Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 824
  • 755
  •   1
Отговори
# 480
Аз така и не де възприех, а така обичам Успех с намирнето н тона

# 481
Аз нахлувам с бърз въпрос:)
Възможно ли човек да не открие своят нюана на червеното червило.
Адски много харесвам червени червила,но с всичко което съм пробвала съм като маймуна пробвала съм по светло ,по тъмно.Пробвала съм по формата на гланц или на червило. И все съм смешна. Дали заради комбинацията от червена коса тип рижава и лунички или защото не мога да оцеля моят тон.
Вече започвам да мисля ,че червено червило наистина не ми отива и ще трябва някак да се плимиря:D

Разбирам те напълно. Аз също съм била с червена коса и знам колко е трудно да намериш хубаво червено червило. По-яркото ти прави косата по-безцветна..по-кафеникава сякаш, а по-тъмното прави косата по-наситена. На мен ми харесваше матираното червило на Seventeen в номер 29 в комбинация с червената ми коса. И така като гледам в сайта, номер 10 също изглежда доста добре, пропуснала съм да го пробвам.

Ето линк: http://seventeencosmetics.com/en/colour/lips/matte_lasting_lipstick.html

Много ми се иска вече да пробвам някое червило на Dose of Colors. Някой пробвал ли ги е? Наистина ли са толкова качествени, колкото ги хвалят?

# 482
# 483
Много ми се иска вече да пробвам някое червило на Dose of Colors. Някой пробвал ли ги е? Наистина ли са толкова качествени, колкото ги хвалят?
Да, наистина.

За точен нюанс се отива в Мас и там те червят, и ти го посочват.

Като цяло червеното червило е доста задължаващо и повечето хора не го харесват, одобряват и не носят особено през деня. Това е мит, че мъжете си падат по червено червило. Много съм питала, почти всички казват секси е, но да ми остави отпечатък в леглото, на кафе ме плаши. Има жени, които си мислят, че са супер красиви и неотразими с червено червило и носят винаги  и постоянно, което не им прави добра услуга. Особено комбинацията много мургава кожа и ярко червено червило е направо смешна в ежедневие. Трябва да се внимава с червеното червило, за да е секси и хубав резултата. Поздравявам те, че търсиш точен нюанс и се надявам да се похвалиш и да успееш. Ако не, не се отчайвай има толкова хубави други цветове.

# 484
  • гр. София
Червените са с 2 подтона - студен ( в студените има син пигмент и с тях зъбите изглеждат бели ) и топъл ( топлите имат оранжева нотка ). Отиди в МАС и помоли да ти сложат и от 2та подтона. Така ще разбереш кой е за теб, но аз подозирам, че ще е с топлия.

# 485
Моята кожа е с топъл подтон, но интересно, че се харесвам повече с червени червила със синкав нюанс.

# 486
  • гр. София
Аз съм с жълт подтон на кожата и се харесвам и с 2та нюанса на червеното.

# 487
Аз съм с много бледа кожа с жълт подтон. Нося червено червило-ярко и малиново и с двата нюанса се харесвам. Но го нося много умерено, рядко в ежедневието, и в офиса никога. Нанасям супер леко и внимателно. Много е тънка границата между това да изглежда стилно или смешно( да стои като лютеница).
Наистина много време ми трябваше да се реша да нося такова ярко червило. Сякаш в последните години се первърнаха в тренд супер ярките цветове като цяло. Аз съм с тъмна коса и мога да си позвола да нося почти всичко, защото се създава хубав контраст. Само бледите светло розови не ми отиват особено като имам лек тен.
За червена коса подхождат телесните прасковени и кафеникави  тонове. И понеже сега съм в червената гама и аз(кафяво -червена) виждам как рязко се променят нещата,и това което съм носила преди сега не ми отива.

# 488
  • Бургас
И аз съм в червената гама,червено червило не нося и не харесвам.Имам едно на Шанел,малинов цвят с него по се възприемам.Телесни цветове много харесвам както е написала Мис,кафеви също,последното си кафяво на Мак не съм спряла да го нося.

# 489
Аз съм светла и с жълтеникав подтон на кожата. Най-много се харесвам с керемиден цвят червило, пробвала съм и други червени със студен подтон, не стоят зле, но някак не се възприемам с тях.

# 490
споделете моля, номерата на вашите керемидени и прасковени червила, аз също харесвам тях, но трудно намирам подходящ цвят,благодаря

# 491
Такива ярки червила много рядко стоят добре, ако нямаш цялостен макиаж с фон дьо тен, коректор, пудра, руж, вежди. Поне при мен е така. Ако сложа, каквото и да е червило, освен някой незабележим нюд ми стои отвратително и неестествено. Когато направя цялото си лице, тогава и червилото стои добре. И въпреки това никога не съм се чувствала комфортно с червено червило. Много по-добре ми стои ярко цикламено. Но когато си поиграеш с руж, пудра и хайлайтър много по-вероятно е да се харесаш и с червеното червило.

# 492
# 493
Момичетааа много ви благодаря за съветите ще се разходя тези дни до MAC и без това имам нужда да се разсея малко . На всички показани от Агент жени червеното червило им стой убиец за съжаление при мен ефекта е обратен. Може би наистина трябва да обърна внимание и на другият грим и чак тогава да търся моето червено червило.

# 494
О да, червено червило само на направено лице с основа. Peace

Общи условия

Активация на акаунт