Гримиране - идеи и техники (Тема № 70)

• 110 773
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
и аз имам русалския хайлайтер - изобщо не оранжавее, нежен и приятен е

# 646
  • При децата ми
Кой е русалковия хайлайтър на Essence?

Относно минералната теракота на "Голдън роуз", аз я имам и съм много доволна.

# 647
Кой е русалковия хайлайтър на Essence?

Относно минералната теракота на "Голдън роуз", аз я имам и съм много доволна.

Ето, този:

От минералната теракота и аз съм доволна.

# 648
# 649
Този хайлайтър е много фин, не много забележим и е хубав за парите си, но нищо особено, специално и т.н.

# 650
Тази минералната теракота на "Голдън роуз" , какво е и какво прави, руж или пудра е, благодаря

# 651
Тази минералната теракота на "Голдън роуз" , какво е и какво прави, руж или пудра е, благодаря
Хайлайтър е, леко бронзиращ. Тип "целуната от слънцето". Нежен, ненатрапчив, леко разнасяне. Става за озаряване на цялото лице.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 11:34 от Джаста Праста

# 652
Може ли да се ползва върху пудра, ще изпъкват ли проблемите и друг въпрос, с матов руж може ли да се ползва, благодаря отново

# 653
  • При децата ми
Хайлайтър е, леко бронзиращ. Тип "целуната от слънцето". Нежен, ненатрапчив, леко разнасяне. Става за озаряване на цялото лице.

Точно! Ефекта е точно “целувка от слънцето„.

# 654
Аз я ползвам върху цялото лице, с леко докосване. Често самостоятелно, но понякога върху освежаващата пудра на Есенс или върху матиращата. Няма проблем, но аз с пудри и хайлайтъри съм пестелива. Не наслагвам, леко нанасям, по скоро с погалване.
ПП Руж не ползвам и не мога да отговоря как би се държала върху него. Особено, ако е матов. Но следвайки логиката не би трябвало да има проблем, само дето матовото ще стане озарено. Един вид ще се изгуби ефекта мат на ружа.

# 655
Благодаря ви момичета Flowers Hibiscus

# 656
Благодаря ви, скъпи момичета. Heart Значи е опушен, ясно. В днешния епизод беше доста по-леко гримирана, и специално издирих подходящи снимки зс вас и ги изрязах, за да придобиете максимална представа. Адски много ми харесва, защото става и за ежедневието, но е съществено да се улови как точно е направен. Тук как са й гримирани очите? Дебела или тънка очна линия? Има ли опашка и слагани ли са сенки? Flushed Безкрайно ще съм ви благодарна за помощта! People Baby

# 657
Здравей, моето мнение е, че тук очната линия на горния клепач е направена с молив за по-мек ефект, съвсем дискретно и ненатрапчиво, без опашка. Изкуствените мигли като цяло допринасят за цялостната визия. Но трябва да се има впредвид формата на окото, според мен тази актриса е с леко паднал клепач. Знаете, че един и същ грим може да стои много различно на различните форми очи.

# 658
A, ново 20.. значи не е очна линия, а молив? А дебела ли е линията или тънка?

# 659
Средно дебела  Grinning Сега се върнах назад в темата и видях другите снимки на актрисата. Това са два коренно различни грима. Пак ще се повторя - всичко зависи от формата на очите.

Общи условия

Активация на акаунт