Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 330
  • 721
  •   1
Отговори
# 210
  • пазарджик
Elkatze, да трябва да попълниш онлайн въпросника на Надежда и след това звънни да попиташ дали е приета заявката.На мен се обадиха 2 месеца след като я бях пуснала и ми дадоха час за след още 2 месеца,но това беше 2016 г.сега незнам колко се чака за първичен преглед.

# 211
Здравейте Simple Smile

Предстои ми втори ИКСИ опит в началото на март, но сега имам някаква вирусна инфекция и личния лекар ми изписа антибиотик. Дали е проблем да съм приемала толкова скоро преди процедурата антибиотик? При д-р Персенска съм чак на 9ти и се чудя как да процедирам Sad

Моля ако някой е имал подобен случай да сподели Rolling Eyes Благодаря предварително

# 212
До март месец има доста време,така че спокойно си пий антибиотика

# 213
Здравейте момичета,
Доктора ми изписа преди пункцията едни глобули от манипулационната. Питам там какви са, били за лигавицата с виагра и някви витамини, ама било тайна.
Някой да е чувал за тая тайна разработка на НАСА Simple Smile
И някой слагал ли си ги е, че малко странна тая работа.

# 214
охооо,какво става?Тайни бъркочи за пиене,глобулки за ....мушкане:satisfied:

# 215
  • София
тия глобули с виагра още като бяха в малинов ги предписваха, не са нещо ново.

# 216
Пък на мен никога не са ми ги давали Sad

# 217
  • София
ми тръшни се другия път и на теб да дадат  Crazy
и на мен не са давали, не е имало нужда.

# 218
Да бе, то щото при Стаменов минава тръшкането Joy

# 219
Здравейте.Нова съм във форума и бих искала да ви попитам няколко неща.
1. За да си запиша час за първичен преглед задължително ли е да попълня  първо въпросника на сайта на клиниката?
2.Колко време отнема от записването на час до самия първичен преглед в клиниката?

Попълних онлайн заявката в самото начало на октомври. Обадиха ми се в средата на януари. Часът ми е за 11 април. Не знам обаче дали е така за всички случаи, или подхождат индивидуално.
Съветвам те да попълниш.

# 220
Здравейте.Нова съм във форума и бих искала да ви попитам няколко неща.
1. За да си запиша час за първичен преглед задължително ли е да попълня  първо въпросника на сайта на клиниката?
2.Колко време отнема от записването на час до самия първичен преглед в клиниката?
Здравей. Аз попълних онлайн заявката август месец и октомври вече имах час за преглед. Дано и вие не чакате много Simple Smile

# 221
То ако не попълни онлайн заявката няма да има изобщо първичен преглед, по телефона не става.

# 222
Благодаря ви,момичета.

# 223
на кой ден се ходеше на преглед за ин витро на ЕЦ?

# 224
  • пазарджик
Мен Персенска ме викаше на 9-10 ден от мц.

Общи условия

Активация на акаунт