Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 333
  • 721
  •   1
Отговори
# 195
Не, съжалявам Sad

# 196
Момичета, при резултат от кръвен тест 0,20 mlU/ml на 14 ден след трансфер има ли смисъл да повтарям теста? Очевидно е отрицателен.. Sad
За съжаление е отрицателен Sad Много съжалявам, и при мен беше така този месец... Успех със следващия опит, знам колко боли 🤗

# 197
Здравейте Simple Smile С МФ сме и имам едно неуспешно ИКСИ и ми предстои втора стимулация. Първата беше по дълъг протокол /изкарахме 4 Я/, но д-р Персенска каза, че не реагирам на него и вероятно ще го смени.
Искам да попитам, дали преди 2ра стимулация се правят пак на ново всички хормони, вирусология и като цяло всички изследвания. Първата стимулация ми беше преди 3-4 месеца.

# 198
Вирусологията мисля че важи 3 месеца, така че трябва да се направи пак. Хормоните предполагам и те. Нали в процеса на стимулация се следят.
Пожелавам ти успех  Hug

# 199
Slunceto _-@-_ благодаря ти Simple Smile

# 200
Здравейте, преди пишех тук, но една Надежденска девойка ми спира тока и само хвърлям по едно око на старите муцуни. Някой дали има случайно е-мейл на Начев или друг добър ендокринолог? Трябва ми за една дама, която живее в чужбина, а ѝ трябва консултация за резултати. Успех на всички в процедура!

# 201
Здравейте, преди пишех тук, но една Надежденска девойка ми спира тока и само хвърлям по едно око на старите муцуни. Някой дали има случайно е-мейл на Начев или друг добър ендокринолог? Трябва ми за една дама, която живее в чужбина, а ѝ трябва консултация за резултати. Успех на всички в процедура!
Ето го :

# 202
  • Cobrs
Здравейте момичета! Предстои ми първо ин витро на естествен цикъл в опит за второ детенце. Доктор Цветков ми каза да дойда за изследвания на втори ден от МЦ, което е утре. Ние обаче семейно сме си резервирали почивка за ваканцията на дъщеря ми и няма как да отменим резервацията. Чудех се някой знае ли какви точни изследвания се правят преди тази процедура и дали мога да си ги направя на друго място

# 203
Здравейте момичета! Предстои ми първо ин витро на естествен цикъл в опит за второ детенце. Доктор Цветков ми каза да дойда за изследвания на втори ден от МЦ, което е утре. Ние обаче семейно сме си резервирали почивка за ваканцията на дъщеря ми и няма как да отменим резервацията. Чудех се някой знае ли какви точни изследвания се правят преди тази процедура и дали мога да си ги направя на друго място
Пускат се хормони,но има и преглед .Оставете за следващият цикъл.

# 204
  • София
Миленка, до къде я докарахте? Правите ли опити?

# 205
Здравейте.Нова съм във форума и бих искала да ви попитам няколко неща.
1. За да си запиша час за първичен преглед задължително ли е да попълня  първо въпросника на сайта на клиниката?
2.Колко време отнема от записването на час до самия първичен преглед в клиниката?

# 206
Миленка, до къде я докарахте? Правите ли опити?
Зазу,общо взето до кривата круша:flushed:Днес ми е 9ден от трансфера ,но не влагам надежда.

# 207
  • София
Е как така няма да влагаш. Аз ако стигна до трансфер, ехе-е-ее, ще празнувам Blush
Hug Flowers Four Leaf Clover

# 208
Е как така няма да влагаш. Аз ако стигна до трансфер, ехе-е-ее, ще празнувам Blush
Hug Flowers Four Leaf Clover
Е то аз винаги стигам до трансфер ама какво от това ,вече 7трансфер ми е, имам ембриончета за още един и преключваме с опитите.

# 209
  • София
Значи има толкова много надежда Hug
Пожелавам ти да се похвалиш съвсем скоро Flowers Sunflower.

Общи условия

Активация на акаунт