ОКТОМВРИйче вече пее, гука и се смее - Тема 4

• 68 815
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Препоръчвам песента " пет малки патета" в изпълнение на hey kids в you2be .

Това е химна у дома Simple Smile След нея "Кокошка край хамбарЯ" Simple Smile Всичко що е патенце, конче е на почит Simple Smile

# 646
Peacock, по едно време всички вкъщи ко-ко-кахме покрай тази песен. Grinning

# 647
Охоооо след малко ,ще пусна и кокошката значи хахаха

# 648
Тони, а ако го събудиш към 20 ч., след като е поспал един час. Да поиграе два часа и да заспи към 22-23 часа. Нашият режим е такъв- дремва 30-40  Мин към 19 часа, после го занимаваме до към 21, къпане, хранене и заспива към 22. Явно трябва да му изместите малко спането. Или е много кисел и няма как да издържи?
Да ти кажа не смея да го събудя. От 19 до 22-22:30 спи най-спокойно. Започна да пропуска и банята и затова я изтеглих по-напред. Ох не знам, изтощава ме това и рева преди всяко заспиване, просто съм на ръба на нервна криза.

# 649
Дааа, голямо кудкудякане е у дома Simple Smile И баба, и тати, и аз Simple Smile

# 650
Тони - Невролаксин 3х1 . На билкова основа е Simple Smile

# 651
Моето след баня много плаче.Едва успявам да го облека.Незнам на какво може да се дължи.После докато заспи се почва едно мрънкане.Ние го къпем по различно време.Ако е заспал не го събуждаме и чакаме да се събуди самичък.След баня заспива за около час два и след това се буди за хранене.Завиждам на майките,чиито деца спят по цяла нощ.При нас не е от съществено значение кога ще го изкъпем или нахраним.Колкото и да се опитвам да му направя режим като е гладен си иска шишето на момента. Simple Smile

# 652
Благодаря, Симонка! 💐

# 653
Стефи, абсолютно за всеки ред съм +1.

# 654
Нашият го къпем към 23-23.30. И напоследък е започнал да плаче след като го изкъпем. Има два варианта- плаче след  като го изкъпем и заспива ,докато го храня или не плаче след къпане, реве като го сложа в леглото.. А преди не му чувах гласа..
Но ние го къпем почти всек иден, защото виждам, че много му харесва. Чакам само да се постопли и почваме с плуването за бебета. Педи само ме пита кога ще започна да го водя. И аз го виждам, че му харесва.

# 655
Тони, моята бебка спи по цяла нощ от както се е родила, но аз бих пробвала моята схема: къпя около 22.00часа ( като го правя с по-топла вода 40С и за Софи е голям кеф самото къпане, та я позабавлявам малко) ,'след това правя сравнително дълъг масаж, защото обожава да е голичка и страшно много рита ( изразходва енергия ) и вече е освирепяла от глад, яде , гадя лампите, слагам в леглото и заспива. Според мен е важно да спят на тъмно, макар, че за мен беше ужас докато свикна, както и да са достатъчно изморени. Аз общо взето, следобед и вечер много я занимавам, защото преди обяд си върша вкъщи работата, на обяд излизаме навън и се прибираме следобяд и я почвам Simple Smile
Дано да съм ти полезна, успех Simple Smile

# 656
  • София
И аз къпя моето диване всеки ден, и също с по-топличка вода, около 38 градуса. Много обича да се къпе, но свърши ли банята и започват едни ревове, и също като Стефи едвам успявам и да го облека. Затова започнах да правя масаж сутрин. Другото, което правя е, че межу предпоследното и последното ядане го занимавам и той не спи, затова и когато след баня успеем да се облечем и му дам шишето, заспива още докато пие. Дори се налага да го будя, за да си го изпие. И спи непроудно до 2. Ако обаче заспи преди последното ядене, мъката за заспиване е голяма. Винаги гася лампата, и той знае, че е време за сън. Режим спазвам. Понякога го понасилвам да яде, когато още не е гладен, но като съм пробвала без режим и става страшно. И двамата се объркваме. А аз все пак съм зодия дева! Laughing

# 657
  • София
И моя обича кокошката и две калинки.

Зверчето също имаше моменти, в които плачеше, но вдигнах градусите и му мина. Ама той обича мноого горещо, иначе реве. Къпем го на 39гр при 26 температура. Метнал се е на мен. Аз също обичам вряла вода, да ми почервенее тялото чак. Иначе се превъзбужда от банята и е малко труден на мазане.

# 658
  • София
На гръцко приспивам Grinning

Всяко дете е индивидуалност и при някои каквото и да правиш не се поддават. Аз както да въртя и да суча нощем си яде и това е. Буди се в 3 и си иска. Една вечер пропусна и станахме в 7 и край иначе спи до 8 или 9:)
Сега яде в 19 заспа , току - що се събуди и до 22 ще се занимаваме. Яде и ляга.

# 659
Като ви чета как стават посред нощ да се храня и ми се насълзяват очите :/ Ради все повече разрежда, много ме тревожи това дете, а няма какво да направя, тя плюе като не иска да яде. Педи казва да я следим как наддава и толкова, но...
На закуска яде 200 мл, след това прави пауза между 4 и 7 часа!!!!!! След това с рев и въртене яде на 3 часа, ама огромен зор докато захапе бибата, огромен! И като засуче, 180 мл не й мърдат. Но самото засукване е мъка.
И така ядем 4, макс 5 пъти на ден :/ И не става, предлагам й храна, дондуркаме се, правим се на маймуни с таткото, детето просто плюе млякото. И сменихме 4 млека в пробване, не е от млякото явно, шишетата също...
Дано наддава добре, ще видим на 20-ти...

Общи условия

Активация на акаунт