Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 66

• 105 368
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте момичета, предстои ми биопсия за определяне на имплантационния прозорец. Някой може ли да ме ориентира, на кой ден от цикъла се прави и каква му е долу горе цената. Благодаря Simple Smile

# 286
Стасимира, можеш да пиеш Хуск, Дуфалак, да поставяш свещички Ева кю или Мелилакс.
Прогестерона действа доста зле на перисталтиката, аз преди трансфер започвам прием на Хуск и Дуфалак, киви, активия. Важно е и да пиеш доволно количество вода.
Барборанче, обади се на спешен и питай, на 1ва стр.има номер.
Аби, на 1ва стр.има инфо за биопсиите.

# 287
Здравейте, приключвам стимулация и трябва да отида на преглед, знаете ли дали тази или другата събота др Персенска е на работа и изобщо как се редуват лекарите през уикендите? Много ще съм благодарна, ако имате информация Simple Smile

# 288
  • София
Барбаронче деня преди хистерото се обаждат и казват какво трябва да направиш. На мен ми казаха хистерото е в 9.30 а хапчето да поставя вагинално сутринта в 4 -4.30.

# 289
Здравейте,
На 03,02 имах исеминация и на 04,02,2018 реинсеминация.
Изписаха ми дуфастон и фолиева 2*1.Вчера  забелязах ,че имах малко по-мътно течение от нормалното.Но пак така слузесто.Без мирис.Това дали е някаква инфекция?Нито имам болки,сърбеж ,парене или каквото и да било.Ще се радва ,ако ми пише някой.Това дали е нормално.
Благодаря,предварително

# 290
Момичета освен д-р Стаменов и д-р Персенска кои са другите лекари, при които се записват часове за първичен преглед.При предходното ми инвитро ,което беше в клиника "Малинов" бях при Стаменов понякога ме е преглеждала и Персенска и бях много доволна .И благодарение на тях се сдобих с дъщеря.Сега ми се иска пак да съм при един от двамата ,но не знам дали ще ми запишат час при тях.

# 291
  • София
в такъв случай не си за първичен преглед.
звъниш и казваш че си за един от двамата, защото си им пациент.
другите са д-р цветков, д-р тихомирова и д-р чапанова.
последните две са съвсем млади, май се водят специализанти, ама не съм много наясно с подробностите.

# 292
Не знам дали ще стане така,защото инвитрото ми беше отдавна -2010 година и бях по фонда.Надали се пазят документите от тогава.Иначе би било много по-лесно.

# 293
  • София
пази се всичко.

# 294
  • София
Нищо не пречи да опиташ. Според мен си имаш пълното право. Няма значение, че си била по фонда.

# 295
Пази се всичко.Просто се обадете на рецепцията, обяснете че сте пациентка на д-р Стаменов, и те ще ви дадат час.Ще е за след един два месеца вероятно, но ще ви дадат.Спокойно!Аз не бях ходила в клиниката 6г. Обадих се, записаха ми час и отидох.Пазеха ми досието, всичко!

# 296
Здравейте,
По кое време се обаждат с информация за развитието на яйцеклетките след пункция?

# 297
  • София
На мен са ми звъняли в различни часове. И в три следобяд, и в 10 сутринта.

# 298
В деня след пункцията звънят, на мен преди обяд се обаждаха. Успех!

# 299
Дано да пазят досието ми за първия ми инвитро опит при тях,защото все пак това беше в "Малинов", а сега са на ново място.Че при мен са останали малко документи и ако трябва всичко да събирам наново ще отнеме много време.Утре ще се обадя на рецепцията -дано да стане.Благодаря ви момичета за отговорите-успокоихте ме,че може по-бързо да станат нещата.

Общи условия

Активация на акаунт