента ми дойде,, уж", ама толкова слабооо и трая едва 3 дни.

# 404
  • София
Аз имах само десетина дена лохии. Досега - трети месец , нямам нищо. Ходих при АГ-то и ми каза, че може и скоро да ми дойде, може и да не дойде Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт